Kao prvo ovdje smo imali IC situaciju kacenja nasih clanova s drugim ljudima oni su rekli hajmo dolje na cestu da se pobijemo. Ja sam clan bande napalo me njih dosta sta ocekivate od osobe takve u tom pitanju ako je naoruzana? I koliko vidim tu ne pise Green Zona kao prvo niti sam ja radio RDM jer kao sta u videu mozete vidjeti da su se dogovorili da se obracinamo dolje na cesti. Zasto to ne bi bilo po RP? Ako su i oni sami pristali na to kako to može bito RDM? Ako je bila prica i pozadina o tome? Zasto se onda i vi udarate i vadite oruzije ako je Green Zona? Molim admina/ kuratora da mudro razmisli jer su oni sami pristali na obracun spustili se dolje i zavrsilo je kako je zavrsilo.
Nisam jedini vadio oruzije ti u RL se mozes dogovoriti ferku, ali da li ce se ona ispostovati to ne znas. Sad jel bio dogovor sakama netko moze to prekrsiti po RP.
A na snimku možete vidjeti kako covjek krši pravilo bejtanja tako da izlazi iz Green zone te opet ulazi u nju koliko znam zabranjeno je 5 minuta od situacije bjezari u Green zonu.
Ja cpvjeka nisađ dovrsio plus ne vidi se tko ga je dovrsio na videu.
I da napomenem da admini obrate paznju na njegovo vracanje u green zonu te hilovanje.