Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Paco Zambada

Player
Player
Joined
Jan 29, 2022
Messages
11
Informacije
1. Vaše ime u RL:
Patrik
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8 h ovisino o danu
5. Vaš Diskord: PacoPatrik#1870
6. Vaše Ingame ime: Paco Zambada
7. Vaš ID: 11661

Dodatne Informacije
1. Lider za:
LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.
Već sam duže vrijeme u LifeInvader-u te sam naučio podosta o oglasima. U LifeInvaderu sam ostavio dobar dio svog RP. Te smatram da bih mogao na više od jednog načina poboljšati RP unutar same organizacije.
2.Smatram da je ova organizacija jedna od bitnijih u gradu. Te sam spreman u potpunosti bit uz nju.
3.U grandu sam više od 5 mjeseci te sam nacučio sve o samom gradu, stvarima koje se mogu i nemogu prodavati.
4.Bio sam u mnogim organizacijama, te smatram kako je bar po mojem mišljenju jedna od boljih.
Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1.
Prvo što bih uveo bit će intervju. Uglavnom organizacija čevršiti razgovore sa različitim osobama sve od lidera pa do običnog građanina.
2.Svaki od članova če bit zadužen za određen dio organizacije te svi oglasi koji če se objavljivati če biti pregledani od strane višeg čina koji ako vidi pogreške ujedno če ih popravit.
3.Uvest ću i pripravnike koji če biti podučavani, te čemo na taj način uredit sam pristup organizaciji.
 

Ladi dady

Player
Player
Joined
Apr 26, 2022
Messages
28
1. Vaše ime u RL: Josip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 2h do 3h
5. Vaš Diskord: lizimijaja#1879
6. Vaše Ingame ime: Ladislav Santihno
7. Vaš ID: 20216

Dodatne Informacije
1. Lider za... LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Mislim da sam puno od Veljane naučio o liderstvu i kako se treba ponašati kao lider.
2. Znam da nemam puno para u IC-u ali mislim da uz motivaciju se sve može. Nije bitno barem po meni tko koliko ima para već kako se ponaša kao lider. Čak i ako ne budem izabran znam da puno ljudi ovdje koji su se aplicirali znaju se ponašati kao lider.
3. Mislim da LifeInvader ima puno šanse postati jedna od top organizacija ako ne i najbolja. Nisam radio u drugim organizacijama, ali vidim kako se oni ponašaju. LifeInvader je bila jedna od top organizacija pod Veljanom Ćupić, ali mislim da može biti još bolja od toga, pod mojim vodstvom. Radio sam puno pod Veljanom i Urošom i znam kako LifeInvader treba funkcionirati.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Prvo što bih uradio je kompletno čišćenje organizacije jer mislim da ako nečeš radi zašto bi ti zarađivao pare. Neke rankove bih smanji a neke povisio, tako ako si viši rank zašto bi ladio jaja dok manji rankovi rade ko ludi. Postavio bih da zapošljavamo i da stavimo ljude koji će raditi a ne koji neće. Uveo bih puno evenata i uveo bih event kao neki family war da familije pošalju najbolje pucače i najbolje likove koji bi se borili.
Evo ovo je bila moja prijava nadam se da će vam se svidjeti.
 

Uros AlBahardi

Active Member
Leader of unofficial org
Joined
Apr 4, 2022
Messages
71
Informacije:
1. Vaše ime u RL: Uros Boskovic
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-9h
5. Vaš Diskord:MightyUki#5753
6. Vaše Ingame ime: Uros Boskovic
7. Vaš ID: 64

Dodatne Informacije
1. Lider za...
Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Poštovani,
Lider želim biti iz jednog razloga, zanimljiv je posao. Postoji puno eventa koje mogu realizovati kao lider i puno RP-a sa strane koji dodatno daje značaj i užitak na istima. Mogao bih da dignem LifeInvader na viši nivo, mislim da sam se psihički a i fizički spremio da uložim svoje vreme u ovu organizaciju. Imam iskustva sa državnim organizacijama, a najviše sa LifeInvaderom. Radio sam eventove i oglase kod prošlih lidera dosta tako da znam sve o tome.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Svaku grešku bih strogo sankcionisao. Pravio bih svake nedelje po 1 Walk In Interview kako bi smo sakupili što više članova da pišu oglase. Svakog aktivnog člana bih nagrađivao novčanim bonusima, in-game poklonima. Potrudio bih se da svake nedelje bude po najmanje jedan custom event (beatbox battle, rap battle, trke,drag race-ove, triatlone, maratone...). U organizaciju bi se moglo ući samo kada prođeš ispitivanje, nije bitno da li smo prijatelji ili ne, kao što ne bi moglo da se uđe "preko veze" što je radila većina dosadašnjih lidera... Oglasivač mora imati iskustva, poznavanjem pravila oglasima. Svakog vikenda bi bila jedna reportaža sa nekim liderom.
 
Last edited:

pepi

Player
Player
Joined
Oct 17, 2021
Messages
87
Informacije:
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 4-10h
5. Vaš Diskord: 123456#4280
6. Vaše Ingame ime: Radashin Darkin
7. Vaš ID: 3144
1. Lider za Life Invader.
2.
Želim biti lider zato što sam trenutno na engleskom serveru u istoj organizaciji i sviđa mi se sistematičnost i način na koji se radi. S obzirom da dobro poznajem gramatiku i način rada na dugom serveru (barem Internal policy pravila), siguran sam da bih mogao pridonijeti radu organizacije koja je zadužena za objavljivanje oglasa, vijesti, organiziranje događaja kao što su modna revija, auto show, talent show... Želim kvalitetno organizirati način rada i postaviti kriterije za postavljanje oglasa, što će kasnije olakšati rad same organizacije.
3. Zaposlenici Life Invadera trebaju biti uključeni u Role Play s ostalima kako bi došli do nekih zanimljivih vijesti o događajima u gradu. Treba urediti politiku poslovanja i jasno dati do znanja da se od njih očekuju strpljenje u odnosu s ljudima (pogotovo kad su u pitanju žalbe) i fokus na rad kad je u pitanju uređivanje oglasa. Bitno je, također, imati jasne kriterije i testove pri zapošljavanju, kako bi se kasnije izbjegle komplikacije kao što su objavljivanje ilegalnih stvari i sl.
 
Last edited:

Nikola Changretta

BMW Lover.
Player
Joined
Dec 28, 2021
Messages
440
Informacije
1. Nicolas Lemonidis
2. 16
3. GMT +1
4. 8+ sati
5. ! Nixq #3573
6. Veksa Darkin
7. 8569

Dodatne Informacije
1. LSPD , policija
2.Zadnjih godinu dana non stop roleplayam policiju. 2. Imam ogromno iskustvo sto se tice policije. 3. Bio sam lided policije u vise navrata kao i vodja SWAT jedinice. Kao vodja sam sposoban da odradim brzo i kvalitetno svaki zadatak koji u tom trenutku imam, odlicno upravljam ljudima i rasporedjujem na zadatke. Sto se tice poznavanja grada , grad poznajem 10/10. Takodje sam i jedan od boljih ako ne i najboljih vozaca helisa na ovim prostorima, pa samim tim pljacke ne prolaze neopazeno i u vecini slucaja budu sprecene.
3. Rad red i disciplina, disciplina je najvaznija za bilo koju organizaciju pa tako i za PD
 

Cortez Bajic

Gustavo Cortez
Player
Joined
May 10, 2022
Messages
98
Informacije
1. Vaše ime u RL:
Nemanja Jovanović
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosečna aktivnost na dan: radnim danima 6-7h a ne radnim 8-12h
5. Vaš Diskord: gustavocortez#2388
6. Vaše Ingame ime: Gustavo Cortez
7. Vaš ID: 24616

Dodatne Informacije
1. Lider za:
Centralna Policija
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.
Već duže vreme imam iskustva sa policijom i ostalim državnim institucijama sem na balkanskom serveru već i na nemackom i engleskom serveru.
2. Spreman sam da dam maksimum od sebe za policiju kao lider i da obučem sto više iskusnih osoba kako bi svima poboljšao rp osećaj sa strane policije i njenih predstavnika, jer znam kakav je osećaj kada neko iz vlade koji je tu da poboljša rp on ga još više pokvari u toj situaciji.
4. Kao što sam napomenuo bio sam i na engleskim i na nemačkim serverima pa eto me sad i na balkanskim, tako da već imam dugo iskustvo sa grand rp.
4. Bio sam u: FIB,SAHP,PD i EMS kao viši čin na napomenutim serverima iznad ovog odgovora što imam dugo iskustvo sa legalnim državnim organizacijama
Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1.
Prvo što bi rešio kad bi bio lider u PD jeste da svako lice koje se učlani mora da prodje detaljan proces intervjua kao i obuku samog kadeta. Ispitali bi detaljno lice biografiju i detaljno pravila servera jer svaki policajac je dužan da ih detaljno zna i objasni jer PD vodi veliki deo servera i zato je zaduženo znati ozbiljno pravila i kodeks ponašanja.
2. Odredio bi svakom članu policije da vodi svoj predviđeni deo posla a ne kao pre da se ne zna ko šta vodi.
3. Povećao bi kriterijum o dobivanju višeg čina jer što je veći čin to je veća odgovornost.
 

Miyagi Chang

Sensei
Player
Joined
Feb 24, 2022
Messages
447
Informacije
1. Vaše ime u RL:
Lazar Petrovic
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:(GMT +1)
4. Prosječna aktivnost na dan:4/5 sati radnim danima vikendom i do 8/9 sati
5. Vaš Diskord:Miyagi#0113
6. Vaše Ingame ime:Miyagi Chang
7. Vaš ID: 17732

Dodatne Informacije
1. Lider za... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
(Navedite tri razloga s objašnjenjem): Zeleo bih da postanem lider LSPD zato sto je to organizacija u kojoj sam najvise vremena proveo samim tim dosta sam znanja stekao i sva pravila naucio, kroz 3 mandata koja sam proveo u LSPD naucio sam kako se vodi LSPD kao organizacija, koje su obaveze clanova lspd, od svih organizacija ostavio sam najveci utisak na LSPD samim tim sam stekao poseban autoritet za 3 mandata i znam kako bih trebao da se ponasam sa clanovima i kako bi oni mogli da dobiju volju zelju i kako bih ljudima u LSPD omogucio lepsu igru, zeleo bih postati lider LSPD da pokazem ljudima kako patrolna organizacija ne bude uvek biti dosadna organizacija.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Uvodjenje novog ranking sistema, davanjem bonusa igracima, pravljenje saveza sa drugim drzavnim organizacijama sto ste tice nekih evenata, uvodjenje sistema za obuku novih ljudi, pravljenje novog sistema patrola po gradu i pravljenje pukntova, vracanje inspektorskog rada kao tajne agencije unutar LSPD gde ce oni biti jako diskretan deo LSPD, obucavanje ljudi za novi sistem zaustavljanja ljudi i patroliranja.
 

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
Joined
Jan 21, 2022
Messages
290
Informacije

1.Vase ime u RL: Vukan

2. Vaše godine:16

3. Vremenska zona:GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 4-12h

5. Vaš Diskord:vukaaannnn#2590

6. Vaše Ingame ime:Nizzy Obama

7. Vaš ID:13655

Dodatne Informacije

1. Lider za...
LSPD

2. Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objasnjenjem)

2.1 Ovako dosta dugo igram roleplay na grandu bio sam u dosta drzavnih a i u kriminalnih organizacija, imam dosta iskustva sa drzavnim org, bio sam u LSPD, NG, EMS, I sada sam u FIB-u kao clan jedinice DEA. i zato mislim da imam prednost da budem lider
LSPD-A.

2.2 Dosta duga RP-am legalne org jos iz dana sampa, na jednome SAMP serveru sam vec bio lider
LSPD-A i na istom serveru sam bio zamjenik drzavnog sheriffa tako da mislim da sam pravi covek za tu poziciju.

2.3 Prosao sam sve rankove od kadeta pa sve do lidera i vjerujem da visoki rankovi trebaju vise izlaziti na teren, komunicirati sa nizim rankovima, pomagati i trenirati. Imam tacan plan i program za sve to postavit.Znam sto treba i kako treba pocevsi od treninga pa do postavljanja pravih ljudi na pravo mjesto.


3. Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji

3.1 Smanjiti sto vise discord komunikaciju koliko god budem mogao.

3.2 uvescu nove specijalne jedinice:

-Navy Seals, Navy Seals ce biti jedinica koja ce se svoj posao raditi na brodovima, helikopterima itd, ta jedinica ce mnogo brze pronalaziti krimnalce za razliku od obicnog polica officira koji ce morati svudje autom da ide.

-Air Support, Air Support ce biti jedinica koja ce uglavnom koristiti helikoptere za sve vrsta akcija od jurenja kriminalaca do pljacke prodavnice, bankomata itd.

-Special Forces, Special Forces ce biti jedinica koja ce samo ici na pljacke prodavnica, banki, bankomata itd, to je specijalna jedinica koja nece ici u patrole niti juriti krimanlce po gradu, to je jedinica koja ide samo na ozbiljnije situacije kao sto su npr: ammo run, pljacka prodavnice,pljacka banke,pljacka bankomata ponekad,nosac aviona, odbrana zatvora itd.

-ANTF, Anti Narcotics Task Force je jedinica koja ce se baviti micanjem sjemena kanabisa, hapsenje ljudi koji prodaju kokain itd, oni ce isto ici undercover na black market trazeci ljude koji prodaju marihuanu, sjemena kanabisa i sve ce zapleniti i uhapsiti tog drug dealera. i dati visoku kaznu

-UnderCover team, under cover team je jedinica koja ce ici prerusena sa svojim vozilima na black market i traziti opojne droge ili vece kolicine puski, pancira, itd

Sniper Team, sniper team je jedinica koja ce ici na talacke situacije pesti sa na visoka mesta i ciljati u najbitnije osobe kriminalaca, snajper team je jedna od bitnijih jedinica LSPD-a, nece ici u patrole nego samo na akcije.

3.3 Bice 1 regrutacija svake nedelje, i na regrutacijama vecina pitanje i pravila ce se morati odgovarati IC nacinom, bice i OOC ali sa sto vise IC pitanja povecavamo Roleplay na serveru, posto znamo da ima dosta ljudi koji ne rp-aju dobro.

3.4 Radio komunikacija. ovo ce biti neki od kodova

10-1 Svi hq imamo sastanak

10-2 negativnvo

10-3 prestanite sa prenosom

10-4 potvrdno

10-5 ponovite posljednje

10-6 zanemarite poslednje

10-7 kraj duznosti

10-8 pocetak duznosti

10-10 ispaljeni hitci

10-11 pljacka u toku

10-12 predvidjeno vreme dolaska

10-16 povredjeni civili

10-19 vrsta na parkingu

10-20 lokacija agenta

10-21 lokacija svih patrola (obavezan odgovor)

10-22 talacka situacija

10-33 pomoc je potrebna

10-67 osumnjicenji bezi autom

10-69 osumnjiceni bezi peske

10-99 situacija resena

Ostali Kodovi

Kod R pad igre/crash

Kod C f8 i u cujem nekoga u glavi

kod 8 upaljene rotacije bez zvuka

kod 11 upaljene rotacija sa zvukom

kod 4 Na licu mesta

kod 12 situacija pod kontrolom

3.5 Uveo bih da na regrutacijama se bilo ko pridruzi da je 7+ godina u gradu i makar da su bili u jednoj od drzavnih organizacija (bilo koja nebitno koja je).

3.6 Novim clanovima bio objasnio zasto je PDA MG-anje i da ne koriste PDA u svoje svrhe, npr da nadju broj telefona nekog coveka, To bi bilo strogo kaznjavano!

3.7 Svaka kradja iz sefa ce biti strogo kaznjavana, Forumom, a posledice toga su perma ban.

3.8 Smisljena su imena svih cinova od suspenzije do Nacelnika

1. Suspenzija

2. policijski vjezbenik

3. polcijski kadet

4. policijski oficir 1

5. policijski oficir 2

6. policijski oficir 3

7. ANTF agent 1

8. ANTF agent 2

9. ANTF zamenik jedinice

10. Air Support

11. Air Support zamenik jedinice

12. Sniper team vjezbenik

13. Sniper team agent 1

14. Sniper team agent 2

15. Sniper team zamjenik jedinice

16. Navy Seals vjezbenik

17. Navy Seals agent 1

18. Navy Seals agent 2

19. Navy Seals Zamenik jedinice

20. Under Cover vjezbenik

21. Under Cover agent

22. Under Cover Zamjenik Jedinice

23. Instruktor Obuke

24. Vodja Oficira

25. Vodja Jedinice

26. Glavni Vodja

27. Podpukovnik

28. Pukovnik

29. Zamenik Nacelnika

30. Nacelnik

To je to od mene, srecno svim kandidatima!
Nizzy Obama
 
Last edited:

Aleksa Wagner

Player
Player
Joined
Oct 31, 2021
Messages
287
1. Vaše ime u RL: Aleksa
2. Vaše godine:
17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10h
5. Vaš Diskord: Aleksa Zampa#1981
6. Vaše Ingame ime: Aleksa Zampa
7. Vaš ID:
2212

1. Lider za... LSPD [ Los Santos Police Department ]

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Imam iskustva u drzavnim organizacijama,obisao sam sve drzavne organizacije [
LSPD,FIB,SAHP,GOV,NG ] i u svakoj od njih sam bio deo vrhovne komande, cak sam i bio lider NG skoro dva meseca, a za tako nesto morate priznati je potreban trud i posten rad, i naravno poznavanje svih pravila koja su krucijalna za lidera!

2.2 Smatram se dobrim autoritetom, a pored toga sto se smatram dobrim autoritetom zelim da vam istaknem jos jednu moju dobru stranu liderstva jeste postovanje koje dajem ostalim clanovima !

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1. Maksimalno bih se trudio da LSPD kao organizacija bude primer drugim organizacijama kako treba da izgleda jedna ozbiljna organizacija kao sto je Los Santos Police Department [ LSPD ]


3.2. Komunikaciju unutar organizacije bih tražio da bude maksimalno profesionalna i po Roleplayu.

3.3 Osnovao specijalizovani tim za otkrivanje i sprečavanje proizvodnje i preprodaje narkotika.

3.4. Osnovao bi pregovaracki tim!

3.5 . Osnovao bi OFF-ROAD jedinicu !

3.6. Poboljsao bi rad Sniperske jedinice!


maxresdefault.jpg



ALEKSA ZAMPA
 

Stefan Micevic

Player
Player
Joined
Dec 9, 2021
Messages
499
Informacije
===============================================================
1. Vaše ime u RL: Stefan Micevic
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:(GMT +1)
4. Prosječna aktivnost na dan: radnim danima 6-7 sati a vikendom 10+
5. Vaš Diskord: cevava1#7226
6. Vaše Ingame ime: Stefan Micevic
7. Vaš ID: 705

===============================================================
1. Lider za... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

1. Zelim da budem lider ove organizacije zato sto smatram da LSPD kao jedna od vaznijih organizacija nase drzave treba da bude dosta ozbiljnije shvacena.
2. Dosta vremena sam proveo u drzavnim organizacijama: FIB-u kao 00 agent a u SAHP-u kao zamjenik lidera kod Zeda Darkina. I sebe matram kao dovoljno zrelu i odgovornu osobu za vodjenje ove organizacije
3. Zelim da uvedem neke nove rankove kao i da izbacem one koje ja smatram da su nepotrebni, uveo bih specijalne vjezbe za regrute kao i za zaposlene osobe kako bi zajedno otkrili dosta novih taktika i kako bismo razvili spremnost i poslusnost nasih radnika.
4. Zelim da uvedem medalje i priznanja za radnike sedmice koji ce da se djele rolovima na diskordu.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1. Prva stvar sto bih uveo je undercover team koji bi se oblacili da lice na civile i pratili njihove radnje.
2. Uveo bih specijalan snajper tim koji bi na talackim situacijama sluzio kao pomoc za hvatanje kriminalaca.
3. Poboljsao bih odnose sa drugim drzavnim organizacijama kao i medjusobno samopostovanje.
4. Uveo bih da se strogo treba postovati radio komunikacija bez bilo kakvih gluposti.
=================================================================
STEFAN MICEVIC
 

Givi Ruslan

Player
Player
Joined
May 9, 2022
Messages
33
Informacije

1. Vaše ime u RL : Bojan Gacic
2. Vaše godine : 35
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-8h
5. Vaš Diskord : Bojan#9394
6. Vaše Ingame ime : Givi Ruslan
7. Vaš ID : 24195
Dodatne Informacije

1. Lider za... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Prvi i osnovni razlog zasto zelim da budem lider LSPD organizacije je taj jer u RL radim kao pripadnik ministarstva unutrasnjih poslova i sebe zaista ne vidim kao clana nekog ganga, takodje svojim iskustvom i znanjem mogu da jesno upravljam ovom organizacijom.
Drugi razlog je taj sto u predhodnom mandatu u LSPD obavljao sam razne funkcije i niko nikad samnom nije imao niti jedan problem od obicnog gradjanina grada do pripadnika mafije uvek sam sve probleme resavao razgovorm ma koliko taj razgovor trajao, uvek sam svima pomagao, svoje vreme maksimalono posvecivao svima kojima je to bilo potrebno,
I treci glavni razlog je taj sto sam ja zbog prirode svog posla jako mirna stalozena osoba ne nerviram se, nikad ne vicem i ne psujem!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Kao prvo i osnovno bih konstantno radio na obuci svih zaposlenih kako bi svi zaposleni bili uzor kako se pravila grada postuju i primenjuju.
Kao drugo disciplina bi bila na najvecem mogucem nivou od svih predhodnih mandata.
I najvise bih radio na razgovoru i komunikaciji sa svim zaposlenima koji ce u svako doba dana i noci moci da mi se obrate bilo kakav problem da imaju.
Ne bih sebe kao lidera nikad odvajao od ostatka zaposlenih jer smatram da svi radimo sve da svi imamo jednaka prava i da dogovor kucu gradi!
 

Givi Ruslan

Player
Player
Joined
May 9, 2022
Messages
33
Informacije

1. Vaše ime u RL : Bojan Gacic
2. Vaše godine : 35
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-8h
5. Vaš Diskord : Bojan#9394
6. Vaše Ingame ime : Givi Ruslan
7. Vaš ID : 24195
Dodatne Informacije

1. Lider za... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Prvi i osnovni razlog zasto zelim da budem lider LSPD organizacije je taj jer u RL radim kao pripadnik ministarstva unutrasnjih poslova i sebe zaista ne vidim kao clana nekog ganga, takodje svojim iskustvom i znanjem mogu da jesno upravljam ovom organizacijom.
Drugi razlog je taj sto u predhodnom mandatu u LSPD obavljao sam razne funkcije i niko nikad samnom nije imao niti jedan problem od obicnog gradjanina grada do pripadnika mafije uvek sam sve probleme resavao razgovorm ma koliko taj razgovor trajao, uvek sam svima pomagao, svoje vreme maksimalono posvecivao svima kojima je to bilo potrebno,
I treci glavni razlog je taj sto sam ja zbog prirode svog posla jako mirna stalozena osoba ne nerviram se, nikad ne vicem i ne psujem!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Kao prvo i osnovno bih konstantno radio na obuci svih zaposlenih kako bi svi zaposleni bili uzor kako se pravila grada postuju i primenjuju.
Kao drugo disciplina bi bila na najvecem mogucem nivou od svih predhodnih mandata.
I najvise bih radio na razgovoru i komunikaciji sa svim zaposlenima koji ce u svako doba dana i noci moci da mi se obrate bilo kakav problem da imaju.
Ne bih sebe kao lidera nikad odvajao od ostatka zaposlenih jer smatram da svi radimo sve da svi imamo jednaka prava i da dogovor kucu gradi!
 

Rich Viktor

Player
Player
Joined
Feb 13, 2022
Messages
222

Informacije

1. Vaše ime u RL: Viktor
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-12h
5. Vaš Diskord: Rich Viktor #0007
6. Vaše Ingame ime: Viktor Rich
7. Vaš ID: 16947

Dodatne Informacije
1. Lider za:
LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.1
Voleo bih postati Nacelnik "Centralne Policije " iz razloga sto imam i vise nego mnogo iskustva sa drzavnim orgranizacijama te sam bio u sledecima : LSPD, FIB , Vlada , SAHP , EMS , NG . Te znam kako treba voditi ljude na dogadjajima jer sam vec bio lider SAHP na Fivem RP serveru .
1.2 Kao drugi razlog bih naveo da bi se organizacija podigla na visi nivo ozbiljnosti sto znaci da morate ispunjavati sledece uslove kako bi ste se pridruzili LSPD : 12+ godina u gradu , 16+ godina ooc , Poznavanje svih ali bukvalno svih pravila , psiholoski test spremnosti .
1.3 Poslednja stvar jeste da zbog tog iskustva u svim
legalnim organizacijama znam kako trebam da vodim jedan takav tim , bile bi napravljene specijalne jedinice : AirSuport , SWAT , Offroad team , pregovaracki tim . Te bi SWAT imao svakodnevnu vezbu sa SAJom iz FIBa i Kobrama iz NGa radi usavrsavanja taktickih vezbi i vezbi pucanja .
Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
2.1
Bio sam Admin te znam svako ali bas svako pravilo te mogu da obecam da nece biti krsenja nikakvih pravila - ko prekrsi bilo koje pravilo Rang down /kick
2.2 Potsticao bih svoje ljude da budu aktivni tako sto bih im svaki dan delio maksimalne bonuse , oko biranja novih automobila bi smo se svi zajedno slozili koja auta ostavljamo a koja dodajemo .
2.3 Uveo bih novi sistem rangova gde ako zelite postati visi cin morate tacno znati sledce : Za svaki visi cin bice ispitivana pravila RPa , morate do savrsenstva znati kako se hapsi , kako se rukuje sa PDA i sta se podrazumeva kao MG na PDA .
2.4 Promenio bih nazive jedinica : Nacelnik, Zamenik nacelnika-Delta 0 -------- Vrhovna komanda-Delta 1 -------- Supervizor (Vodja patrola/zamenik )-Delta 2------Patrolno osoblje-Delta 3-----Istrazno osoblje-NN--------S.W.A.T - S (Special )-----Sniperska jedinica-Puma

Rich Viktor​

 
Last edited:

Gjorg_Martinsson

Player
Player
Joined
Oct 5, 2021
Messages
113
Informacije

1.Vase ime u RL:
Đorđe
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10h
5. Vaš Diskord: Grubich#0496
6. Vaše Ingame ime: Gjorg Martinsson
7. Vaš ID: 391

Dodatne Informacije
1. Lider za... LSPD

2. Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objasnjenjem)
1)
Od kako postoji LSPD na balkanskom serveru karakter Gjorga Martinssona je bio u Policiji. Imam oko 6 meseci iskustva iza sebe i smatram da sam svoj posao obavljao časno i po priručniku. Prošao sam svaki čin, od regruta do zamenika načelnika, i oprobao se u svim jedinicama LSPD-ja. Dugo vremena sam proučavao na koji način se može poboljšati sistem rada LSPD i analizirao sam svakog pojedinca koji je dobio značku za moje vreme u komadi LSPD. Verujem da imam sve kvalitete potrebne za igranje ove uloge.

2) Smatram da sam nakon svog vremena provedenog u ovom gradu stekao poštovanje građana Los Santosa, i da je moj karakter predstavljao autoritet u LSPD-ju. Takođe, nikada ni jedan pripadnik državne organizacije nije imao primedbu na mene, pa i kad se desi neka nesuglasica zbog dobre kolegijalnosti i realnosti prikazane u igranju uloge to bi bilo rešeno veoma brzo. Spreman sam da na sebe prihvatim ovu poziciju i pokažem LSPD u svom punom sjaju.

3) Spreman sam da reformišem strukturu po činovima i biroima u LSPD-ju, u cilju održavanja realnosti unutar samog RP-a. Imam nekoliko dobrih predloga i ideja koje će rešiti glavne prepreke, kako za Officere, tako i za građane ovog grada. Znam da priču mog karaktera mogu da nastavim tamo gde se skoro završila i da mogu da održim RolePlay svih koji imaju kontakt sa LSPD-jem na jednom zavidnom nivou.


3. Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji

1) Uvođenje patrolnih regija.

Po mom mišljenju jedna od stvari koja bi rešila problem patroliranja, i samog delovanja policije na regulaciju prekršaja saobraćajnih zakona, kao i drugih delatnosti u okviru samog grada jesu patrolne regije. Princip je napravljen po uzoru na LAPD, i regije su uzete iz stvarnog života (Los Angelesa) i prepravljene za Los Santos.

Patrolne Zone LSPD
Zona 1
- Downtown LS
Zona 2 - Rockford Hills
Zona 3 - Little Seoul
Zona 4 - Vinewood Hills
Zona 5 - East Vinewood
Zona 6 - Morningwood
Zona 7 - La Puerta

Princip rada - jedinice se prijavljuju sa dodatnom cifrom ispred (A20 ---> 1-A-20) koja označava patrolnu regiju. Patrola se kreće u svom dodeljenom regionu i time se poboljšava efikasnost same patrolne divizije. Svako će imati svoje zaduženje, dok će supervizori pratiti i koordinisati. Takođe će se uvesti i supervizorska patrola koja će pratiti rad terenskim putem.

2) Promene u strukturi
2.1)
Nova zaduženja (posao) - Police Administrator (Policijski Administrator)
Policijski Administratori su zaposleni direktno iz civilnog sektora, što znači
da neće dejstvovati na terenu. Njihova dužnost će biti Komunikacija sa drugim
organima reda, Administracija podataka i upravljanje arhivom LSPD-ja koji će biti
otvoren za sve Vladine organizacije. Takođe baviće se Komunikacijom sa javnošću
(Public Relations - Biro javnih odnosa).

2.2) Nova kancelarija - Office of Administraton (Kancelarija Administrativnih Operacija)
Kancelarija Administrativnih Operacija će biti sektor unutar policije u kojem će
biti zaposleni ljudi iz civilnog sektora, odnosno bez policijske akademije i terenskog
rada. Njihove dužnosti variraće od same Komunikacije između drugih organa reda,
Finansijske administracije, upravljanja arhivom LSPD-ja i javnih odnosa.

(Po uzoru na LAPD)

3) Nove i Izmenjene Divizije

Domestic Violence Squad
- DVS tim je neophodan za rešavanje slučajeva kada Police
Officer nije u mogućnosti da pruži dovoljnu zaštitu građaninu. U situacijama poput:
1. Nasilja u okviru grupe ljudi/porodične zajednice
2. Pretnje ili ugrožavanja privatnosti unutar grupe ljudi/porodične zajednice
DVS će priskočiti u pomoć građanima kada imaju problem u okviru familije i uz pomoć snalažljivosti i dobrog treninga
rešiti svaki problem.

Tactical Response Unit - TRU predstavlja jedinicu koja se uključuje u pomoć Officeru
u momentima poput:
1. Officer je ugrožen
2. Građanin je ugrožen
3. Imovina države je ugrožena
Oni su uvek dostupni i spremni da dejstvuju iste sekunde.

Special Weapons And Tactics - SWAT tim je jedinica koja se uključuje u iznenadne
akcije i/ili u pomoć officeru kada:
1. Officer i/ili Građanin su životno ugroženi
2. Više lica učestvuje u oružanom sukobu
3. Stabilnost/Sigurnost građana su ugrožene (Teroristički akt, Organizovani banditizam)
Oni će se odazivati i imati specijalne taktike za suzbijanje nereda, kao i kriminala,
spašavanja života Officerima i Građanima i dejstvovanjem otkloniti svaku pretnju.

Drug & Terrorism Preservation - DTP tim je jedinica opremljena visokom tehnologijom
forenzike, obučenim agentima i sociološkom manipulacijom. DTP uključen je u situacije:
1. Organizacije ili sumnje u Teroristički akt
2. Distribucije ili uzgajanja narkotika i drugih nelegalnih supstanci
3. Narušavanja javnog reda i mira
DTP će raditi pored na terenu, i undercover, i time uspešno suzbiti svaki pokušaj
nezakonitih radnji ovog tipa.

4) Standardizovanje 10-Kodova, 500-Kodova, 100-Kodova kao i hitnih Kodova.
Uvođenjem 500-Kodova i 100-Kodova bi se olakšao sam pristup situaciji i opisivanje iste supervizoru. Dispatcher bi bio u stanici, u svojem uredu, i pratio radio kodove, te davao informacije Officerima. Na ovaj način bi se smanjilo vreme zadržavanja, i građanin bi sve vreme bi u fokusu Officera.

Standardizovanjem 10-Kodova bi se sve državne organizacije držale radio terminologije, i time bi olakšali komunikaciju na terenu između pripadnika jednog i drugog organa reda.

Neki od kodova (nije konačna terminologija):
0 Kodovi (Hitni Kodovi)


Code 2 - Potrebna pomoć, podrška sa rotacijama.
Code 3 - Potrebna pomoć, podrška sa sirenama i rotacijama.
Code 4 - Situacija pod kontrolom.
Code 6 - Van vozila, na lokaciji.

10 Kodovi

10-1 - Smenski sastanak
10-2 - Negativo
10-3 - Prekinite tranzimiciju
10-4 - Pozitivno
10-5 - Ponovite
10-6 - Zanemarite
10-7 - Van dužnosti
10-8 - Na dužnosti
10-10 - Pucnjava
10-11 - Pljačka
10-12 - Vreme dolaska
10-16 - Povređeno lice
10-19 - Povratak u HQ
10-20 - Lokacija
10-21 - Status
10-22 - Talačka situacija
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - Potera za vozilom
10-95 - Na putu do zatvora
10-99 - Završena situacija

500 Kodovi

501 - Traženo lice
506 - Naoružano lice
510 - Sumnjivo lice / Lice viđeno u kriminalnim strukturama
515 - Lice u posedstvu ilegalnih supstanci
521 - Vožnja pod dejstvom alkohola
526 - Ukradeno vozilo

5) Novi sistem akademije, program terenske obuke i divizija za trening i obuku.
Uvođenjem dobre akademije postigli bi smo bolje rezultate u samom znanju i odnosu prema građanima jednog Officera. Primanje na akademiju bi se održavalo svake nedelje, a Akademija bi se sastojala iz programa terenske obuke, časova teorije i fizičkih treninga za same Regrute, odnosno studente akademije. Sam RP bi bio zdraviji i realniji, a i Officeri bi dolazili na dužnost spremniji i motivisaniji. Naravno, održavali bi se redovni treninzi sa specijalizaciju i odabrane operacije koje će LSPD izvršavati.

Plan Akademije
Nedelja - Procena i primanje novih regruta.
Ponedeljak - Teorijska Obuka, Fizički treninzi.
Utorak - Terenska Obuka.
Sreda - Teorijska Obuka, Fizički treninzi.
Četvrtak - Terenska Obuka.
Petak - Pripremanje za konačno testiranje, specijalizovani i kombinovani testovi.
Subota - Test fizičke spreme, test teorijskog i praktičnog znanja, ceremonija i predavanje znački.



-Gjorg Martinsson
 

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
Joined
Jan 8, 2022
Messages
135
Informacije
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-10h
5. Vaš Diskord: Marko#3364
6. Vaše Ingame ime: Marko Nopiovi
7. Vaš ID: 10617

Dodatne Informacije

1. Lider za LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)



Na samom početku igranja na Grand RP serveru moj RolePlay karakter je bio baziran na državne organizacije. Počevši od Gov-a gdje sam bio USSS Tajni agent, nakon toga u SAHP-U gdje sam bio inspektor junior, u FIB-U gdje sam bio čak 00 agent. Nakon svega toga opet sam se vratio u SAHP gdje sam također bio inspektor. Stoga imam veliko iskustvo i mislim da bih bio dostojan držati jednu tako posebnu organizaciju.

2.1 Lider LSPD-A zelio bih postati iz vise razloga. Kao prijašnje iskustvo vrlo velikog ranka mislim da se jedan dobar lider mora zalagati za sve... Počevši od reda i mira u organizaciji, do izvrsnog posla u organizaciji. Postizanjem ta 3 uslova postajemo prava organizacija.

2.2 Mislim da jednoj dobroj organizaciji fale ljudi koji bih je podržavali, dizali i upravljali njoj kad bi joj bilo najteže

2.3 LSPD je jedna od najmoćnijih i najboljih organizacija na serveru, nikad nije dosadno, uvijek posla ima. Suzbijanjem kriminala i boljim RolePlay-om pomogli bi serveru, a i ljudima oko nas.



3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1
RolePlay bi se poboljšao svakodnevnom obukom novih članova, terenska nastava, učenje radio kosova, manje MG-a na radiju. Za svako prekršena pravilo bi se davala i adekvatna kazna.

3.2 Drugo, a možda i najbitnije je veza između državnih organizacija. Na pljačkama, talačkim situacijama, pljačkama Fort Zancuda i drugim kriminalnih radnjama trebamo imati dobru povezanost, prvo lidera, a onda i članova. Dogovor da se okupi o nas 40 i ni 1 preko. Više departmenta, ali manje gluposti na istom. Samo bitne informacije.

3.3 Regrutovanje članova, ispitivanje i obuka istih je jako bitna stvar. Detaljno ispitivanje pravila grada, države i sl. Obuka kao što sam rekao na terenu, obijanje gepeka, kako privesti lice i dr.



3.4 Uvođenje novih radio kosova kao što su 10-99 ( situacija žavršena) što prošli lideri nisu koristili. Više radio kodova, manje priče na radiju.



3.5 Od LSPD-A želio bih napraviti da kad ga vide, da se osjećaju sigurno. Znači da ne govore vidi ove mangupe iz SAHP-A opet su na autoputu. Da se kriminalci
pribojavaju i plaše kad ga vide. Da ne sade i preprodaju ilegalne substance, oružje i municiju diljem države.

3.6 Krađa iz sefa
Koga se uhvati da krade iz sefa ide direktno na forum, mislim da su ljudi dovoljno zreli, ali nikad ne znaš što ljudski mozak može napraviti.



s poštovanjem,

MARKO BLACKOUT
 

Omerta | Shenkie Shelby

Player
Player
Joined
Mar 6, 2022
Messages
82
1. Danilo
2. 23
3. GMT +1
4. 4-10 sati
5. Shenkie Shelby#2633
6. Shenkie Shelby
7. 19620


1. Lider za
LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):


Dosta sam se pronasao u ovom poslu i dosta sam se posvetuo poslu i ulozio trud da sve bude na profesionalno nivo.Prosao sam mnogo niz mnogo akcija gde sam video da imam liderski duh i da sam sposoban da se snalazim u svaku situaciju koju nosi ovaj posao i posle svega sto smo prosli znam da cu da vodim LSPD kako treba.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Potrudio bih se da sto vise imamo zajednickih akcija sa ostalim organizacijama isto tako i sastanke kako bi imali bolju saradnju i digli nas posao na veci nivo,rekli jednim drugima sta kome smeta gde gresimo i kako mozemo da pridonesemo nesto za ovaj grad i resimo medjusebne probleme,jer od uvek je bilo problema izmedju drzavnih organizacija.
Poboljsao bih taktiku i pristup na pljackama bankomata i pljacki prodavnice.Bilo je dosta problema oko toga sto nismo imali snajperski tim i zato cu se potruditi da sklopim dobar snajperski tim kako bih nam olaksao talacke situacije.
Poboljsao bih hijerarhiju sam odnos izmedju kolegama i medjusobno postovanje.Isto tako i ponasanje mojim clanovima sa ostalim organizacijama.
Isto tako jako bitno mi je da sredim sa regrutacijom i samom akademijom,zato sto igraci non stop bleje u stanici i pitaju kad ce da budu otvorene aplikacije za akademiju,ja bih stavio da se zna primer svaka subota je akademija i tako bih igraci znali i bice obavesteni da je svake subote akademija i to bi opteretilo guzvu i probleme u stanici sa civilnim licima.
Sve što želim je napraviti da LSPD ima neverovatan roleplay i da moji policajci budu dobra reprezentacija mene.


Hvala na citanju moje aplikacije.

Bivsi Zamenik nacelnika,
Shenkie Shelby
 

Drac0n

Player
Player
Joined
Apr 11, 2022
Messages
195
Informacije

1. Vaše ime u RL : Bojan Gacic
2. Vaše godine : 35
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-8h
5. Vaš Diskord : Bojan#9394
6. Vaše Ingame ime : Givi Ruslan
7. Vaš ID : 24195
Dodatne Informacije

1. Lider za... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Prvi i osnovni razlog zasto zelim da budem lider LSPD organizacije je taj jer u RL radim kao pripadnik ministarstva unutrasnjih poslova i sebe zaista ne vidim kao clana nekog ganga, takodje svojim iskustvom i znanjem mogu da jesno upravljam ovom organizacijom.
Drugi razlog je taj sto u predhodnom mandatu u LSPD obavljao sam razne funkcije i niko nikad samnom nije imao niti jedan problem od obicnog gradjanina grada do pripadnika mafije uvek sam sve probleme resavao razgovorm ma koliko taj razgovor trajao, uvek sam svima pomagao, svoje vreme maksimalono posvecivao svima kojima je to bilo potrebno,
I treci glavni razlog je taj sto sam ja zbog prirode svog posla jako mirna stalozena osoba ne nerviram se, nikad ne vicem i ne psujem!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Kao prvo i osnovno bih konstantno radio na obuci svih zaposlenih kako bi svi zaposleni bili uzor kako se pravila grada postuju i primenjuju.
Kao drugo disciplina bi bila na najvecem mogucem nivou od svih predhodnih mandata.
I najvise bih radio na razgovoru i komunikaciji sa svim zaposlenima koji ce u svako doba dana i noci moci da mi se obrate bilo kakav problem da imaju.
Ne bih sebe kao lidera nikad odvajao od ostatka zaposlenih jer smatram da svi radimo sve da svi imamo jednaka prava i da dogovor kucu gradi!
1. Danilo
2. 23
3. GMT +1
4. 4-10 sati
5. Shenkie Shelby#2633
6. Shenkie Shelby
7. 19620


1. Lider za
LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):


Dosta sam se pronasao u ovom poslu i dosta sam se posvetuo poslu i ulozio trud da sve bude na profesionalno nivo.Prosao sam mnogo niz mnogo akcija gde sam video da imam liderski duh i da sam sposoban da se snalazim u svaku situaciju koju nosi ovaj posao i posle svega sto smo prosli znam da cu da vodim LSPD kako treba.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Potrudio bih se da sto vise imamo zajednickih akcija sa ostalim organizacijama isto tako i sastanke kako bi imali bolju saradnju i digli nas posao na veci nivo,rekli jednim drugima sta kome smeta gde gresimo i kako mozemo da pridonesemo nesto za ovaj grad i resimo medjusebne probleme,jer od uvek je bilo problema izmedju drzavnih organizacija.
Poboljsao bih taktiku i pristup na pljackama bankomata i pljacki prodavnice.Bilo je dosta problema oko toga sto nismo imali snajperski tim i zato cu se potruditi da sklopim dobar snajperski tim kako bih nam olaksao talacke situacije.
Poboljsao bih hijerarhiju sam odnos izmedju kolegama i medjusobno postovanje.Isto tako i ponasanje mojim clanovima sa ostalim organizacijama.
Isto tako jako bitno mi je da sredim sa regrutacijom i samom akademijom,zato sto igraci non stop bleje u stanici i pitaju kad ce da budu otvorene aplikacije za akademiju,ja bih stavio da se zna primer svaka subota je akademija i tako bih igraci znali i bice obavesteni da je svake subote akademija i to bi opteretilo guzvu i probleme u stanici sa civilnim licima.
Sve što želim je napraviti da LSPD ima neverovatan roleplay i da moji policajci budu dobra reprezentacija mene.


Hvala na citanju moje aplikacije.

Bivsi Zamenik nacelnika,
Shenkie Shelby

Zamolio bih nadležne da ove dve prijave uzmu ozbiljno u obzir. Raspolažem sa velikim iskustvom što se tiče LSPD (kako inGame, tako i u RLu, studirao sam kriminalistiku), preko 10 godina u toj organizaciji (nikad krimos nisam bio) na raznim serverima, od police officera, do načelnika sam bio. Zbog manjka vremena, nisam u mogućnosti da konkurišem za načelnika, međutim zajedno sam bio kolega sa obojicom i mogu reći samo reči hvale.
Uzmite u obzir njihove godine i znanje koje raspolažu, prijava ko prijava može svako da ispiše teksta i teksta, ali to nije merilo kvaliteta i uspešnosti načelnika.
Obojica poseduju ono što je najbitnije za lidera, a to je zrelost, iskustvo i vođstvo. LSPD je jedna od, ako ne i najbitnija organizacija na serveru, i veoma je bitno u čije ruke će da dospe.

Želeo bih samo da napomenem (pošto kandidati očigledno nisu bili u ovom PDu) da pojedine prijave, koje uvode kao novinu kodove, to uopšte nije novina. Ovaj PD je i te kako koristio navedene kodove, posedovao disciplinu, kao i tišinu preko centrale.

Nadam se da će administracija doneti pravu odluku, kao što je i do sada donosila. Srećno svim kandidatima
 

Rio Flo

Player
Player
Joined
Feb 18, 2022
Messages
21
Informacije
1. Vaše ime u RL: Petar Veljkovic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 10h-14h
5. Vaš Diskord: Pekex#9167
6. Vaše Ingame ime: Rio Smith
7. Vaš ID: 17566

Dodatne Informacije
1. Lider za: LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? Zeleo bih da se oprobam kao lider neke organizacije. Ne bih odma poceo sa nekim ozbiljnijim organizacijama poput FIB,GOV itd.. Takodje zeleo bih da ovu organizaciju popnem na neki veci nivo i ozbiljniji, isto samtram da ova organizacija nije bas toliko laka za vodjenje, ali smatram da ja to mogu da ucinim zato sto sam pre bio administrator i znam 90% svih pravila. Potrudio bih se da organizacija ne dobije apsolutno niti jedan warn.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji: Kao prvo organizovao bih vise eventa u toku nedelje, naravno sa nagradama. Organizovao bih zurke. Posto sam primeto da u zgradi posoje razne sobe koje mogu da se iskoriste za bas ozbiljan RolePlay. Potrudio bih se da te sobe iskoristim bas za to. Primao bih samo iskusne i ozbiljne ljude koji su sposobni za taj posao. Oganizaciju bih doveo do samog vrha.


Hvala na citanju moje aplikacije.
 
Last edited:

Mare_7

Player
Player
Joined
Jan 25, 2022
Messages
233
1. Vaše ime u RL : Marko
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 12h
5. Vaš Diskord : Mare Seid#7329
6. Vaše Ingame ime : Mare Seid
7. Vaš ID : 14907
Dodatne Informacije

1. Prvi razlog:
Jer zelim da poboljsam LSPD i da povecam kvalitet roleplay-a.

2. Drugi razlog: Trudio bi se da svaka akcija bude maksimalno odradjena bila to pljacka, talacka, ili neki od eventa

3. Treci razlog: Od kad sam uso u grad bila mi je zelja biti deo LSPD-a. Takodje imam ljude koji bi mi pomagali u vodjenju ove organizacije

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. SWAT. (Specifičan tim za sprovođenje zakona čiji su članovi regrutovani, odabrani, obučeni, opremljeni i raspoređeni da se bave kritičnim incidentima koji uključuju pretnje javnoj delatnosti i na drugi način službenog statusa slobode postojanja / predstavljanja zakona ili sigurnosti mogućnosti)

2. Patrolni Team (glavno zaduzenje je da budu fokusirani na pregled reona koji LSPD pokriva i smanji ugrozavanje bezbednosti saobracaja u svakom smislu)

3. Air Support Team (glavno zaduzenje ove jedinice je da nadgleda prostore kojima je nemoguce doci autom ili brdovite predele i pruza punu podrsku na talackoj situaciji Sniper Team-u)

4. Pregovaracki Team (glavno zaduzenje za Pregovaracki Team je da svojom pricom izvuku zivot taoca na najsigurniji i najbezbedniji nacin i da pregovaraju naravno na nasem reonu tj kada FIB ne pregovara)

5. Inspektorski Team ( kao sto sama rec kaze ova jedinica ce intervenisati u istragama i pronalazenju kriminalnih desavanja na ovoj teritoriji. Pravece mnogo zaseda gde ce SWAT Team pomoci. Takodje ce prikupljati dokaze o mnogobojnim familijama i tako dalje...)

7. Snajperski Team (jedinica je zaduzena za resavanje talacke situacije i drugih situacija gde samo moze resiti ova jedinica)

8. Svakog drugog dana cemo gledati da pravimo raznovrsne treninge bili to pucanje sa gumenim metcima, voznja raznih vozila i td...
7R405979-1024x683_1.webp
istockphoto-1212003728-612x612.jpg
swatting_swat-team_raid_police_by-onfokus-getty-images-100856787-large.webp
 
Last edited:

Aleksa Nikolic

Player
Player
Joined
Mar 13, 2022
Messages
20
Informacije
1. Vaše ime u RL:
Aleksa
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:9/10h a na nedeljnom nivou po 60h
5. Vaš Diskord: Aleksa Nikolic#3377
6. Vaše Ingame ime: Lee Auditore
7. Vaš ID: 18529

Dodatne Informacije
1. Lider za:
LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.
Voleo bih da postanem leader LSPD zato sto sam najvise vremena u ovome gradu proveo u lspd.U proslom mandatu sam bio 3 meseca u lspd i bio sam poprilicno veliki cin (Kapetan).Kodove kao i sva pravila grada znam.Pored toga bio sam i u drugim drzavnim org kao sto su FIB i GOV u FIB-u sam bio u SAJ timu dok sam u vladi bio USSS Tajni Agent.
2.Voleo bih da ovaj grad dovedem u noramalu sto se tice krimnala kao i da LSPD napravim prejakom organizacijom i da svi imaju zelju da dodju u LSPD.
3.Da LSPD napravim ozbiljnom organizacijom i da nas u organizaciji ima puno puno.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1.
Prvo sto bih uveo je neko srednje tesko ispitivanje za gradjane koji zele da udju u LSPD,to jest da znaju osnovna "RP PRAVILA"i ako ne budu znali nesto osnovno nece moci da udju u org.
2. Drugo da se ne primaju ljudi sa manje od 10 godina u gradu mozda cak i malo vise ali 10 neka granica.
3.I da se sve greske u org strogo kaznjavaju kao sto su novcane kazne,verbalne opomene ukori i usmene opomene,kao i uslov za KICK iz org,samim tim zaposleni bi se pribojavali ovih kazni i manje bi grijesili u svom radu.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom