Za nasu administraciju:Pokusao je da me scama tvrdeći da je našao maksimalno nadogradjenog sandking xl za 420k,sto je isto nerealna cena,ja mu kazem ovaj ima i drift kit,on kaze da i taj koje ga je ''kupio za 420k'' ima drift kit,ja g apitam, je li to sve zanimljivo sa tim sandkingom kojeg si ''kupio za 420k'' on kaze da i ja mu kazem,a moj je osiguran i jos je dobro vizualno poboljsan,a on ce na to: ''zapravo je i to imao taj kojeg sam ''kupio''.'' ja mu kazem da laze i on prekine poziv, TADA SAM UKLJUCIO POV I NAZVAO GA, pitao sam ga: ''znaci nabavio si sandking xl max nadogradjen, sa drift kitom i osiguranjem'', on je na moje pitanje odgovorio potvrdno (''jesam'') i zatim me je pitao da dodjem do hotela.
Za Mazhora: Prosledite mu potencijalno krsenje dobnog ogranicenja (za GrandRP se treba imati 13 godina IRL),ako vam se da recite mu pa neka on to resi.
Za Mazhora: Prosledite mu potencijalno krsenje dobnog ogranicenja (za GrandRP se treba imati 13 godina IRL),ako vam se da recite mu pa neka on to resi.