Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Madza Devito
Suspect ID
3133, 1203
Date of violation
Nov 9, 2021
Time of violation
21:26
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=QUEWI60xDGE

Madzazz

Player
Player
Pre nedelju dana sam napustio FIB i tada je postojalo pravilo da je max kazne koje mogu da se napisu promenjeno sa 40k na 10k. Po tome smo mi postupali, ukoliko to pravilo jos uvek vazi, zeleo bih da podnesem zalbu na ova dva policajca. Koja su mi napisala kaznu od 40k za PLJACKU prodavnice, i to ne samo meni nego svima nama koji smo uhapseni u tom trenutku. Takodje bih zeleo da navedem odnosno da trazim POV snimak ukoliko mogu ovih osoba koje su tvrdile da su me videle na toj pljacki iako ja tada uopste nisam bio ingame, mozete da proverite i po logovima kada je bila pljacka a kada sam se ja ulogovao. Inace koliko je meni poznato na SL.1 stoji koliko treba i sta. Pored promasenog vremena za 15min koje cu rado da odsluzim trazim da se vrate 30k nezakonito datih.SL .1

Madzazz

Player
Player
Dodao bih i da me nije legitimisao, ne znam kako zna moje Ime i Prezime s obzirom da mi dokumenta nije oduzeo a masku sam nosio sve vreme.

Andrew Newton

Player
Player
Ovo je istina,greska je moja ja sam trazio da se pise kazna koja je navedena. Izvinjavam se zbog toga spremni smo refundati novac.

Dusan Rose

Player
Player
Svima su napisane te kazne bez ikakvog RPa. Bez legitimacije dok smo imali maske. Maksimalan FailRP od strane drzavnih organizacija. Sto je stvarno sramotno

Andrew Newton

Player
Player
Rp razlog imamo zato sto je vise kriminalnih dela pocinjeno u proteklih 20 dana od strane ballas ganga samo sto to nismo naveli kad smo vas stavljali na poternicu. Pitanje je bilo samo kad cemo vas lisiti slobode. Ja snosim krivicu za svakog kome je upisana kazna od 40000$ jer sam ja zahtevao za ostale greske kod igraca ne snosim. Hvala

Dusan Rose

Player
Player
Druze kako ste vi po rpu mogli da znate ko sam ja kad nosim full masku? Nit smo legitimisani, nit smo skidali maske. Pandur samo ubacio u celije izrokao kazne i wl bez ikakve legitimacije. Naucite roleplay momci 😂

Jake Falcone

Player
Player
Dati ću vam da do večeras 19:00 svima koja je napisana prekomjerna kazna refundate novac i izvinjenje uputite. U suprotnom rešavamo na druge načine. Dostavite mi dokaze ako uradite to!

GranTH

Narodna Radikalna Stranka
Player
Novac ce biti vracen, kontaktiracu Madzu putem discorda i odraditi refund.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom