Mene samo zanima otkud na koji način ovaj admin zaključuje da je moj drugar ID:7185 OOC vrijeđao nekoga na mom POV-u ako lijepo RP-amo cijelo vrijeme, ne MG-amo niti ne izlazimo iz IC situacije i on na neku foru zaključuje da je on nekoga OOC vrijeđao?? I meni bi dao kaznu za RDM? Kakav RDM ako smo u ghettu, pucamo se i pucao sam na onog lika u autu zato što mi je bio sumnjiv jer dolazi tamo kada smo mi ubili ID:9847 pa sam mislio da MG-a i dao bi mi kaznu za vrijeđanje? Samo me zanima zašto ne bih smio vrijeđati ako RP-amo lepo nije nikakvo OOC vrijeđanje? Koliko znam dozvoljeno je vrijeđati se IC, nije dozvoljeno da spominjemo nečije roditelje ili ostale članove porodice i da se OOC vrijeđamo a ovdje je sve bilo IC i on nama daje kaznu za vrijeđanje i OOC vrijeđanje?? Ja bih vas također zamolio da se admin Zika Turkovic makne od foruma pošto vidim da na neki čudan način zaključuje žalbe i već mi je jednom dao warn za dzaba i to sam prećutao ali sad je ovo stvarno glupo da bi mi dobili neki ban ili nešto za OOC vrijeđanje a sve je IC.