Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Jackey_Jones
Suspect ID
5370 i 1265
Date of violation
Oct 25, 2021
Time of violation
22:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=aenkhmbOsPs

strickeN

Player
Player
Deca dosla sa Fivema, nije im palo na pamet da otvore i procitaju pravila. Nisam odmah stigao da upalim snimanje, al vidi se sve sto je bitno.
Kidnapovali su me pored moje kuce dok sam bio afk, nakon cega su krenuli da se kurce i da psuju, al opet sam im dao sansu. Bio sam spreman da im oprostim to sto su dosli samo jednim vozilom i sto ih je bilo dvoje, samo da su mi uzeli pare preko Org komande i da su me pustili, ali posto je krenuo da me nagovara da mu dam pare preko OOCa, pocela je rasprava nakon cega je rekao: "zovi admina, zvali su i drugi pa nisu dobro zavrsili" i ubio me nakon toga, zato od tog oprostaja nema nista.

Dakle, prijavljujem ih obojicu i trazim najstroziju kaznu iz sledecih razloga:
-kidnapovanje se radi sa minimum cetvoro ljudi i dva vozila
-morate biti u organizaciji da bih nekoga kidnapovali (admini kazu da oni nisu, kidnapuju kao civili ili su samo u Fam)
-traze da im dam pare preko G komande, MG mu se moze oprostiti to svi radimo povremeno
-ima PUNO igraca koji ne poznaju toliko dobro pravila i koji ne stignu da upale snimanje i na kraju im otmu pare ili ubiju. Teraju igrace sa servera

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 5370 i 1265 dobit će kaznu za FailRP
  • Lider familije "Pink Panthers" ce dobiti verbal warning

Status
Not open for further replies.
Top Bottom