Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban na 7 dana za psovanje roditelja | Kenan Patrick

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Nenad_Kecmanovic
Administrators nickname
Kenan_Patrick
Date
Dec 6, 2021
Time
01:40
Proofs
N/A

gr33d

Player
Player
Poštovani admini,

Dobio sam ban sa osnovom da sam drugom igraču psovao roditelje: Approved - FailRP, CR, Psovanje Majki/ ID 10300 ID10263

Pročitao sam pravila, i nigde nije pisalo da je IC psovanje zabranjeno... :(

Jako mi je žao što je Dimitrije ovo shvatio kao da sam mu opsovao člana porodice, ali "marš u pi*ku materinu" stvarno nije psovka roditelja, već nosi značenje "bolje da se nisi rodio". Moja greška je što mi je promaklo da u pravilu eksplicitno piše da samo spominjanje roditelja nije dozovoljeno u četu.

Ako mislite da zaslužujem ban, razumeću... ali nov sam igrač (ušao sam na server juče/prekjuče, i već puko preko 1000 evra...), i ovo mi je prvi "prekršaj", dal stvarno moram da dobijem maksimalnu kaznu za ovo?

(offtopic ali mozda bitno: Dimitrije navodi kako su ubili ID 10300, ali samo su ga knockovali, EMS ga je oziveo. On je onda dosao po mene, ispricao mi situaciju i iznervirano i besno smo krenuli u osvetu)

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, izgovorene rijeci od strane vas se racuna kao spominjanje roditelja i kazna od 7 dana je i vise nego minimalna. Admin je donio ispravnu odluku. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom