Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Johnny_Lahantaestamuloca
Suspect ID
31
Date of violation
Dec 5, 2021
Time of violation
16:20
Proofs
https://youtu.be/_7A2RtOgAG8

Johnny_Lahantaestamuloca

Slusaj staroga al ne idi po njega.
Leader of unofficial org
Epa ovako predhodnoj vladi sam platio Blackbridge program 30 dana . 19.11.2021.
I zanima me gde su te pare otisle koje smo mi dali jos od pocetka?
Kontaktirala me vlada i trazi jos para za ono sto sam vec platio .
Kao promenjene takse i mora da se plati . Imate dole prilozen video dokaz celokupne konverzacije. Jer ovo spada u kradje svih Biznismena u gradu.
Da promene cene kad se njima hoce , i da prisiljavaju biznismene na blackbridge program. Ovo je ucena i pretnja.
Iz principa nisam hteo da doplatim jer moje pravo da tako odlucim jer sam vec platio kad je trebalo . I promeni se vlast i traze jos para.
Sta je bilo sa parama predhodnog Blackbridge programa. Gde te pare idu i tako to. Mirise mi na korupciju.

ovo je dokaz da je placeno 30 dana predhodne vlade.
Screenshot

Last edited:

Daniel Zampa

Player
Player
Prijašnja vlada je vodila BB projekat tako kako je vodila, i to je već gotova priča. Kada smo došli na vlast, apsolutno svi biznisi su dobili 7 dana besplatnog poreza, jer je bilo mnogo gresaka u papirologiji i samom sustavu evidencije BB projekta. U tih 7 dana, BB projekat je rekonstruiran, napravljen novi cjenovnik, novi sustav plaćanja, nova platforma evidencije uplate i trajanja. I sve građane smo na vrijeme obavijestili o kakvom se sustavu radi i kako ćemo funkcionirat. Oni građani koji su donijeli dokaz da su imali plaćeno na duži period, njima smo dali još dodatnih 7 dana, uz 7 dana koje smo već svima dali. Jer sustav funkcionira od ponedjeljka do nedjelje, ukoliko se plati u srijedu, vrijedi do nedjelje te radimo uplate samo nedjeljom, isto tako cijene su porasle te nisu iste kao prije. Vaš jako dobar prijatelj, Kayn Darkin od kojeg ste i izvukli taj screenshot, mi se i javio prije tjedan dana, poslao mi taj isti dokaz, došao u kancelariju, porazgovarao sa mnom kao čovjek, rekao iste probleme koje ste i vi iznijeli. Mi smo mu objasnili razloge promjene sustava, način budućeg funkcioniranja, te mu kazali da ćete dobiti oboje još tjedan dodatni besplatnog poreza jer se prikazali dokaz. On je rekao da je to uredu i odmah dogovorio buduću suradnju i sudjelovanje u projektu, isto kao i nekolicina drugih osoba koje zbog povjerljivih informacija neću ovdje imenovati. Svima se sve obrazložilo, svi su dobili jasne odgovore te su sa razumijevanjem našli kompromis i zajednički jezik. Vlada nikog ne tjera da sudjeluje u projektu, te ako netko ne želi sudjelovat, naravno da će mu biti zapečaćen kao što je kazano i u videu. Jer mi smo više nego otvoreni prema svima za razgovor i rješavanje apsolutno svih problema od prvog dana otkad smo stupili na snagu.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Postovani, zalbu ce preuzeti Curator Vlada ili Curator drzava u najkracem mogucem roku.
Hvala na razumevanju i strpljenju!

Kira DeCali

Chief Administrator
Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da odbijem ovu zalbu.
  • Nije vam zapecacen biznis.
  • Blackbridge projekat nije obavezan.
  • Ukoliko ne placate porez za biznis, vlada ima puno pravo da zapecati bizni bili vi deo blackbridge-a ili ne.
Zatvoreno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom