Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Tim_Bradford
Suspect ID
1885
Date of violation
Nov 17, 2021
Time of violation
12:15
Proofs
https://youtu.be/85pyx01pY9Y

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Evo ovako situacija zovu me ova 2 agenta i kazu da ih lik provocira u sred grada ja dodjem i imam sta da vidim lik sam preti federalcima da ce im polomiti noge i pobiti a pritom nema nikog oko sebe i 500 metara je od fib hq-a ako ovo nije frp nzm sta je onda. Ja samo ne znam da li je neko ikad video da u rlu neko preti federalnoj drzavnoj sluzbi na sred ulice i u sred grada.

Zibizzareta Roberto

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Video zapis nema dužinu od 1:00 min.
  • Imate 6h da postavite video sa adekvatnom dužinom.

Tim_

Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Video zapis nema dužinu od 1:00 min.
  • Imate 6h da postavite video sa adekvatnom dužinom.
Nemam video od minut ,iz razloga sto sam stigao tamo i tada ukljucio snimanje.Nakon ovog snimka tacnije kraja samo sam rekao nasima da odu odatle i tjt...Takodje ne vidim poentu da video traje vise od minut iz razloga sto se tu sve jasno vidi a ukoliko je bas potreban duzi snimak kolege iz drugih kola imaju snimak... I jos jedno pitanje da li imam dozvolu da okacim i drugi pov od kolega?

Dark99

Player
Player
Braco ocigledno ste vi ovo preozbiljno shvatili, sve je ovo IC prozivka i sala u Igri, uzivajte, Srdacan pozdrav.

freaky

Player
Player
Nikakav FearRP nema ovde. Nadrogirani ganster koji se kurci, vase je da ga zaustavite.
A i delom je i sala, tkd opustite se malo

Tim_

Player
Nikakav FearRP nema ovde. Nadrogirani ganster koji se kurci, vase je da ga zaustavite.
A i delom je i sala, tkd opustite se malo
Dada sve je to ok ajde ovako "gangsteru" snimi se kako ides do 3 agenta fiba koji su naoruzani sa pancirima i maskama i reci im izbusicu vas dodjite u geto da se pucama i slicne stvari koje je ovaj "nadrogirani gangster" uradio. Znaci u americi sa policijom ne mozes ovako da pricas a ne sa federalnim agentima, ja ovde ne uzdizem fib niti ista nego kazem da ni jedna drzavna fakcija nije predmet "podjebavanja" da izvinete.

Zibizzareta Roberto

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 1885 dobit će kaznu za Cop Baiting.
  • Tu pretnju za "Izlomicu vam noge" ste trebali IC resiti tako sto mu pisete kaznu i radite sta vec treba da radite, ali ovo sto bezi ka Ghettu da bi se ispucali je cist Cop Bait.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom