Ja se tu sprdam sa mojim drugom nidje nikog i mom drugu je ponestalo goriva imao sam 100 dolara svega ukupno kod sebe i pumpa je bila blizu odlucio sam da ga guram jer sam rpao kao da se auto prikacio za moj jer nema ta funkcija pa sam ga gurao malo po malo da bi lik mogao da stigne do pumpe taj neki admin jake falcone je po mom misljenju admin abjuzao jer je nesto imao protiv mene i vec nekih dobrih 5 minuta se vrteo oko mene video sam jer sam ga stalno udarao pod auto i ako je bio u noclip sta je imao protiv mene sad ne znam ali samo je cekao priliku da ja nesto uradim da bih dobio demogran ja mislim da je ovo po meni bio cist admin abjuz i zelim da se on kazni u jail sam bio na serveru samo 2 put od strane admina dobro znam sta su pravila sta je pg i sta je cr bio sam i admin na ovome serveru da ne znam pravila al znam al da lik tu kruzi oko mene 5 minuta valjda je sve jasno namerno sam drzao mikrofon in game svo vreme i ako smo pricali na discordu jer sam osecao da ce taj admin nesto namerno da radi protiv mene a i sam je cuo kako je taj lik mene vikao da ga guram a ne ja prvi poceo njega gurat