Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Andrija Reynolds
Administrators nickname
Aurelio Niagra
Date
Nov 28, 2021
Time
18:20
Proofs
https://youtu.be/6FRwXWi1iVk

AndrijaLazovic

Player
Player
Ja ako mene puca moj iz genga ja njega mogu da reportam i mene je moj lik iz mog genga mene puco i ubio u hq i jos me dovrsio i ja sam njega onda fino reporto i onda je mene Aurelio stavio u demorgan na 3 sata i jos mi dao upozorenje radi Ghetto pravila 1.3 a ja to pravilo nisam prekrsio, kako ja mogu to da prekrsim ako sam sa njim u gengu sta to znaci da ne smem da budem u svoj hq.

Jack Napier

Player
Player
Poštovanje, da se oglasim oko tvoje kazne. Ulazis u HQ iako nisi tu možda jesi u Porodici sto nema veze sa Gangom ( HQ ), namjerno da trollas i da mozes prijaviti na forum da bi neko dobio disband. Napravio si 4 topica namjerno da bih nekoga kaznio, disbando ( trollas, baitas ) Tkd, smatram da nisi nepravedno kaznjen, i da namjerno radis te stvari kako bi nastetio nekome lideru i sl. Nek odluce veci od mene, mada smatram da sam donio ispravnu odluku.

PROOF1
PROOF2
PROOF3

Jos ima prijava na tebe kako prijeetis da ces nabiti warninge, i sve ostalo se cuje u toj zalbi.

AndrijaLazovic

Player
Player
Poštovanje, da se oglasim oko tvoje kazne. Ulazis u HQ iako nisi tu možda jesi u Porodici sto nema veze sa Gangom ( HQ ), namjerno da trollas i da mozes prijaviti na forum da bi neko dobio disband. Napravio si 4 topica namjerno da bih nekoga kaznio, disbando ( trollas, baitas ) Tkd, smatram da nisi nepravedno kaznjen, i da namjerno radis te stvari kako bi nastetio nekome lideru i sl. Nek odluce veci od mene, mada smatram da sam donio ispravnu odluku.

PROOF1
PROOF2
PROOF3

Jos ima prijava na tebe kako prijeetis da ces nabiti warninge, i sve ostalo se cuje u toj zalbi.
Jesam u gengu sam i ja sam prijavio njega kako me puca u hq plus radi Team Killing

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, administrator Suljo vam je vec odgovorio na proslu zalbu na admina. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom