Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14749
Players nickname
Sven_Pasha
Administrators nickname
Veljana Cupic
Date
Jun 5, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/116758/

Svence

Player
Player
Postovana administracijo.
Ja uprvo sam dobio jail na 120 minuta zbog MG.
Na video sto je postavljen se vidi kako ja "prepoznajem lika preko ID" a zaprvo ja sam ga prepozno po njegovog auta, po kome je on obucen i po njegovog glasa posto ga ja poznajem.
Ja mislim da je admin tesko pogresio i ja zelim da dobiem unjail.

Emanuel Batista

Player
Player
MG si ti dobio jer se vidi na POV da pricas na discord
Ko je tebe sta pita taj xela lik je nami vec krao panele i znamo gdje se nalazi znamo koja je familija i znamo kako se zove već dugo ako je rekao informaciju to neznači da smo je mi iskoristili!

I od kada se to diskord ne može ili da je zasbranjem koristiti! da smo mi tu informaciju iskoristili toj e ok onda ima smisla !

Smatram da veljana ćupeć je zloupotrijebila svoju funkciju iz samo njoj poznatih razloga osvete ili nečega drugoga!

Čovik reporta a vi mu okačite nešto izvan konteksta!

Emanuel Batista

Player
Player
A sta se tiče xela taj lik za svoja sranja je već odavno trebao biti banan! jel sam ga ja prijavljiva na dnevnoj bazi jel je ubija i mene i zenu ispred kuce do sada je 100 puta i failo rp i rdma i dm i cr i sva moguca pravila je prekrsio od višestrukih računa do totalno nenormalnoga ponašanja pa ne vidim da je on banan radi toga jel on konstantno feila i unistava nam rp situaciju

Emanuel Batista

Player
Player
Evo upravo me veljana cupić teleporta po mapi bez razloga sa nekim izgovorom da ona provjerava anti afk i unistava mi rp želim da se veljana cupić makne radi toga a i napravit cu kasnije report na nju osobno nego samo govorim da je veljana cupic iz samo njoj oznati razloga toksična prema meni i mojim fam članovim i đelim da se makne sa funkcije admina !

Adonis Zabataaa

Player
Player
Evo upravo me veljana cupić teleporta po mapi bez razloga sa nekim izgovorom da ona provjerava anti afk i unistava mi rp želim da se veljana cupić makne radi toga a i napravit cu kasnije report na nju osobno nego samo govorim da je veljana cupic iz samo njoj oznati razloga toksična prema meni i mojim fam članovim i đelim da se makne sa funkcije admina !
slazem se upotpunosti da se skloni sa te funkcije teleport bez razloga cisto unistavanje rp-a

Status
Not open for further replies.
Top Bottom