Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Gilberto_Rodriguez
Suspect ID
4211
Date of violation
Oct 31, 2021
Time of violation
5:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FvAfWRNSrbE&ab_channel=Griefmaker

Griefmaker

Player
Player
Ubistvo na radnom mjestu kao vatrogasac od strane igraca ID 4211,zahtjevam hitnu reakciju na ovakvog toxicnog igraca i da ga se smjesti gdje mu je mjesto !
U prilog tome saljem video snimak na kojem se vidi sve (bez ikakvog edita je snimak) .

Luka Sprite

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Nedostatak dokaza , video mora trajati minimum 1 minut ( Ne mogu znati da li je on imao RP razlog ili ne ). U koliko ne posaljete duzi snimak u roku od 4h zalba ce automatski biti odbijena

Griefmaker

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Nedostatak dokaza , video mora trajati minimum 1 minut ( Ne mogu znati da li je on imao RP razlog ili ne ). U koliko ne posaljete duzi snimak u roku od 4h zalba ce automatski biti odbijena
Iznesi ti meni po kojem on pravilu ima opravdanje dmat nekog ko je na duznosti vatrogasca ?
Ti meni citiraj to pravilo i ja skidam odma zalbu na tu osobu.
Stvar je da smo se sudarili i trazio je novac za reparaciju sto ne postoji nikakvo praivlo da ja njemu moram dat nesto slicno. Ok nije problem nek prodje ovo bez kazne. Ako je to opravdanje za dm molim da se izjasnis odma !

Luka Sprite

Player
Player
Postovani , nisam ja vama odbio zalbu , reko sam vam da postavite duzi snimak da ja mogu biti siguran da vi niste imali neku rp pricu ili rp razlog pre nego sto te je ubio . Na osnovu ovog snimka sto si poslao ne mogu zakljuti da te je DMao . Hvala na razumevanju

Griefmaker

Player
Player
Postovani , nisam ja vama odbio zalbu , reko sam vam da postavite duzi snimak da ja mogu biti siguran da vi niste imali neku rp pricu ili rp razlog pre nego sto te je ubio . Na osnovu ovog snimka sto si poslao ne mogu zakljuti da te je DMao . Hvala na razumevanju
brisi onda ovo,nemam dug snimak toliko. nek prodje nekaznjeno. snimam od sad sve. hvala na infu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom