Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Nisam mogao videti
Suspect ID
1885, 3783
Date of violation
Nov 4, 2021
Time of violation
20:25
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/

Zoran Medjedovic

Player
Player
Policajci me uhapsili zbog razloga sto me vlada trazi. Nisu mi dali priliku da se izjasnim ili da pozovem advokata (ako je to uopste moguce na serveru) (a rekli su mi da je moguce). A trazen sam zbog razloga sto su 2 druga igraca se zakucali u mene u suprotnoj traci dok sam prenosio naftu kao kamiondzija. Pritom sam ja isao svojom trakom po propisu a ta 2 igraca suprotnom. I nisam nosio masku pa sam zaradio wanted level. Uhapsili su me tek nakon sat vremena od dogadjaja. I pritom dok su krsili pravila voznje za sta sam ja sam dobijao opomene od njihovih kolega. Kad su me stavili u celiju, zajebavali su se na moj racun i nisu mi dali da objasnim.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Policajci me uhapsili zbog razloga sto me vlada trazi. Nisu mi dali priliku da se izjasnim ili da pozovem advokata (ako je to uopste moguce na serveru) (a rekli su mi da je moguce). A trazen sam zbog razloga sto su 2 druga igraca se zakucali u mene u suprotnoj traci dok sam prenosio naftu kao kamiondzija. Pritom sam ja isao svojom trakom po propisu a ta 2 igraca suprotnom. I nisam nosio masku pa sam zaradio wanted level. Uhapsili su me tek nakon sat vremena od dogadjaja. I pritom dok su krsili pravila voznje za sta sam ja sam dobijao opomene od njihovih kolega. Kad su me stavili u celiju, zajebavali su se na moj racun i nisu mi dali da objasnim.
Jos uvek nije resen problem oko Advokata. On po ICu mora da ti kaze da imas pravo na advokata. Bez obzira sta se desilo ti po skripti imas 2 wanted levela i oni su duzni da te uhapse.
Ako su te zajebavali kako kazes u celiji verujem da je sve to bili IC i to je dozvoljeno.
I mislim da ce admini reci da ti je potreban PoV, mada po ovome sto si napisao cisto sumnjam da je potrebno.

Nikola Radovanovic

Player
Player
Report odbijen,

Za navedenu situaciju, potreban nam je POV. U slucaju "zajebavanja" in game, duzan si da prilozis zalbu nalceniku policijske uprave, a ne adminima, jer to "zajebavanje" spada pod IC sekciju. Sto se tice njihove voznje, to je takodje deo IC sveta, i mi za to nismo nadlezni jer nijedno OOC pravilo nije prekrseno, te se zalba salje ICly nacelniku policijske uprave. Za sve ostalo, potreban nam je POV, jer bez njega ne mozemo nista.

L&A

Status
Not open for further replies.
Top Bottom