Informacije.
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 6h -12h zavisno o danu.
5. Vaš discord: Stanković#5304
6. Vaše In-game ime: Nikola Stankovic
7. Vaš ID: 20894
Dodatne informacije.
1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
U ovoj organizaciji sam već zadnjih 4 meseca, i sjajno sam upoznat sa situacijom u samoj organizaciji. Smatram da sam u dosadašnjem članstvu organizacije stekao iskustvo vezano za oglašavanja i organizovanja dogadjaja. Iskusan sam iz prethodnog igranja na GRAND-u u kojem sam uglavnom proveo vreme radeći kao oglasivač potom novinar, aktivnost je solidna, tu se još mogu "dignuti". Ono što sam siguran, to je da bi organizaciju doveo na viši nivo, i što se tiče samog roleplaya unutar organizacije, a i reda članova i zaduženja prema svakom članu u svakom poslu da zna šta mu je posao i šta mu je cilj za dobrobit ove organizacije. Iskusan sam mnogo po pitanju RolePlaya ovog stila, u ovoj organizaciji sam proveo najviše vremena tokom dva puna mandata prethodnih lidera i dosadašnjim igranjem na Grand RP, tako da ne želim pisati mnogo, ukoliko dobijem priliku, dokazat ću koliko ova organizacija ima mesta za napredak, te koliko se može učiniti zanimljivom za same članove organizacije, ali i ljude izvan da požele napisati aplikaciju za LifeInvader i pridružiti se kad vide rad, i red organizacije. Već kao zamenik sam učinio dosta svojim predlozima koji su prihvaćeni i uvaženi i aktivnim radom tokom dva meseca sam doprineo dosta, podelom organizacije u uredništva, kompleksnije rangiranje i još mnogo toga što se može videti. Već u budućnosti imam u planu uraditi promotivni materijal sa svojim timom koji bi popularizovao organizaciju i ostavio jedan veliki trag kako u organizacijij tako i na serveru.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
LifeInvader organizacija je uvek imala problema. U svojim najvećim aktivnim danima, bila je neaktivna zapravo u poredjenju sa drugim organizacijama. Razlog tome jeste što ljudi ne vole biti novinari zbog manjka kreativnosti. Zbog toga želim da pokušam da popravim situaciju. Za razliku od ostalih koji će verovatno govoriti da mogu od Lifeinvadera napraviti čudo, ja ću samo reći da mogu pokušati te da imam neke svoje ideje i smernice za ovu organizaciju. Prva stvar, smatram da Lifeinvader zapravo i ne treba da ima preterano mnogo članova, već da treba imati određeni broj članova koji su aktivni te imaju ogromno znanje kako gramatike za pisanje oglasa tako i u RolePlayu. Sa takvim članovima možemo kombinirati različite RPove, fokusirati se na trenutna uredništva koja do sada nisu bila vidjena na serveru, trenutnim CityNews&Topics uredništva sa kojim bi dobijali svoju posebnu platu i bonuse jednako uredništvu oglašavanja koje se naravno ne bih nimalo izostavilo kao najvažniji segment ove organizacije.
Uredništvo oglašavanja - Oglasivač, kao početnik unutar organizacije mora poznavati gramatiku, prethodno odlično upoznat sa pravilima oglašavanja sa svojom čestom aktivnošću mora uredjivati oglase koji su aktivni u radakciji. Naravno time se ne uskraćuje prilika novim kandidatima već stavlja akcenat na poznavanje priručnika i gramatike koja je obavezna, uz to naravno potencijalnim kandidatima se ne uskraćuje prilika rada u uredništvu gradskih vesti za koje nije potrebno preterano poznavanje pravila oglašavanja jer se njima ne bave. Smatram da bi LifeInvader postao bolji kada bi smo sakupili i detaljno obučili dosta članova sa starijim i iskusnijim ljudima iz prethonih mandata. Ispravku toga je jednostavno uraditi ubacivanjem iskusnijih starijih članova koji bi obučavali nove s time što bi dobijali dodatnu platu uz to i time širili tim sa kojim bi bili potpuno sigurni da nešto ne promakne (primera radi promatranje motiva člana da poruši nešto što se gradilo mandatima koji se jednostavno razgovorom primete), ukoliko do toga dodje, svaku grešku bih strogo sankcionisao. Njihovi bonusi, nagrade se ne bi izostavile, čak šta više njihove plate su se automatski povećale novim mogućnostima u prethodnim mandatima što naravno ne bih zloupotrebio na veliku korist organizacije, već gradjanima učinio ustupak snižavanjem cena svih vrsta usluga u svim uredništvima.
Menadžment dogadjaja , ovaj segment organizacije se ne bi izostavio zbog svoje važnosti i uloge u celokupnom gradu. Jedan je poseban deo organizacije koji je zadužen za upravljanja i kreiranje dogadjaja i razvoj malih i/ili velikih ličnih ili korporativnih događaja kao što su festivali, konferencije, ceremonije, venčanja, formalne zabave, koncerti. To uključuje proučavanje brenda, identifikaciju njegove ciljne publike, osmišljavanje koncepta događaja i koordinaciju tehničkih aspekata pre samog pokretanja događaja koju sa sobom nosi veliku odgvornost i veliki rad, trud, kreativnost za koji trebaju biti više plaćeni. Smatram da bi više rada i angažovanja vezano za formiranje tima bilo potrebno da se ovaj odsek popularizuje i istakne u organizaciji, sama uloga ovog menadžmenta nosi sa sobom kako veliku odgovornost tako i veliku dobit za ceo grad i server.
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 6h -12h zavisno o danu.
5. Vaš discord: Stanković#5304
6. Vaše In-game ime: Nikola Stankovic
7. Vaš ID: 20894
Dodatne informacije.
1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
U ovoj organizaciji sam već zadnjih 4 meseca, i sjajno sam upoznat sa situacijom u samoj organizaciji. Smatram da sam u dosadašnjem članstvu organizacije stekao iskustvo vezano za oglašavanja i organizovanja dogadjaja. Iskusan sam iz prethodnog igranja na GRAND-u u kojem sam uglavnom proveo vreme radeći kao oglasivač potom novinar, aktivnost je solidna, tu se još mogu "dignuti". Ono što sam siguran, to je da bi organizaciju doveo na viši nivo, i što se tiče samog roleplaya unutar organizacije, a i reda članova i zaduženja prema svakom članu u svakom poslu da zna šta mu je posao i šta mu je cilj za dobrobit ove organizacije. Iskusan sam mnogo po pitanju RolePlaya ovog stila, u ovoj organizaciji sam proveo najviše vremena tokom dva puna mandata prethodnih lidera i dosadašnjim igranjem na Grand RP, tako da ne želim pisati mnogo, ukoliko dobijem priliku, dokazat ću koliko ova organizacija ima mesta za napredak, te koliko se može učiniti zanimljivom za same članove organizacije, ali i ljude izvan da požele napisati aplikaciju za LifeInvader i pridružiti se kad vide rad, i red organizacije. Već kao zamenik sam učinio dosta svojim predlozima koji su prihvaćeni i uvaženi i aktivnim radom tokom dva meseca sam doprineo dosta, podelom organizacije u uredništva, kompleksnije rangiranje i još mnogo toga što se može videti. Već u budućnosti imam u planu uraditi promotivni materijal sa svojim timom koji bi popularizovao organizaciju i ostavio jedan veliki trag kako u organizacijij tako i na serveru.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
LifeInvader organizacija je uvek imala problema. U svojim najvećim aktivnim danima, bila je neaktivna zapravo u poredjenju sa drugim organizacijama. Razlog tome jeste što ljudi ne vole biti novinari zbog manjka kreativnosti. Zbog toga želim da pokušam da popravim situaciju. Za razliku od ostalih koji će verovatno govoriti da mogu od Lifeinvadera napraviti čudo, ja ću samo reći da mogu pokušati te da imam neke svoje ideje i smernice za ovu organizaciju. Prva stvar, smatram da Lifeinvader zapravo i ne treba da ima preterano mnogo članova, već da treba imati određeni broj članova koji su aktivni te imaju ogromno znanje kako gramatike za pisanje oglasa tako i u RolePlayu. Sa takvim članovima možemo kombinirati različite RPove, fokusirati se na trenutna uredništva koja do sada nisu bila vidjena na serveru, trenutnim CityNews&Topics uredništva sa kojim bi dobijali svoju posebnu platu i bonuse jednako uredništvu oglašavanja koje se naravno ne bih nimalo izostavilo kao najvažniji segment ove organizacije.
Uredništvo oglašavanja - Oglasivač, kao početnik unutar organizacije mora poznavati gramatiku, prethodno odlično upoznat sa pravilima oglašavanja sa svojom čestom aktivnošću mora uredjivati oglase koji su aktivni u radakciji. Naravno time se ne uskraćuje prilika novim kandidatima već stavlja akcenat na poznavanje priručnika i gramatike koja je obavezna, uz to naravno potencijalnim kandidatima se ne uskraćuje prilika rada u uredništvu gradskih vesti za koje nije potrebno preterano poznavanje pravila oglašavanja jer se njima ne bave. Smatram da bi LifeInvader postao bolji kada bi smo sakupili i detaljno obučili dosta članova sa starijim i iskusnijim ljudima iz prethonih mandata. Ispravku toga je jednostavno uraditi ubacivanjem iskusnijih starijih članova koji bi obučavali nove s time što bi dobijali dodatnu platu uz to i time širili tim sa kojim bi bili potpuno sigurni da nešto ne promakne (primera radi promatranje motiva člana da poruši nešto što se gradilo mandatima koji se jednostavno razgovorom primete), ukoliko do toga dodje, svaku grešku bih strogo sankcionisao. Njihovi bonusi, nagrade se ne bi izostavile, čak šta više njihove plate su se automatski povećale novim mogućnostima u prethodnim mandatima što naravno ne bih zloupotrebio na veliku korist organizacije, već gradjanima učinio ustupak snižavanjem cena svih vrsta usluga u svim uredništvima.
CityNews&Topics - Everywhere!
Do sada je celokupan fokus bio na oglašavanju što i jeste svrha organizacije. Medjutim, aktiviranjem kanala Gradske vesti & Ćlanci omogućava se nova sfera i put LifeInvadera. Pisanje objektivnih članaka, kolumni, aktuelno izveštavanje o događajima iz grada, od običnih ljudi do najbogatijih i slično bi se uvelo kao alternativa svakog zaposlenog ili potencijalnog kandidata. Trudio bih se da jedan deo fokusa mog LifeInvadera bude upravo njihov opis ranka. Uredništvo u kojem je primarna stvar i fokus na brzim i aktuelnim informacijama informativnog ali i zabavnog karaktera uz punu integraciju sa društvenim mrežama. Objavljivanje aktuelnosti lokalnih vesti, informacije o globalnim dešavanjima koje utiču na državu i informacije iz države koje su od značaja, saobraćaj, vremenska prognoza, politika, biznis, stil života. Trudio bih se sa svojim članovima raditi zajedno na rešavanju različitih slučajeva, raskrinkavanju i napadanju vlade i ostalih državnih institucija. Ukoliko bude potrebno, svoj deo novca bi izdvajao da bi nagradio dodatno svog novinara za odličan kreativan članak na kojem je temelj bio istraživanje i raskrinkavanje dogadjaja. Svojim aktivnostima koje bih odredio i novim pravilima uveo bi dodatne bonuse za svaki objektivan članak, kreativnost pisanjem kolumni, često organizovanje različitih dogadjaja, skupova, festivala koji bi podigao razinu RP-a na serveru. Budući da je ovo jedina organizacija koja nema kodeks (pravila) ponašanja zaposlenih i zapošljavanja budućih kandidata, temeljno bi sastavio pravilnik za koji bi svaki zaposlen garantovao da neće prekršiti pravilo. Naravno pored toga već dosta je uradjeno u ostalim uredništvima za koja možete proveriti sami i uveriti se.Menadžment dogadjaja , ovaj segment organizacije se ne bi izostavio zbog svoje važnosti i uloge u celokupnom gradu. Jedan je poseban deo organizacije koji je zadužen za upravljanja i kreiranje dogadjaja i razvoj malih i/ili velikih ličnih ili korporativnih događaja kao što su festivali, konferencije, ceremonije, venčanja, formalne zabave, koncerti. To uključuje proučavanje brenda, identifikaciju njegove ciljne publike, osmišljavanje koncepta događaja i koordinaciju tehničkih aspekata pre samog pokretanja događaja koju sa sobom nosi veliku odgvornost i veliki rad, trud, kreativnost za koji trebaju biti više plaćeni. Smatram da bi više rada i angažovanja vezano za formiranje tima bilo potrebno da se ovaj odsek popularizuje i istakne u organizaciji, sama uloga ovog menadžmenta nosi sa sobom kako veliku odgovornost tako i veliku dobit za ceo grad i server.