Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected ID - 746 Anglicanac kod nas na server.

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Daki Makedonac
Suspect ID
746
Date of violation
Nov 23, 2021
Time of violation
19:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MZ4g2jIkTos&ab_channel=DavorMadzevski

Daki Kavasaki

Player
Player
ID - 746 prica engleski - izvinjavam se zasto sada se ne vidi ali daj stvarno mogu da dodzem na discord da vam pokazem zasto neznam stvarno namestit kako da se vidi bolje
I eto vidi se na snimku da je prico engleski.

conprivat

Player
Player
HR
1. Već 3 dana imam grešku da ne čujem nikoga u igri u sekundi 58 u tvom videu, rekao sam ti to, prije bih pitao da li si u redu kada govorim engleski.
2. Pisali ste na engleskom sa mnom u RP Chat-u i rekli mi cijenu pribora, a onda sam od vas kupio 10 paketića pa ste pristali razgovarati sa mnom na engleskom i čak sam se pozdravio na hrvatskom.

EN
1. I have a bug since 3 days now that I cannot hear anyone in the game at second 58 in your video i told you that, I would have asked before if you are okay with when i speak english.
2. You wrote in English with me in the RP Chat and told me the price of a medkit then I bought 10 medkits from you so you agreed to speak with me in English and i even said goodbye in Croatian.

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greške nisu ispravljene u datom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom