Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos Degenek

Player
Player
Osnovne informacije
Ime porodice: Bloody Moon
Osnivač porodice: Miloš Degenek (ID: 7080)
Broj porodične kuće: 785

Istorija porodice
13.10.2004
Po prvi put nasa starija braca su nas povela na njihovo druzenje, nakon sto smo im dugo to trazili. Dosli smo u kucu od jednog od tih starijih.
Kada sam dosao, tamo su bila jos 3 decaka koja su imala 6 godina kao ja. Od tog trenutka smo se zdruzili i krenuli da se vidjamo cesce, isli smo jedni kod drugih i
sve nam je bilo predivno. Svaki put kada su se nasa braca nalazila i mi smo isli sa njima. Znali smo da su nasa braca jaki momci koji su svi poznavali i niko nas
nikad nije zadirkivao.
22.6.2008
Moj brat je kao i inace otisao na utakmicu, ali jedina razlika je sto je kuci dosao veoma besan, besniji nego kada njihov tim izgubi. Primetio sam da mu krv tece pored
levog oka i kasnije sam cuo majku kako se ljuti na brata zbog tuca. Pitao sam ostale i kazu kako su se i njihova braca vratila krvava kuci. Od tog dana cesce se desavalo
da se brat potuce. Bilo mi je cudno ali sam navikao.
3.2.2009
Vec sam sazreo i poceo sam da shvatam da nasa braca nisu obicni jaki momci iz kraja koji idu na utakmice, vec mnogo vise. To sam zakljucio kada mi se ucinilo da se bratu
u dzebu ocrtao oblik pistolja. Te noci sam malo preturao po njegovoj sobi i nasao sam pistolj u kutiji zavucenoj duboko ispod kreveta.bio je pravi i imao je metkove
sa strane.
7.8.2016
Moj 18. rodjendan, svi moji drugovi su bili na slavlju, naravno tu su bili i prijatelji iz detinjstva Milan, Uros i Vuk. Slavili smo pili smo i sve nam je bilo odlicno,
bila je nezaboravna noc. Ali jedan trenutak mi je ostao u secanju kada su sva 4 starija brata samo izasli sa zurke i vratili se posle sat vremena sa modrim sakama.
Bilo je ocigledno da su nekog istukli. Ali navikao sam na to jer smo i sami bili na navijackim tucama.
24.6.2020
Zvoni mi telefon rano ujutru, bila je to policija. Javljaju mi da je moj brat sa jos cetvoro ljudi sinoc ubijen u jednom klubu. Trojica od ostalih su bili braca Milana,
Vuka i Urosa. Otisao sam na razgovor kako bih shvatio da su nasa braca bile bitniji clanovi genga i kriminalne grume pomracenje meseca. Sva cetvorica su ubijena od
strane drugih banda koji su se njima suprostavljali. Cetvrta osoboa koja je ubijena bila je jedan od clanova tih bandi koji su nasa braca uspela da srede tokom odbrane.
14.5.2021
Preselio sam se u grad Los Santos u kaliforniji.Samnom su posal ostala trojca, jer smo medjusobno odlucili da ce mo se drzati zajedno i da ce mo osvetiti bracu.
I ako so samo planirali da zivimo ovde dok ne okupimo najjbolje ljude za bandu kako bi smo osvetili bracu,saznali smo da clanovi i pojedine vodje tih bandi
zive u Los Santosu.
1.11.2021
Oformili smo bandu Bloody Moon koja ima samo jedan cilj, da krvlju nasih dusmanina osvetimo nasu bracu. Od danas pa na dalje svako u gradu i sire,ce znati za
Milosa, Milana, Urosa i Vuka iz Bloody Moon .Osveta nasu brace pocinje i nece se zavrsiti dokle god krv ubica nasih braca ne bude prosuta po asfalu!

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda prijave odlučio sam je odbiti
Nemate dovoljno članova u porodici
Možete se opet prijaviti za 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom