Ime porodice: Banditi
Vlasnika porodice i ID: Bizzar Winston ID:1679
Broj kuće od porodice: 130
Forum link od vlasnika porodice:
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: _BizzaR*#4044
ISTORIJA PORODICE
Jedne davne 2000 godine napravili smo udruzenje banditi kako bih pokazali gradu i cijeloj drzavi da se sa nama ne zeza te da smo mi najaci u gradu... Mi smo napravljeni iskljucivo kako bih pokazali drzavnim organizacijama da dobro ne rade u državi te da trebaju raditi na tome..
Bizzar Winston je jedno ime koje se treba jako dugo pamtiti, to je covijek koji pusi cigarete kao nitko u gradu, on je jedan kriminalac koji zna biti u dobrim odnosima sa svima koji ga vole.. On nema svoje roditelje te pokusava naci srodnu dusu koja ce mu popuniti prazninu u srcu..
Najvise zaradjujemo kod ilegalnih poslova kao sto su laboratorij droge i preprodaja droge na veliko, mi smo familija koja zeli postati najača u gradu te želimo da nas svi pamte kakvi jesmo...
CILJEVI PORODICE
PORODIČNA ZANIMANJA
Izgradili smo porodicu radeci legalne radnje najvise farmu te pokusavamo biti sto vise u legalnom smislu ali vise smo rasporedeni na ilegalu... Nasa zanimanja su droga i kokain te ih procesuiramo u laboratoriju droge koji imamo.
RANKOVI
Rank 1-Pocetnik - Svi novi članovi počinju ovavde
Rank 2-Mladi Bandit - Bandit koji pokazuje poboljsanje
Rank 3-Bandit - Bandit koji je pokazao svoj interes
Rank 4-OG Bandit - Bandit koji je svakodnevno sa nama te izvrsava svaku obavezu
Rank 5-Poljoprivrednik - Banditi koji se zalazu za radnju na biznisima
Rank 6-Under Boss - Zamjenik koji odlucuje sa Boss sto ce ucinit dalje
Rank 7-Boss - Vlasnik porodice kojega se pita sve vezano za dalje
Vlasnika porodice i ID: Bizzar Winston ID:1679
Broj kuće od porodice: 130
Forum link od vlasnika porodice:
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: _BizzaR*#4044
ISTORIJA PORODICE
Jedne davne 2000 godine napravili smo udruzenje banditi kako bih pokazali gradu i cijeloj drzavi da se sa nama ne zeza te da smo mi najaci u gradu... Mi smo napravljeni iskljucivo kako bih pokazali drzavnim organizacijama da dobro ne rade u državi te da trebaju raditi na tome..
Bizzar Winston je jedno ime koje se treba jako dugo pamtiti, to je covijek koji pusi cigarete kao nitko u gradu, on je jedan kriminalac koji zna biti u dobrim odnosima sa svima koji ga vole.. On nema svoje roditelje te pokusava naci srodnu dusu koja ce mu popuniti prazninu u srcu..
Najvise zaradjujemo kod ilegalnih poslova kao sto su laboratorij droge i preprodaja droge na veliko, mi smo familija koja zeli postati najača u gradu te želimo da nas svi pamte kakvi jesmo...
CILJEVI PORODICE
- Osnivanje svih biznisa koji postoje
- Osnivanje hotela te farmi
- Trazenje novih ljudi kako bih nas bilo sto vise
- Biti u dobrom odnosu sa svima u gradu
PORODIČNA ZANIMANJA
Izgradili smo porodicu radeci legalne radnje najvise farmu te pokusavamo biti sto vise u legalnom smislu ali vise smo rasporedeni na ilegalu... Nasa zanimanja su droga i kokain te ih procesuiramo u laboratoriju droge koji imamo.
RANKOVI
Rank 1-Pocetnik - Svi novi članovi počinju ovavde
Rank 2-Mladi Bandit - Bandit koji pokazuje poboljsanje
Rank 3-Bandit - Bandit koji je pokazao svoj interes
Rank 4-OG Bandit - Bandit koji je svakodnevno sa nama te izvrsava svaku obavezu
Rank 5-Poljoprivrednik - Banditi koji se zalazu za radnju na biznisima
Rank 6-Under Boss - Zamjenik koji odlucuje sa Boss sto ce ucinit dalje
Rank 7-Boss - Vlasnik porodice kojega se pita sve vezano za dalje