Cesto ometanje mog RPa od strane FIB agenata je kulminiralo u to da sam postao pravi video dokaz ovde na forumu jer ovo ne moze da se trpi. Jos jedna u moru gresaka FIB-ovih agenata. U prilozenom dokazu vidimo kako igrac (ID:2449) prilazi do mene i stavlja mi lisice na ruke ( 0:19 vreme na videu ) bez prethodnog odlaganja svog oruzija (PG) cak nema ni verbalnu kominikaciju ( trebao je da kaze da mi vezuje ruke ili je mogao cak da iskoristi me/do komandu - svejedno ) u medjuvremenu cak i ako sam se predao njegove kolege pucaju na mene. Nakon svega toga mi govori da bacim oruzije a pritom jasno vidljivo na snimku mozemo uociti da su mi ruke vezane sto znaci da me igrac tera na PG radnju iliti radnju koju je nemoguce izvrsiti.
Kao epilog svega ovoga zatrazio bih od lica koji ce pregledati moju zalbu ( Administrator ) da ukaze agentima FIB-a na njihobe greske i postupanje prema uhapsenom licu. Naravno pored toga ocekujem da se igrac (ID:2449) kazni srazmerno onoliko kolika je kazna za PG radnju. Hvala unapred
Kao epilog svega ovoga zatrazio bih od lica koji ce pregledati moju zalbu ( Administrator ) da ukaze agentima FIB-a na njihobe greske i postupanje prema uhapsenom licu. Naravno pored toga ocekujem da se igrac (ID:2449) kazni srazmerno onoliko kolika je kazna za PG radnju. Hvala unapred