Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku admina Andrija Stanisic | /threads/26633/

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Slush Mohammad
Administrators nickname
Andrija Stanisic
Date
Dec 6, 2021
Time
15:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ljGWzRfc2bE&ab_channel=Slush

Slush Glockz

Player
Player
Ovako posto vidim da sam kaznjen bukvalno sa razlogom bez da me iko pita sta se tacno desili i sta se desilo pre videa koji je gospodin objavio.

1. Dosao sam sa prijateljem Shomy McQueen da promenimo ime. On je posao samnom da bi prevodio posto ja ne znam srpski.
2. Posto je moj prijatelj poceo da prica o imenu koje sam hteo da stavim mislio sam da me je policajac pustio da udjem to mozete videti na mom PoV. Nakon sto sam iskljucio interakciju za menjanje imena shvatio sam da sam vezan i poceo sam da panicim.
3. Pri kraju mog videa mozete videti da je Shomy McQueen pritrcao da kaze "Druze stani on je strani drzavljanin ja sam dosao da prevodim sta god je potrebno" iz razloga da bi to bilo i po RPu i po General Rules dok je sam 8911 igrnoirsao to cisto iz razloga da pokaze svoju MOC da ima LISICE i da je on opasan. (
)
4. U videu koji je Aleksandar postavio ja sam prekrsio samo FailRP jer sam poceo da bezim kada me je odvezao.
5 Pri kraju Aleksandrovog videa moze se videti da trcim i da nisam stao da bi izasao iz igrice vec sam udario u STUB i tu je igrica crashovala.
(
) na 1:04 Ne razumem kako admin moze prihvatiti ovakvu zalbu bez da trazi PoV suprotne strane da bi video sta se desilo pre toga. (edited)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom