Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Lovro Lahantaestamuloca
Suspect ID
2562
Date of violation
Nov 30, 2021
Time of violation
23:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LP4sFP3qUuY

Mike.

Vendetta <3
Player
Možete vidjeti na snimku da smo se nešto raspravljali mi i GSF i ja sam rekao to što čujete na sminku igraču pod ID-jem 2741 jer me nervira ali ja nisam njemu ništa opsovao
i ovaj pametni ID:2562 odmah spominje moje državljanstvo ili kako već da se izrazim.

Offender

Forum Concent Creator
Player
decko ne znnam ti ime vidim da si hrvat po naglasku itd i zato sam to rekao u ostalom ne znam cemu bunjennje ako si ti hrvat veca uvreda bi bila da sam ti rekao da sam srbin lol... kazem uvreda jer ocito ti tako vidis al ono....

Mike.

Vendetta <3
Player
ne znnam ti ime vidim da si hrvat po naglasku itd i zato sam to rekao u ostalom ne znam cemu bunjennje ako si ti hrvat veca uvreda bi bila da sam ti rekao da sam srbin lol... kazem uvreda jer ocito ti tako vidis al ono....
Po tvojem naglasku odnosno načinu na koji si to rekao ne bih baš rekao da si mi to rekao zbog mog naglaska, prije bih rekao da misliš da imam manja prava jer sam Hrvat time što si rekao "aj umukni ti Hrvat" i sebe smatraš nekim većim od mene

Offender

Forum Concent Creator
Player
mozes ti da mislis sta hoces ja znam na sta sam ja mislio pre svega meni je majka hrvatica... ne bi pre svega vredjao svoju rod

maisony9

:)
Player
Po tvojem naglasku odnosno načinu na koji si to rekao ne bih baš rekao da si mi to rekao zbog mog naglaska, prije bih rekao da misliš da imam manja prava jer sam Hrvat time što si rekao "aj umukni ti Hrvat" i sebe smatraš nekim većim od mene
Realno gledano, ako si ti zapravo stvarno Hrvat zasto bi se ti uvredio kad ti neko kaze da si Hrvat? Nije rekao nista pogrdno vec je rekao to sto jesi, ne znam kako ovo moze da spada u nacionalizam kad mi u svojoj organizaciji imamo 80% ljudi iz Bosne,Hrvatske,Makedonije i svi se smatramo Bracom. Sportski pozdrav. :)

RaskoKilla

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 2562 dobit će kaznu za NACIONALIZAM, što je najstrože zabranjeno ovdje​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom