Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Pop Pop
Administrators nickname
Zika Turkovic
Date
Nov 30, 2021
Time
02:15
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/25060/

Pop Garcia

Player
Player
Admin Zika je odbio moju zalbu i napisao da su lica vec pokrenula zalbu protiv mene i da cemo tamo resiti problem. Moja zalba je jedno a njihova drugo i pritom nije obratio paznju da sam ja prvi postavio zalbu na ta lica za ocigledan FEAR RP nakon cega je potekla cela situacija i uvazio moj POV u njihovoj zalbi sto je koliko znam zabranjeno. Zahtevam da se moja zalba dobro pregleda.

Pop Garcia

Player
Player
Konstantno su pucali unutar kampa dok smo mi bili u tunelu. Imam POV u trajanju od 45 minuta ako treba sto se tice cele situacije. Ako eralno gledamo, oni su pucali unutar oko taoca vise puta, sta vise treba specijalnim jedinicama od pucnjeva gde nemaju visual nad taocem, da upadnu i rese celu situaciju jer mi cim cujemo pucnjeve, vise ne znamo da li je taoc bezbedan jer nemamo visual. Ta zalba je odbijena, ili cak nije ni pregledana, a uvazena je ona koja je postavljena posle moje sa mojim POV. Mislim ne razumem iskreno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom