Sudjelovala sam na eventu pubg u nedjelju zbog čega su mi nakon eventa ostale 4 zvjezdice. Od tada nisam bila ingame, a danas kada sam ušla zvjezdice su mi ostale te su me priveli. Kontaktirala sam administraciju jer event nije razlog za zatvor, a Don Suave je odgovorio da je to IC problem (što apsolutno nije obzirom da očito skripta nije dovoljno dobro napravljena da ne ostaju zvjezdice nakon eventa). Kada sam poslala novu poruku administrator Luka Tomson je odgovorio kako sam trebala nositi masku. Nigdje ne piše da se maska treba nositi na eventima i to sam i napisala, a isti administrator je odgovorio da sada znam za drugi put. Kao prvo, smatram da takva komunikacija s igračima nije primjerena jer ovo uistinu nije bio problem mene kao igrača, a kao drugo smatram da su me jednostavno trebali "osloboditi" ili odmah nakon eventa svim igračima ukloniti dosje. Ne bi bilo loše ni da napišete u pravilima da se mora nositi maska na eventima kako bi ostali igrači znali kako da zbog običnog eventa ne završe u zatvoru. Čak i ako ovu žalbu ne odobrite, samo znajte da ovo nije bila niti najmanje fer situacija. Hvala.