Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Scam+ Potentional age limit violation I 17582

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20582
Players nickname
Hari Witzleben
Suspect ID
17582
Date of violation
Jun 4, 2022
Time of violation
23:08
Proofs
https://streamable.com/a2c9v5

Hari_sotrell

Player
Player
Za nasu administraciju:Pokusao je da me scama tvrdeći da je našao maksimalno nadogradjenog sandking xl za 420k,sto je isto nerealna cena,ja mu kazem ovaj ima i drift kit,on kaze da i taj koje ga je ''kupio za 420k'' ima drift kit,ja g apitam, je li to sve zanimljivo sa tim sandkingom kojeg si ''kupio za 420k'' on kaze da i ja mu kazem,a moj je osiguran i jos je dobro vizualno poboljsan,a on ce na to: ''zapravo je i to imao taj kojeg sam ''kupio''.'' ja mu kazem da laze i on prekine poziv, TADA SAM UKLJUCIO POV I NAZVAO GA, pitao sam ga: ''znaci nabavio si sandking xl max nadogradjen, sa drift kitom i osiguranjem'', on je na moje pitanje odgovorio potvrdno (''jesam'') i zatim me je pitao da dodjem do hotela.

Za Mazhora: Prosledite mu potencijalno krsenje dobnog ogranicenja (za GrandRP se treba imati 13 godina IRL),ako vam se da recite mu pa neka on to resi.

Hari_sotrell

Player
Player
Pa brate sta ti tu nije jasno pokusaj scam i jos je kidara, s razlogom ima taj dobni limit, jer nam ta deca kao sto je on unistavasju rp,kao sto je ovaj pokusaj scama

Hari_sotrell

Player
Player
Ovaj batica je obrnuo igricu, kacis klinca na forum zbog? Kakav scam? Daj ne brukaj se i povuci zalbu.
brate covek me iso scamt za 200k brate,pokusavao je da me uveri da nesto sto vredi 650k da mu prodam za 400-450k,mozda gresim,ali ce to administrator da odluci,a verojatno si to ti sam sto pises da obrisem zalbu ili jedan njegov drug.

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Nedovoljno dokaza

ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom