Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

David White

Player
Player
Vaše ime u RL: David
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h
5. Vaš Diskord: david502#7110
6. Vaše Ingame ime: David White
7. Vaš ID: 10688

Dodatne Informacije
1. Lider za...SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. : SAHP je organizacija s dosta potencijala koja moze da napreduje i da se poboljsa. Zbog iskustava kao veci cin (GOV, LSPD, NG) u dosta drzavnih organizacija, smatram da bih mogao da unapredim celokupnu organizaciju.

2. : Zaposlio bih dosta novih radnika u organizaciju i potrudio bih se da to budu samo oni sa dosta iskustva u drzavnim organizacijama i sa poznavanjem pravila. Time bih unapredio roleplay u organizaciji i sprecio kradje iz sefa i korumpiranost

3. : Na serveru sam vec oko 6 meseci, tako da smatram da bih mogao zbog mojih proslih iskustava u drzavnim organozacijama i dobrim poznavanjem svih pravila servera da dobro vodim ovakvu organizaciju.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Uvodjenje novih jedinica u SAHP:

1. Special Operations Forces
(Spec-Ops) jesu zaduzene da uvek budu spremni za pljacku, talacku situaciju, raciju i ostale specijalne operacije koje ce se sprovoditi u SAHP-u

2. Patrol Team su zaduzeni za patroliranje po autoputu, ostalim putevima itd; a glavno zaduzenje im je da obezbede vecu bezbednost u saobracaju.

3. Air Support Team bice zaduzeni da nadgledaju prostore koji nisu moguci za prilazak obicnim autima jer su off road ili na vodi. Air Support Team ce takodje biti zaduzen da ide na pljacke i talacke situacije.

4. Negotiation Team je zaduzen za pregovaranje sa pljackasima kako bi mogao na najpametniji i najmanje krvav nacin da izbave taoce bez ikakvih povreda bilo to govorom ili novcem.

5. Inspektorski tim ce biti sastavljen od visoke komande i zaduzen za razlicite operacije i misije koje ce ukljucivati infiltriranje u kriminalne organizacije sa ciljom pronalazenja podataka i slicnih stvari.

6. Delta Force Special Sniper Unit (DFSSU) bice zaduzen da ide na talacke situacije i pljacke, gde bi mogli da dejstvuju ukoliko se ne nadje kompromis

1: Pored dodavanja svih navedenih rankova, povecao bih saradnju sa svim ostalim drzavnim organizacijama i time osigurao buduce planove i istrage.

2: Uvesce se cesci konkursi za SAHP koji ce se organizovati in game kao i na web site aplikaciji i time bi se dosta povecala ucestalost novih radnika i samim tim smanjila stopa kriminala. Naravno, u organizaciju cu primati samo veste ljude sa dosta iskustva.

3: Uvesce se redovni treninzi svih novih radnika kako bi se povecala njihova spretnost i kako bi mogli brze i bolje da napreduju do vecih rankova

4: Uveo bih redovne sastanke svake nedelje i tu bih resio sve sporove i probleme u organizaciji, a takodje podelio i dodatne plate onima koji su se najvise istakli te nedelje.

Stefan Micevic

Player
Player
Poštovani igrači, ovom prilikom ZATVARAM prijave za lidera SAHP-a.
Moj konačan odabir za intervju su :

• Zed Darkin ( Zed Darkin#6043 )
  • Rimfet Zaklan ( Rifko#5742 )
  • David White ( david502#7110 )
Intervju će biti održan 10.04. (nedelja) u 21:00h
Vidimo se !

Last edited:

Jack Darkin

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Stefan Milenkovic

2. Vaše godine: 19

4. Prosječna aktivnost na dan: malo vise radim tako da moze biti oko 5-6 sati

5. Vaš Diskord: FILE#3057

6. Vaše Ingame ime: Jack smith

7. Vaš ID: 14016

Dodatne Informacije

1. Lider za: FIB

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
1. Kako bih nivo organizacije FIB doveo do granice savrsenstva u smislu svojih duznosti i odlicnih komunikacija sa ostalim drzavnim organizacijama (LSPD SAHP NG EMS GOV)
2. kako bi ljudi FIB-a bili prespremni za svoj rad i nebi pravili failove u raznim RP situacijama kako bi ostali igraci imali odlican kontakt kroz RP sa FIB-om i takodje bi zaposljavao u organizaciju ljude na koje pre svega mogu da racunam kao lider organizacije
3. Od mog pocetka u ovom gradu imam preteranu zelju biti lider jedne drzavne organizacije zato sto smatram da bih bio dobar vodja neke takve organizacije i pre svega bi svima pruzio uzivanje u ovom gradu

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
1.1 kreirao bih tim za unutrasnju kontrolu u ovoj organizaciji kako niko ne bih imao mogucnost kradje oruzija pancira i ostale opreme
1.2 kreirao bih tim za undercover patroliranje kroz ghetto kako bi se odrzala kontrola nad tim delom grada
1.3 kreirao bih pregovaracki tim za razne pljacke i talacke situacije
1.4 kreirao bih tim za redovnu obuku svih agenta od junior agenta do elite agenta
1.4 odrzavao bih redovne sastanke 2 puta nedeljno kako bi clanovi FIB-a imali uvid u stanje organizacije
1.5 uveo bih redovnu regrutaciju agenata u organizaciji kako bih svima pruzio sansu
1.6 uveo bih nove agente koji bi imali zaduzenje za vrlo poverljive zadatke

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL Nicolas Lemonidis

2. Vaše godine 16

3. Vremenska zona GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan 7-8h

5. Vaš Diskord ! Ourmoney™#3573

6. Vaše Ingame ime Nikola Darkin

7. Vaš ID 8569

Dodatne Informacije

1. Lider za... Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Zelim biti lider Marabunte iz sledecih razloga. Kao prvo dugo sam igrao na grandu vise od 7 meseci i znam kako sve fukcionise sto se tice servera pravila itd. Vec imam spremne ljude sto se tice turfova i grafita sto ja smatram najbitnijom stavkom svakog ganga, Na engleskom grandu sam vec igrao turfove i postavlja attackove na discordu tako da znam kako sve to funkcionise. Vec imam spremne ljude koji su spremni da preuzmu ovaj gang, Spreman turf team i graffiti team. Takodje imam spreme takozvane Event Kapetane koji ce da vode svaki event i potruditi se da vode ljude na svaki event kada ja nisam tu ili nisam u mogućnosti da vodim taj event.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji Znam jako dobro pravila. Roleplay-am skoro 5 godina i samim tim bih smanjio failove organizacije zaposljavao bih samo ljude koji znaju odlicno pravila, nije bitno koliko godina imaju. Obozavam vas RP server jer se na njemu moze nesto postići. Zato bih omogucavao ljudima da postignu nešto i oni ako i ja uspem. Hvala sto ste procitali. Srecno svima😄!!

Last edited:

Noksii

VELIKI OTAC
Player
1. Vaše ime u RL: Novak
2. Vaše godine: 20
4. Prosečna aktivnost na dan: 8h+
5. Vaš Diskord: Noksi#8561
6. Vaše Ingame ime: Zyzz Kash
7. Vaš ID: 4738

Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Igram na ovom projektu od oktobra,balkanski server mi je bio prvi server tako da sam samim tim prvi put imao dodira sa ovim projektom i bilo kakvim RP-om.Bio sam u vecini organizacija drzavnih kako i gengova.Ostao sam u gengovima dugo i znam kako taj RP bande izgleda i kako bi trebao da izgleda.U vecini gde sam bio dobijao sam rankupove cak i do co leadera jer znam vecinu pravila i sad smatram da sam spreman da budem lider.

-Zbog iskustva u bandama znao bih kako bih forsirao odlaske na global evente i aktivnost po getu.Znam kako vecina drzavnih organizacija radi pa u kontru njima znao bih kako da im poremetim mir u gradu i postanem banda broj 1 sa svojim ljudima.Spreman tim imam za sve i imam ljude koji takodje imaju iskustva sa bandama i koji bi bili tu za mene jer igraju jos sa engleskog grand projekta na ovim serverima.

-U zadnje vreme vidim da je aktivnost bandi na totalno slabom nivou sto se tice RP-a.To bih naravno aktivirao sto sam vec u iznad navedenom potencirao odlaske na global evente tako bi i bio bacen fokus na talacke situacije,pljacke i ostale RP situacije.To bi ozivelo od strane nase bande.

-Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir.
-U org svako ce morati opravdati rank koji ce imati tako da deljenje rankova bi bilo slabo u skladu sa tim koji si rank zasluzio i koliko si se zalozio za svoju bandu u vidu RP-a i aktivnosti.(znanje je bitno naravno)
-Svaki događaj će imati smišljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event
-Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno)
-Bice obavezno od strane ljudi koji su trenutno na serveru da forsiramo evente kao sto su battleship i tajna radnja kako bi skladiste bilo sto bogatije i kako bi Marabunta Grande banda uvek imala sve i parirala svakoj bandi u osvajanju geta.
-Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i neću zloupotrebiti svoj polozaj.

Minolina Ashford

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ivana
2. Vaše godine: 28
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: Radnim danima 2-4h, vikendom 6-10h
5. Vaš Diskord Minolina #0007
6. Vaše Ingame ime: Minolina Swayze
7. Vaš ID: 4987

Dodatne Informacije

• Lider Marabunte bila sam 2mjeseca.
  • Osvojila sa svojim članovima 2turf sezone
  • Smatram da poznajem vrlo dobro sva pravila servera, a posebno geto pravila.
  • Imam spremljen turf tim, kao I tim za grafite, pregovarački tim za pljačkanje itd.
  • Članovi Marabunte će biti ozbiljni igrači koji vole RP, imaju iskustva, koji poznaju pravila servera I koji neće ići protiv skripte.
  • Smatram da bih bila dobar vođa, ne samo jer sam bila lider 2mjeseca, nego jer sam bila I u državnim organizacijama dugo na visokim pozicijama, kako u GOVu tako I FIBu, što govori da poznajem dobro pravila.
  • Rankovi su spremni, I svi će morati da zasluže svoj rank I da budu odgovorni.
  • Kao lider, trudiću se da svojim članovima za svaku uspješnu aktivnost dijelim nagrade, kao što sam radila I prošli put kad sam bila Lider.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

• U Marabuntu neće ulaziti svako ko zatraži.

• Mora imati dobra iskustva iz geta, poznavanje pravila servera(koja ću ja ispitivati kao lider)

• Podići RP u getu na visok nivo

• Obavljati sve kriminalne radnje koje jedna banda može da obavlja bez da ide protiv skripte server

• Za sve kriminalne radnje koristiti radio organizacije.

• Pripremljena su I kodna imena

• Biti aktivan u geto podrucju

• Održavati sastanke sa članovima bande jednom sedmično.

Srećno svima! :)

Mixa Dior

Player
Player
Vaše ime u RL: Mihailo
2. Vaše godine: 16
4. Prosječna aktivnost na dan: 7h
5. Vaš Diskord: MihailoEscobar#8973
6. Vaše Ingame ime: Kyle Pox
7. Vaš ID: 15394

Dodatne Informacije
1. Lider za...Marabuntu

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):Nikad nisam bio lider na ovom serveru, medjutim bio sam na skoro pa svim fivem poznatih balkanskih servera.Dobro znam da vodim organizaciju, resavam svakakve probleme sa clanovima, idemo aktivno na akcije i da resimo da se ne krade iz skladista.

1. : Marabunta je jedna od dobrih kriminalnih organizacija koja mora da jedan covek preduzme sve mere i da uradi ono sto treba.

2. : Zaposlio bih dosta ljudi.

3. : Resio bih svakakve svadje clanova

4. Vasi savjeti za poboljsanje organizacije:

1.Ici na dosta akcija
2.resiti svakakvu svadju
3.dodati dosta clanova
4.Roleplayati kao majstori
5.Resavanje sa kradjom iz skladista
6.Ici u pljacke
7.Ispitivati clanove malo vise, kako ne bi bilo krsenja
8.Aktivnost clanova
9.Zrelost clanova
10.Godine clanova
11.Disciplina clanova

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
(||) Dodatne informacijew
Vaše ime u Rl:Nikola
2.Vaše godine:16
3.Vremenska zona: GMT+02:00
4. Prosječna aktivnost na dan: 10h+
5.Vaš discord: SmajserKidala#0634
6. Vaše ingame ime: Nidza Obama
7.Vaš ID:377

Lider za Marabuntu

(Zašto želite biti vođa ove specifične organizacije? (Navedite barem tri razloga s objašnjenjem)

- Prije svega, otkako sam stigao u grad, zločin je bio dio mene. Pridružio sam Marabuta bandi, Bloods bandi, Ballas Gangu i to je bio dio mog života, a pridružio sam se i pravnoj organizaciji GOV USSS Tako da imam svo iskustvo ovih legalnih i ilegalnih organizacija i ja znam kako biti ne uhvaćen i zaštiti članove moje bande od policije. Nekada sam bio visokog ranga u bandi, kao iu pravnim organizacijama i učinio sam sve što sam mogao bandi ulažući sve svoje vrijeme u bandu kao član bande.

- Želim biti siguran da, ako dobijem organizaciju, neće širiti nikakvu toksičnost na bilo koga unutar organizacije ili bilo koga izvan organizacije jer osobno ne volim kada postoji toksičnost u organizacijama ili općenito pa ću se pobrinuti da neće se dogoditi.

-Od prvog dana u gradu bavim se bandama. Živio sam i umro u getu, moja potpuna predanost ilegalnoj organizaciji naučila me ilegalnom RP-u, a također sam na pravi način razumio uvjete i pravila grada. Ja, na najvelikodušniji način, vjerujem da sam savršeno sposoban za vodeću ulogu Marabunta Ganga.

(|||) Vaš savjet za poboljšanje razine RolePlaya u organizaciji

Želim ga poboljšati tako što ću biti aktivna banda radeći pljačke trgovina u redovitim intervalima kao što su tajne radnje , Battleship, NG Raid, Gun Store Robbery i mnogi drugi događaji. Želim novim igračima dati jednake mogućnosti za napredak s bandom i dati im priliku da rade što žele. Ako vidim da član radi i da je aktivan, nagradit ću ga malim bonusom i rankom gore.

Kreirao bih događaje koji nikada prije nisu napravljeni, ovdje govorim o Global eventima. Želim stvoriti nešto novo, kreativno što bi bilo zabavno i za legalne i za ilegalne strane. Imamo neke događaje, ali čini se da je u nekoj situaciji jednostrano pa da ga uklonim, implementirat ću nekoliko događaja za Legalne / Illegalne / Civililne. Kao što su atentat na guvernera, napad na vladu, ubojstvo šefa policije, to su bili neki nazivi događaja koje bih učinio ako uspijem dobiti vodstvo.

Osobno sam primijetio da su gengovi s vremenom postali samo turf organizacije a manje o tajnim ranjama/ Ghetto borbama / i pljačkama.

Savjetovao bih svim organizacijama da se više upuste u RP, osobno sam primijetio kako niti jedna banda nikada ne pokušava pogoditi NG-ove streljivo ili unovčenje. Želio bih održati dobre odnose s drugim liderima organizacija i organizirati takve događaje na kojima LEO-ovi stoje kao snažan stup. Da skratimo, jednostavno želim poboljšati međusobne odnose među vođama ilegalnih organizacija. Želim promovirati suradnju među bandama kako bih potaknuo veću dominaciju u gradu.

(IV) Moji ciljevi kao vođe Marabunta Genga?

-Stvorite i organizirajte organizaciju
-Učinite organizaciju terorističkom organizacijom
-Stvorite zabavnu RP situaciju
-Stvorite velike globalne događaje za igrače
-Uspješno odradio prvi mandat bez ikakvih upozorenja

HVALA NA ČITANJU

Last edited:

Matke Magluta

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Mateja
2. Vaše godine : 20
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan : 10h+
5. Vaš Diskord : Matke#0001
6. Vaše Ingame ime : Matke Magluta
7. Vaš ID : 11156

Dodatne Informacije :

-E ovako zato sto vidim sebe kao igraca u takvoj organizaciji sada. Cim sam dosao na server pocao sam sa drzavnim organizacijama. Proveo sam 2 meseca u istim, i posle nekog vremena te smori kada dostignes svoj limit u skoro svakoj drzavnog org, FIB, GOV, NG.. Znam kako funkcionisu drzavne na pljackama i talackim jer sam bio u istim imao sam svoju jedinicu, takodje im znam i mane i sta ce uraditi i gde ce pogresiti. Poslednjih mesec dana sam u bandi i to sam bio u 3 genga, i su sva 3 high command. Iskreno mislim da sam dovoljno sposoban i zreo da vodim jednu organizaciju samim tim zbog iskustva i poznavanja pravila servera. Turf tim je spreman, i bice odvojen, sto znaci da ce ti igraci igrati samo turfove, a mi ostali cemo podici RP na maksimalan nivo. Iza mene je cela porodica , ali cemo se dogovoriti ko ce biti clan organizacije a ko ne, jer znam da i sami znate razlog zbog cega je tako. Deca se kako god okrenes nece primati bila fam memberi ili ne. Pravila ce se strogo postovati zato sto ne zelim da dobijam warnove zbog neozbiljnosti po gradu. Pregovaraci i pljacke ce biti najzanimljivije do sad, a takodje i pucnjava po getu.

- Pa neki moj savet za poboljsanje RP-a jeste udubiti se maksimalno u svoju ulogu tu gde jesi i zamisliti da je to pravi zivot i tako se ponasati. Garantujem da ce biti RP doveden na maksimalni nivo, i sto je najbitnije banda treba non stop praviti probleme drzavnim organizacijama. Ako ja budem ikada bio lider ovako opasne bande, i po imenu i po izgledu HQ-a garantujem Vam da ce biti "TEROR nad gradom". :)

Veljko Nevolja

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Veljko
2. Vaše godine: 20
4. Prosječna aktivnost na dan: 12h ozb ne lazem proverite na serveru
5. Vaš Diskord:vekk#2605
6. Vaše Ingame ime:Velja Moncler
7. Vaš ID:120

1. Lider.... Marabunta gang
2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)

Želim da budem vođaMarabunta jer imam dosta iskustvo u bandi, bio sam u vagosima, marabuntama, ballasima, i bio sam na engleskom serveru dosta vremena u gangovima, jako sam se zabavljao i uvek uživam radeći za poboljsanje RP bande.

Takođe bih voleo da dobijem vođu jer znam sva pravila geta i osećam da ako bih dobio vođu, mogao bih da obezbedim zabavu unutar bande, a da se i dalje pobrinem da svi članovi poštuju pravila i da su upoznati sa pravilima i kaznama geta za njih.

Takođe mislim da bi sa iskustvom koje imam u gradu i prijateljima koje sam stekao koji bi bili zainteresovani da se pridruže i sigurno bi mogli da vode bandu koja će biti uspešna na događajima i imam turf i grafit team koji su spremni da uzmu 100%

Konačno, oduvek sam želeo da postanem vođa organizacije baš kao i mnogi drugi ljudi, ali ne samo da bih mogao da kažem da sam vođa, imam neke prilično solidne ideje kako da garantujem zabavu za članove bande i planira da okupi solidnu bandu i nastavi da radi nesmetano.
Vaš savet za poboljšanje nivoa RolePlai-a u organizaciji.
  1. Planiram da postavim činove unutar bande sa određenim odgovornostima i očekivanjima. Na primer, imao bih čin koji se zove „TURF CAPTAIN“ i ovaj čin bi bio odgovoran za vođenje tima za turf, davanje saveta i trikova članovima tima na turfu, osiguravanje da se svi članovi organizacije pojavljuju tokom turfa i sveukupno upravljanje turf teritorijama. Ja bih tada imao i čin koji se zove "Turf thug", ovaj čin će dobiti svi članovi terenskog tima osim "Kapetan" i od njih će se očekivati da prate kapitena na terenu i popunjavaju kartu geta plavom bojom. ;)
  2. Pobrinuću se da kada budu regrutovani članovi budu detaljno intervjuisani i testirani na njihovo poznavanje pravila geta. Na primer, imaću određeni tim ljudi/čin koji je dodeljen za regrutovanje članova i biće im obezbeđen priručnik za intervju koji će se sastojati od pitanja u vezi sa pravilima poput „Da li vam je dozvoljeno da udjete u HQ dok vas juri druga banda ?" i dodaću u izjavi da moj tim za regrutovanje svesni da igrači moraju imati 10 godina u gradu samo da bih se klonio regrutovanja članova koji se pridružuju i nisu aktivni u gradu i da bi se osiguralo da imaju barem malo iskustva u gradu.
  3. Takođe bih želeo da imam poseban "bankovni račun" za bandu, ovo NEĆE biti stanje IC organizacije, ali bih voleo da imam JEDNOG člana od poverenja u bandi koji drži procenat novca koji zarađujemo i kojim smo nagrađeni od događaji i ušteđeni novac će se koristiti za pomoć članovima u bandi da kupuju skilove koje će im pomoći u bandi. Na primer, veština džeparca je 300.000 dolara i ako član nije mogao sam da priušti veštinu i nije je zaradio, mogli bismo da mu pomognemo tako što ćemo obezbediti nešto novca za kupovinu veštine.
  4. Tokom pljački prodavnica i drugih događaja najavljivaću stroge komunikacije, što znači da se preko radija članovi treba suzdržati od nepotrebnih razgovora i dok ih ne obavestim drugačije, ćaskanje na radiju treba da se sastoji samo od, poziva i informacija koje su važne ili korisne tokom događaja .
  5. Ovo neće biti potrebno, ali će biti predloženo svim članovima.) Da se uzdržim od dobijanja upozorenja i kažnjavanja članova, želeo bih da svi članovi koji idu da pljačkaju, idu u pljackanje po getu ili auto putu i farbaju grafite obavesti mene ili višu komandu o radio gde idu i šta će da rade.
  6. Iz onoga što sam video po gradu znam da će neki ljudi početi da se "mešaju" tokom RP situacija kada drugi krše pravila, da bi pokušali da izbegnu ovo, pokušaću da kažem svim svojim članovima kada drugi igrač prekrši pravila u situaciji da samo nastave situaciju ako je moguće i zgrabite kameru šta igrač radi pogrešno i napravite izveštaj nakon situacije ili ako situacija više ne može da se nastavi, trebalo bi samo da se uvere da je incident na bodi kameru i da se udaljite od situacije bez mešanja ili vređanja drugi.

maisony9

:)
Player
1. Vase ime u RL: Milorad
2. Vase godine: 20
4. Prosecna aktivnost na dan : 12h do 13h
5. Vas diskord: Kim Halland#1297
6. Vase Ingame ime: Kim Halland
7. Vas ID: 2741

Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera:
Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? ( Navedite tri razloga sa objašnjenjem ):

Mislim da imam potencijala za vodjenje jedne specificne organizacije poput ove.
Imam iskustva sto se tice navedenog vodjenja organizacije, bio sam lider The Familiesa, i pored toga sam u dosta organizacija bio na poziciji Co Lidera gde sam vodio veliki broj ljudi u RP situacije bez ikakvih problema kako ovde tako i na Engleskom serveru. Imam mnogo iskustva sto se tice RolePlaya u bandama, od pocetka mog igranja sam provodio vreme u bandama pa samim tim mislim da znam gde su najvise gresile sto mi olaksava da ispravim isto jelte. Pored svog RolePlaya u bandama sam takodje bio neko vreme i u drzavnim organizacijama High Command sto govori da sam dosta upucen u pravila pored svega mislim da je to najbitnije. Volim RolePlay i volim Bande, uzivim se u sam RolePlay bandita i mislim da bi im islo vodjenje ovako specificne organizacije.

3. Vaši saveti za poboljšavanje RolePlay razine u organizaciji.

Pre svega mislim da dosadašnji Lideri nisu cenili dobitak svoje pozicije i nisu bili baš najbolji u vođenju iste zbog velikih grešaka u koje
spadaju kršenja pravila itd, što mnogo utiče na opstanak organizacije sa obzirom da sve potiče od vrha iliti Lidera samim tim mislim da bi
trebala osoba kojoj je pružena šansa da obrati malo više pažnje na ispravljanje istog al i pre svega da bude korektan i zahvalan za dobijanje

× Članovi i Vođe bandi bi trebali organizirat RolePlay evente gde bi isti mogli da se takmiče u isticanju svog RolePlaya i samim tim bi imali
većeg iskustva sa vremena na vreme u nekim drugim RolePlay situacijama i bili bolji istom.

× Uvesti što manje OOC situacija i OOC priča da bi se ljudi fokusirali i forsirati IC priču i RolePlay svog charactera i samim tim bi bilo manje
grešaka i manje kršenja pravila u toku istog.

× Što se tiče navedenih RolePlay evenata mislim da bi sa tim mogli da promenimo pravac i poboljšamo sadašnji RolePlay pošto je spušteno
sidro i nema novih scena samim tim ovim RolePlay eventima mislim da bi podigli sidro i da izvedemo RolePlay na našem serveru na pravu
putanju pošto bi se ljudi fokusirali na isticanju svog RolePlay i vrtele bi se u krug nove scene i ideje.

× Ne gledati samo iskorišćavanje RolePlay situacija u svoju korist vrć se fokusirati na vrhunski odrađen RolePlay bez kršenja ni minimalnih
granica pravila.

Vajo Masina

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Mateo
2. Vaše godine: 17
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-12
5. Vaš Diskord: maTTa#3257
6. Vaše Ingame ime: Vajoo Djingos
7. Vaš ID: 1015

Dodatne Informacije
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1) Želim biti lider ove organizacije zbog toga što jako dobro poznajem RP, a naročito sam svoj RP život proveo u bandama i to također u Marabunti. Mislim da sam vezan uz plavu boju i ne mogu se zamisliti bez nje što je i jedan od razloga zašto sad pišem ovu aplikaciju za lidera. Znam kako temeljito voditi organizaciju zato što sam bio veći rank u Marabunti te sam vodio svakakve RP akcije u organizaciji. Mislim da je moje znanje o pravilima vrlo ključno, tj. za da za svaku situaciju znam što se smije, a što se ne smije. Mislim da imam odličan Turf Team na serveru jer smo nedavno pa sve do sad dominirali Turf scenu. Imam i 15 pouzdanih ljudi koji mi daju podršku i bodre me u mojim postupcima. U mojoj organizaciji će vladati chill atmosfera no naravno posao koji bande moraju izvršiti bit će detaljno i izvršen. 2)Želim postati lider kako bih pružio ljudima šansu u RP-u. Želim početi raditi RP-eve kakve nitko nije vidio i zainteresirati igrače da što više igraju i da se upoznaju sa pravim RP-om. Nije mi se svidjelo kako su neki drugi lideri vodili u drugim organizacijama, mora postojati uravnotežena veza izmedu Turfova i RP-a i svakom se treba posvetiti na određeni način.
3)Želim postati lider zbog toga što znam koju veliku odgovornost dobivam, mislim da sam jedan od boljih kandidata za Marabuntu jer se i u RL bavim sportom i imam dobru disciplinu rada. Pošteno dajem rankove i kažem ono što mislim. Bit ću pravedan lider te će se moja riječ morati ispoštovati. Nitko u mojoj organizaciji neće se odnositi prema drugim članovima sa nepoštovanjem.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Uveo bih strože ispitivanje pravila, igrači bi trebali znati pravila na primjerima. Ljudi koji prekrše pravilo bit će upozoreni i opomenuti, a ljudi koji znaju da se to ne smije, a i dalje prekrše bit će kažnjeni. Bio bih jako strog što se tiče vrijeđanja igrača, sve svađe bih riješavao licem u lice. Uveo bih bonuse članove, dijelio bi ih ljudima koji su se istakli u tom danu. Ono na što ću najviše obratiti pozornost je da članovi ne MG-aju, tražio bih pravi RP. Svaki dan bi bio drugačiji jer bi stalno radili i otkrivali nove stvari u RP-u. Tražio bih da svi imaju POV kako nebi došlo do nepotrebnih warninga. Još jedna stvar na koju ću se obazirati je da budemo kao prava banda znači da smo stalno u hudu, konzumirano travu, pijemo alkohol... Sazivao bih sastanke da se svi dogovorimo i iskažemo svoje mišljenje.

Last edited:

Fiky

Player
Player
1. Vase ime u RL: Igor
2. Vase godine: 18
4. Prosecna aktivnost na dan : od 4h do 8h
5. Vas diskord: Igi#5943
6. Vase Ingame ime: Igor Fiky
7. Vas ID: 3446

Dodatne informacije :
Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? ( Navedite tri razloga sa objašnjenjem ):

-Hoću da postanem lider ove organizacije jer mislim da sam dovoljno ozbiljan i dovoljno strog prema ostalim ljudima i imam neke svoje ciljeve koje bih voleo da ispunim tokom roleplay-a lidera ove organizacije. Malo pričam više radim. Imam dosta iskustva i na ovom serveru sto se tiče roleplay-a znam dosta caka kako se vodi jedna organizacija da bi bila jedna od najboljih nisam od ljudi koji popušta svojim članovima da mu skaču po glavi što se tiče roleplay-a znam sva pravila takodje bio sam igrao na ostalim serverima i bio lider raznih organizacija. Što se tiče ovog servera bio sam skoro pa celo vreme u državnim organizacijama i to na visokim pozicijama toest high command. Takodje imam dosta dobru i dosta jaku ekipu koja bi dosla zajedno samnom da vodimo ovu organizaciju zajedno i da sto vise poboljsamo roleplay organizacije i da se vodi organizacija na maksimlno odgovornom nivou.

1. Tokom primanja članova u organizaciju biće detaljno ispitani svako rp pravilo ako bi prosli na ovom ispitu bila bi im odrzana tako zvana akademija gde bi im bilo objasnjeno sta smeju da rade sta ne smeju da rade svako pravo njihovo rp ili pravilo organizacije.
2. Roleplay ove organizacije nebi se svodio samo na pucanje nego bio bi pojacan roleplay gde bi bili ljudi koji bi prodavali drogu po ulicama i prodavali oruzje ostalim gradanima.
3. Takodje roleplay ove organizacije svodio bi se i na sklapanje saveza s drugim organizacijama saradnje i ispomoći jednim drugima takodje bila bi tu i organizovana primopredaja gde bi se roleplay ne samo ove organizacije nego i samog servera povećao i samim ljudima ove organizacije bio bi zanimljiviji.
4. Povećao bih aktivnost robanja i pljackanja po getu i autoputu takodje aktivnost pljacki prodavnica, gun shop-ova i talackih situacija.
5. U organizaciji bi napravio raspored i znalo bi se ko sta raadi ko sta vodi i samim tim bi bila povećana organizacija.
6. Takodje ja kao glavni u toj organizaciji voleo bih da radimo sve timski i da budemo svi kao jedan dobro uigran tim.

Zibizzareta Roberto

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Strahinja
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan : 11h+
5. Vaš Diskord : Strahinja#8912
6. Vaše Ingame ime : Zibizzareta Roberto
7. Vaš ID : 1649

Dodatne Informacije :

Vec sam dugo u kriminalnim organizacijama, naime od pocetka svog igranja pa sve do sada. Vodio sam 2 organizacije (Vagos i Bloods) i posle vodjstva nad Bloodsima osetio sam da mi nesto nedostaje i zeleo sam se vratiti na mesto lidera neke organizacije. Marabunta je po mom misljenju izazov za voditi, posto je na specificnoj lokaciji i sama po sebi najpopularnija organizacija na serveru.

Za pocetak bih poceo voditi organizaciju kao sto se nije vodila 4 meseca, a to je da se ide na evente a ne samo turfovi i grind za tog Pikachua. Naravno ne kazem da turfovi nisu bitni, ali mislim da se ne treba cela organizacija zasnovati na turfovanje i izbegavanje warna kako bi uzeli pickahua.
Imam spremnu ekipu starijih i normalnih momaka koji mi zele pomoci da skupimo ljude i krenemo se zabavljati.
Plan mi je za pocetak ici na sto vise evenata i nakupiti stvari da obezbedimo svim novim clanovima pancir i sredstvo za pucanje.
Uvek sam za dobro druzenje i svi koji su bili kod mene nekad u organizaciji znaju da se volim saliti ali kada je vreme za to, kada radimo radimo to ozbiljno.

Ell Pablo

Player
Player
1. Vase ime u RL: Miloš

2. Vase godine: 18

4. Prosecna aktivnost na dan : 8-10

5. Vas diskord: Kimiile#6264

6. Vase Ingame ime: Ell Pablo

7. Vas ID: 2744

1. Lider za Marabunta gang

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem) :

• Zelim da budem vodja Marabunte jer imam dosta iskustva sa bandama, turfovima, pljackama itd.Svoj rp zivot sam proveo uglavnom u drzavnim organizacijama ali u poslednje vreme sam krenuo sa bandama jer vise uzivam u toj ulogi.
Znam sva pravila ghetta i osecam da bih samim tim mogao da dosta doprinesem samoj bandi, te prosirim svoje znanje na ostale clanove bande.Pobrinucu se da su svi clanovi bande upoznati sa pravilima grada i ghetta.
Za lidera bande treba prevelika odgovornost i dosta vremena se treba uloziti da bi rad bande bio savrsen, s obzirom na moj prosli rad siguran sam da cu uspeti sve obavim i postignem na vreme. Jako dobro poznajem pravila te sam odlican u vodjenju i stojim iza svoje reci.Aktivno bih radio pljacke i talacke i samim tim ucinio zabavan rp svima. Bicu pravedan lider koji ce uvek nagraditi svoje ljude po zasluzi. Mogu garantovati da se niko u mojoj organizaciji nece odnositi prema drugim clanovima sa nepostovanjem i bezobrazlukom.Ljudi koji ce to raditi bice strogo kaz njeni i opomenuti od strane mene i mojih zamenika.

Moj savjet za poboljsanje RP-a je da cu uvek paziti da moja banda postuje pravila servera. Nadam se da cemo zapaliti rivalstvo s drugim bandama, a istovremeno se pobrinuti da drzavne organizacije takodje ne zele naleteti na nas. Moja banda ce uvek traziti da zaradi novac i skupi oruzje. Mi cemo prisustvovati svakom eventu i gledacemo da uzmemo taoce u svakoj prilici. Ucinicemo da se novi clanovi osecaju dobrodoslo i rado ću objasniti pravila bande i grada svim novim igracima koji se zele pridruziti. Odrzacemo visoki kvalitet rp-a tako sto cemo davati nasumicne kvizove nasim clanovima nizeg ranka i samim tim mogu postici veci rank ili smanjenje ranka.

Fran Balboa

GOAT
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Fran
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h
5. Vaš Diskord: fran_17#7780
6. Vaše Ingame ime: Fran Krilic
7. Vaš ID: 9980

Dodatne Informacije

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Odrasla sam osoba sa jačom glavom, aktivan sam, želim voditi organizaciju jer mislim da sam stvarno sposoban. Vec sam bio leader organizacije Vagosa, tada sam napravio neke greške kao što su primanje previše članova koji su nedovoljno zreli za biti dio jedne ozbiljne organizacije kakvu ja želim voditi. Imam puno iskustva u vođenju organizacija jer sam bio high-rank u svakoj kojoj sam bio. Bio sam leader i Co-leader Vagosima, Co-Leader u Ballasima. Sve u svemu htio bih dobiti šansu da pokažem šta zapravo mogu napraviti od organizacije i htio bih dobiti šansu da pokažem ljudima kako jedna organizacija treba izgledati. Bio bih jako zahvalan kada bih opet dobio priliku i sigurno bih se ponio odgovornije i doveo bih svoje ljude kojima vjerujem i koji bi mi pomogli voditi organizaciju i bili tu uz mene i pazili na ljude da nebi bilo failova, napravili bi zajedno jednu jaku i čvrstu organizaciju. Za svaki fail, nebitno hoce li ga napraviti neki veci rank ili ne snosit ce posljedice! Vec imam okupljen cijeli team za organizaciju i to su sve ljudi kojima vjerujem. Fokusirao bih se na sam RolePlay i islo bi se na svaki moguci event. Siguran sam da mogu napraviti jednu jaku i veliku organizaciju i cilj mi je imati 2 uspješna mandata s njom!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi sveli na minimum minimuma.
Trebalo bi detaljnije ispitati ljude koji se žele zaposliti i nikome ni pod razno dati da ispituje ljude. Ljude bi ispitivali sami Leader i Co-Leader jer ce oni imati pristup pozivanja u organizaciju i nitko vise da se nebi dogodilo da manji rankovi mogu pozivati ljude u gang i davat im rankove kako stignu. Nebi se kao prije trebalo ispitivati samo ona najosnovnija Ghetto Pravila, nego po mome mišljenju i ona koja nisu osnovna jer ipak pravila su pravila i moraju se znati ako želiš bolji RP. Uvijek sam ovdje da pomognem tko god me traži da mu dam neki savjet ili slično što se tiče same organizacije. Smatram da sam fer i korektan čovjek prije svega i da samim tim mogu priodnijeti organizaciji i pomoći ljudima.
Trebalo bi malo pravilnije podijeliti koje mogućnosti u Organizaciji svaki čin ima, dodao bih više rankova za svaku funkciju. Uvijek ćemo podijeliti članove na svaku fakciju, za Turfove i za Sprejeve.

Matt McClair

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:10h-15h
5. Vaš Diskord djatkoo#3732
6. Vaše Ingame ime: Pura Reddington
7. Vaš ID: 12626

Dodatne Informacije
1. Lider za...: Marabuntnta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Znam kako voditi red, kako komandovati vise ljudi.
Znam kako vodit pljacke kako da ljudi rade najbolji posao na akcijama kako i svugdje.
Ozbiljan sam imam iskustva u pucanju takodje se znam zajebavat kako i radit ozbiljno imam jake zivce imam strpljenja igram i po 10h dnevno, takodje moji ljudi ce morat znat pravila Ghetta i pravila zelene zone tako i ostala RolePlay pravila kad se radi nema zajebancije znam pregovarat i ucestovovat cu na pljackama i ostalim OOC evnetima, bilo bi mi veoma drago voditi neku ORG jer zelim iskoristit svoju ozbilnost i aktivnost. Kod mene ljudi nece bit samo zajedno u ORG nego kao sto se kaze 'svi za jednog jedan za sve' samo pozitiva ako je jedan u sranju po mome svi smo u sranju.
Aktivan sam i zelim tu aktivnost iskoristiti za nesti korisno a to je vodjenje neke organizacije.
Uvest cu logove na Discord koju opremu iz skladista uzima i sta je vratio kad im pukne pancir i to takodje moraju naglasit.
Takodje cu izbacivat neaktivne ljude iz ORG vodit cu racuna o tome.
Takodje skroz cu reformirat ORG i na vise cinove cu stavit ljude kojima vjerujem.
Sve ce se dobivat po zasluzi, i po levelu 'skilla'.
‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Last edited:

Bakir Immortall

Player
Player
1. Vase ime u RL: Milorad
2. Vase godine: 20
4. Prosecna aktivnost na dan : 12h do 13h
5. Vas diskord: Kim Halland#1297
6. Vase Ingame ime: Kim Halland
7. Vas ID: 2741

Dodatne informacije :
Marabunta Grande

Mislim da imam potencijala za vodjenje jedne specificne organizacije poput ove.
Imam iskustva sto se tice navedenog vodjenja organizacije, bio sam lider The Familiesa, i pored toga sam u dosta organizacija bio na poziciji Co Lidera gde sam vodio veliki broj ljudi u RP situacije bez ikakvih problema kako ovde tako i na Engleskom serveru. Imam mnogo iskustva sto se tice RolePlaya u bandama, od pocetka mog igranja sam provodio vreme u bandama pa samim tim mislim da znam gde su najvise gresile sto mi olaksava da ispravim isto jelte. Pored svog RolePlaya u bandama sam takodje bio neko vreme i u drzavnim organizacijama High Command sto govori da sam dosta upucen u pravila pored svega mislim da je to najbitnije. Volim RolePlay i volim Bande, uzivim se u sam RolePlay bandita i mislim da bi im islo vodjenje ovako specificne organizacije.

Pre svega mislim da dosadašnji Lideri nisu cenili dobitak svoje pozicije i nisu bili baš najbolji u vođenju iste zbog velikih grešaka u koje
spadaju kršenja pravila itd, što mnogo utiče na opstanak organizacije sa obzirom da sve potiče od vrha iliti Lidera samim tim mislim da bi
trebala osoba kojoj je pružena šansa da obrati malo više pažnje na ispravljanje istog al i pre svega da bude korektan i zahvalan za dobijanje

× Članovi i Vođe bandi bi trebali organizirat RolePlay evente gde bi isti mogli da se takmiče u isticanju svog RolePlaya i samim tim bi imali
većeg iskustva sa vremena na vreme u nekim drugim RolePlay situacijama i bili bolji istom.

× Uvesti što manje OOC situacija i OOC priča da bi se ljudi fokusirali i forsirati IC priču i RolePlay svog charactera i samim tim bi bilo manje
grešaka i manje kršenja pravila u toku istog.

× Što se tiče navedenih RolePlay evenata mislim da bi sa tim mogli da promenimo pravac i poboljšamo sadašnji RolePlay pošto je spušteno
sidro i nema novih scena samim tim ovim RolePlay eventima mislim da bi podigli sidro i da izvedemo RolePlay na našem serveru na pravu
putanju pošto bi se ljudi fokusirali na isticanju svog RolePlay i vrtele bi se u krug nove scene i ideje.

× Ne gledati samo iskorišćavanje RolePlay situacija u svoju korist vrć se fokusirati na vrhunski odrađen RolePlay bez kršenja ni minimalnih
granica pravila.
Hahahah nema krsenja pravila.Malo ubijanje prije eventa itd…

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL
2. Vaše godine
3. Vremenska zona
4. Prosječna aktivnost na dan
5. Vaš Diskord
6. Vaše Ingame ime
7. Vaš ID

Dodatne Informacije
1. Lider za...
Informacije

1. Vukan

2. 16

3. GMT+1

4. 4-12h

5. vukaaannnn#2590

6. Walter White

7. 13655

Dodatne Informacije

1. Lider za Marabunta Granade

2.1: dosta dugo sam u gang rp na sampu i ovdje razumijem se u gang rp i mogu voditi veci ljudi, ovo mi je prvi balkansi na gta 5 server zelim da se okusam kao lider organizacije da vidim hoce li ici sve kako treba

2.2: Posto od kad su se lideri gangova promenile nema dosta aktivnosti po gangovima to se mora povecavati naravno pokusao bi to povecati na sto veci nivo da je marabunta najbolji geng od svih

2.3: Mislim da bi bio dobar lider marabunte jer nebi pustao ljude koje znam u geng samo tako nego bi prema njima bio jos stroziji nego sto bi bio prema drugim kandidatima, povecavao bi rankove samo kad mislim da ga je ta odredjena osoba zasluzila

3.

3.1:zrelost clanova

3.2: godina clanova

3.3: disciplina clanova

3.4: aktivnost

3.5: bez svadja

3.6: sto vise RP-a

3.7: tajno pracenje clanova da vidim da li krse pravila po getu

to je to od mene

Hvala na citanju :D!

Last edited:

crazz4

Player
Player
1. Vase ime u RL: Mihailo
2. Vase godine: 13
4. Prosecna aktivnost na dan : od 4h do 8h
5. Vas diskord: Mihailo Puric#9810
6. Vase Ingame ime:Mihailo Puric
7. Vas ID:
15396

Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera: Marabunta Grande

-Hteo bi biti lider ove organizacije zato sto nikad nisam video mladog lidera neke org.Nisamtako strog ali bi morali da me slusaju.Bio sam u drugim gradovima gde je bilo puno gangova ali ne tako dobro osnovanih.Tek sam u ovom gradu video postovanje lidera i jako dobre org popud svih gangova.Hteo bih i ja da postanem lider koji ce da se postuje kao i sve do sad.Mozda necu biti primljenali se nadam da ce mozda nekidrugi lider biti pravi lider za ovu org.Dok sam dosao u grad najbolja org su bili marabunta i diviosam se koliko je to bila dobra org zato mislim ja kao mladji tip lidera da bih uspeo u tom ostvaranju odlicnog ganga.

3. Vaši saveti za poboljšavanje RolePlay razine u organizacije. 1. Detaljno ispitivanje novih clanova.2.dobre pljacke3.obaveznodolazenje malih cinova na tajnu radnju4.obavezan battle ship5.dobar turf tim6.kada neko patne od ljudi iz ganga odma bi trebao nekoda reaguje i da mu pomogne.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom