Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pucanje na zelenu zonu + LTA | ID 317 3035

Status
Not open for further replies.
Players nickname
Alex_Morato
Suspect ID
317
Date of violation
Nov 2, 2021
Time of violation
21:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=P7VInNAJa2U

Morato.

Get off my D*** .
Player
Kao sto se zna svaki business ( bio private ili bilo sta drugo ) je Safe Zone ( nesluzbena zelena zona ) te s tim se nesmije pucat na ili iz iste zone.
Stao sam AFK da pogledam yt na sekund, i ovaj ID je dosao random pucao na nas u zelenoj zoni.

Sve se vidi u POV u. Plus leader bande da radi ovo, strasno !

POV LTA, Nazalost pov od lta je morao bit manji jer nisam ocekivao da ce stvarno to ucinitpa je video malo kraci i klipo sam odma kad sam cuo da je to ucinio

Last edited:

Jake Falcone

Player
Player
• Nakon pregledanja dokaza, odlučio sam da neću odma zaključiti i donijeti odluku, te ću sačekati id- 317 da se izjasni.
Dajem mu 12h da se izjasni, te nakon toga zaključujem žalbu i donosim odluku. Svako ko nije akter će dobiti kaznu u slučaju pisanja u temi.

Oakley Margiela

Player
Player
Kao prvo to je Getto sve,tako da pumpa u getu nije SafeZone tako mi je admin rekao,a LTA nisam uradio,crashala mi je igra ušao sam i bio sam u bolnici.
Posalji POV ako ti je crashala igrica Instant Replay uhvaca sve, a ne mozes pucat u pumpu jer je GZ, mogu da se pomesam u ovo jer sam ja bio ubijen.
Ako kazes da ti je crashala moras i POV da postavis da admini to vidu ne tako na suvo.
Ovo je cist warning.

Zika Turkovic

Player
Player
Kao prvo to je Getto sve,tako da pumpa u getu nije SafeZone tako mi je admin rekao,a LTA nisam uradio,crashala mi je igra ušao sam i bio sam u bolnici.
Nebitni je li u geto, pumpa je green zona, postavi POV koji je tražen

Cortezz

Player
Player
Kako da spremim pov kad se ugasi cjeli launcher RageMP-a i kad stisnem Alt+F10 nece spremi jer mi je ugasilo cjelu igru,tako da nemam,kao drugo na ovom serveru ima pravilo da u gettu se smijes di bilo DM-at bez razloga,al sam ja admina pitao puno prije toga i rekao mi je da smijem.

Hocu Mujo Mustafic da odgovori na ovo.

Morato.

Get off my D*** .
Player
Kako da spremim pov kad se ugasi cjeli launcher RageMP-a i kad stisnem Alt+F10 nece spremi jer mi je ugasilo cjelu igru,tako da nemam,kao drugo na ovom serveru ima pravilo da u gettu se smijes di bilo DM-at bez razloga,al sam ja admina pitao puno prije toga i rekao mi je da smijem.

POV se uvjek mozes sacuvat makar ti crasha game

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator

Svi biznisi su green zona nebitno gdje se nalaze. Ako imas POV/Dokaz da ti je admin rekao da smijes pucati ljude pored/u biznisa/u admin ce dobiti warning. Ako ne, nazalost ce slucaj onda zavrsiti sa warningom a kuratori ce biti obavjesteni sta ce uraditi sa gengom.

Jake Falcone

Player
Player
Kao što se i Mujo izjasnio tako ću i ja.
Do 20:00 večeras imaš vremena da dostaviš PoV, u protivnom ide određena kazna.

Cortezz

Player
Player
Ja sam rekao svoje za LTA igra mi je crashala i nije mi nvidia htjela uhvatiti kad je crashala (točnije instant replay) , također video za LTA je kraći od 1 minutu,te smatram da nije validan.

Jake Falcone

Player
Player
Nakon suglasnosti sa kolegom,
Odluka je donešena!

Žalba je prihvaćena.
• ID- 317 dobija warning za DM u green zone, i LTA, te iz istog razloga svoj leadership mora predati nekome od rank 9 u organizaciji.
Ima vremena da donese odluku do 19:00 da li će to uraditi, u protivnom ide
Disband organizacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom