Stavio me u demorgan za FearRP, a lik koji je postavio to dokazi mu bili stari 48h, ja naravno da nemam POV iz moje strane jer je proslo 48h, isto tako to je bilo talacka situacija i ja sam dosao da pregovaramo, nazalost nemam POV od ovoga i nisam imao kako da se odbranim jer je proslo 48h, a svaki POV posle 48h nije validan.
ovde se vide taoci, ocigledno je da sam ja doso da pregovaram sa ovim likom do mene, a njima je isto javljeno da imamo taoce jer smo pustili jednog da im javi.
I zasto bih digo ruke kad imamo 5 taoce, a idem da pregovaram to ti je isto kad neko pljacka gunstore ide neko da pregovara i mu kazu ruke u vis, hapsimo te, ovo nije bila nikakva pljacka samo smo imali taoce i trazili smo otkup, a ja sam iso da pregovaram.
I to je tvoja krivica sto nisi potrazio meni POV iz moje strane ili druge perspektive.
I zasto bih digo ruke kad imamo 5 taoce, a idem da pregovaram to ti je isto kad neko pljacka gunstore ide neko da pregovara i mu kazu ruke u vis, hapsimo te, ovo nije bila nikakva pljacka samo smo imali taoce i trazili smo otkup, a ja sam iso da pregovaram.
I to je tvoja krivica sto nisi potrazio meni POV iz moje strane ili druge perspektive.