By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A gdje je vaša maska za vrijeme specijalne operacije, vođo??? Kršiš tajnost.....Ne moze biti OOC sastanak ako je ako mi robu prodajes IC
it s no lta
Imamo POV kako RPamo palim bubicu to znaci palim discord, ti si isto uradio PG gde si vratio kola.i kako je stigao treći agent, također bez maske i prema mg informacijama))))))
Na crnoj si listi? Podla kukavica
I pricas engleski jezik na balkanski server, i to u zelenoj zoni.Imamo POV kako RPamo palim bubicu to znaci palim discord, ti si isto uradio PG gde si vratio kola.
Ne znam sto si se toliko iznervirao pa si moro ovo da pises iz tvog drugog disc accounta jer sam te bloko na prvog Source-Ge-Force-SHARE-B64-ey-JEUl-NBc-HBOYW1l-Ii-A6-ICJnd-GE1-Lm-V4-ZSIs-ICJEUl-NQcm9ma-Wxl-Tm-Ft-ZSI pricas engleski jezik na balkanski server, i to u zelenoj zoni.
Ne znam sto si se toliko iznervirao pa si moro ovo da pises iz tvog drugog disc accounta jer sam te bloko na prvog Source-Ge-Force-SHARE-B64-ey-JEUl-NBc-HBOYW1l-Ii-A6-ICJnd-GE1-Lm-V4-ZSIs-ICJEUl-NQcm9ma-Wxl-Tm-Ft-ZS
Govorili ste i engleski u zoni.I pricas engleski jezik na balkanski server, i to u zelenoj zoni.
Govorili smo jer on ne govori naš, nema ti ovo poenta sta si ovo sad rekoGovorili ste i engleski u zoni.