admini meni lik kaze daj za 1k odbija porez bicu u velikom minusu i onda brate dodje lik da me odveze do banke i pobjegne
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ADMINE ZELIM DA IGRAM NA VASEM SERVERU MEDJUTIM OD JUCE NE MOGU DA UDJEM,CEKAM CELU NOC I DAN KAO DEBIL DA UDJEM I NECEPrije nego što pregledam žalbu ispravite naslov
Imate 4 sata
brate skamao si me jel kontas i to na green zonikao prvo gdje se cuje da to ja govorim a kao drugo on je htio izbjec nesto cim je on stavio 1000 cijenu a onda rekao daj sada pare.... tako da molim vas
1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena (Ako izbjegavate skriptiranu prodaju / kupnju kuće, automobila itd., To radite na vlastitu odgovornost, ako vam osoba nije platila novac za to, osoba neće biti banovana, to znači da ste izgubili novac, kako biste izbjegli korištenje skriptiranog sustava i platili POREZ) | TRAJNA ZABRANA i ne nadoknađujemo izgubljeni novac. Nakon: 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.
Druže ti nisi normalan.brate skamao si me jel kontas i to na green zoni
nadam se da ces dobiti bankao prvo gdje se cuje da to ja govorim a kao drugo on je htio izbjec nesto cim je on stavio 1000 cijenu a onda rekao daj sada pare.... tako da molim vas
1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena (Ako izbjegavate skriptiranu prodaju / kupnju kuće, automobila itd., To radite na vlastitu odgovornost, ako vam osoba nije platila novac za to, osoba neće biti banovana, to znači da ste izgubili novac, kako biste izbjegli korištenje skriptiranog sustava i platili POREZ) | TRAJNA ZABRANA i ne nadoknađujemo izgubljeni novac. Nakon: 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.
najjači si ti bratenadam se da ces dobiti ban