By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!druze znaci vidis kakvo je ovo mini brdo znaci uzbrdica je od peska tu ne mozes tuda ici nikako nemas opravdanje za toBrate moj, živ mi bio ali kao što se vidi i na slikama ja sam se zaglavio, a pored toga zaobilazio sam neravan teren i to sa brzinom od 50kmh, a kao drugo ti možeš voziti po pesku al ne i po brdovitim terenima sa sportskim kolima. Pozdrav
nemam snimak zato sto sam tek reinstalirao windows ali ne znam zasto treba veci dokaz ukoliko se tacno vidi auto tu , auto se nije samo stvorilo tu to znaci da ga je ID 2741 dovezao.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- na osnovu dokaza mogu samo da vidim da se ID 2741 i ID 5954 nalaze u autu.
- molim prilozi snimak kako je auto tu dovezen od strane njih.
Imas 2h da ispravis greske.
Pa ti si stavio žalbu na nas ti trebaš imati POV ukolko misliš da smo nešto pogrešno uradili..Trazim POV od 2741 i 5954 kako su dovezli auto tu.
Pa vi ste poznati po tome da imate pov uvek ajde sada pokazite iz vaseg ugla,nadam se da nece biti samo da bas tad nisi snimaoPa ti si stavio žalbu na nas ti trebaš imati POV ukolko misliš da smo nešto pogrešno uradili..
.Pa ti si stavio žalbu na nas ti trebaš imati POV ukolko misliš da smo nešto pogrešno uradili..