Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Wet_Rose
Suspect ID
ID 1250
Date of violation
Dec 6, 2021
Time of violation
00:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4Yi15NzRXo0

WetWipe

Player
Player
IC smo se posvadjali, momak je krenuo da nas puca ispred kazina.
Ubio me je i dovrsio.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • objavite snimak cele situacije​
  • nedovoljno dokaza​

Imate 12h.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prepusti zalbu Kuratoru neformalnih organizacija, zbog masovnog krsenja pravila green zone 1.1.

Hvala na razumevanju i strpljenju!

WetWipe

Player
Player
Dogovor je bio da se tucemo rukama, IC prijateljski dogovor, sve je bilo po RP.
Rekli smo da se odmaknemo i da je zabranjeno koriscenje oruzija.
Momak je krenuo da nas ubija i zavrsava.

Jeff Seid

Player
Player
Kao prvo ovdje smo imali IC situaciju kacenja nasih clanova s drugim ljudima oni su rekli hajmo dolje na cestu da se pobijemo. Ja sam clan bande napalo me njih dosta sta ocekivate od osobe takve u tom pitanju ako je naoruzana? I koliko vidim tu ne pise Green Zona kao prvo niti sam ja radio RDM jer kao sta u videu mozete vidjeti da su se dogovorili da se obracinamo dolje na cesti. Zasto to ne bi bilo po RP? Ako su i oni sami pristali na to kako to može bito RDM? Ako je bila prica i pozadina o tome? Zasto se onda i vi udarate i vadite oruzije ako je Green Zona? Molim admina/ kuratora da mudro razmisli jer su oni sami pristali na obracun spustili se dolje i zavrsilo je kako je zavrsilo.
Nisam jedini vadio oruzije ti u RL se mozes dogovoriti ferku, ali da li ce se ona ispostovati to ne znas. Sad jel bio dogovor sakama netko moze to prekrsiti po RP.
A na snimku možete vidjeti kako covjek krši pravilo bejtanja tako da izlazi iz Green zone te opet ulazi u nju koliko znam zabranjeno je 5 minuta od situacije bjezari u Green zonu.
Ja cpvjeka nisađ dovrsio plus ne vidi se tko ga je dovrsio na videu.
I da napomenem da admini obrate paznju na njegovo vracanje u green zonu te hilovanje.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom