Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ante Djukela
Suspect ID
3366
Date of violation
Dec 14, 2021
Time of violation
20:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=EnTklOkrlJ8

Ante Djukela

Player
Player
Kao sto se moze videti na snimku, mi smo se u pocetku pravili da covek koga FIB drzi u stvari neki civil, a ne clan nase organizacije. Kada je FIB izneo argumente koje mi nismo mogli da oborimo, priznali smo da je to nas covek. Odbili smo da menjamo naseg coveka za jednog taoca, jer mi ne brinemo o nasim ljudima, jer ne vidimo veliku vrednost u njima i svako ko je posao na pljacku sa nama je bio svestan u sta se upusta i da necemo nista uciniti ako napravi gresku i bude uhapsen. Mi smo clanovi kriminalne organizacije, stoga mi smo losi ljudi, bez ikakve casti, koji lazemo i koji ne moramo da stitimo svoj ljude, za razliku od drzavnih sluzbi koji imaju obavezu da zastite zivote taoca. Nakon sto smo odbili da menjamo naseg coveka za taoca, fib je uradio KRP, tako sto je zvao admin i napustio mesto pljacke.

Last edited:

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Pregovarao sam sa Vagosima u istom momentu ste pljackali.. nije nas bilo puno jer smo ih hapsili.

Ti si meni gotivan lik i ne bih da se svadjamo ko pice na forumu :) Nisam stigao na ovom slucaju

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
● To što radite je čisti Fail i RP2Win. Ako več niko ne mari za nikoga u organizaciji kako uopšte se držite kao organizacija i kako onda uopće postoji lider. RP2Win je da izmišljate stvari kako bi vi uzeli zahtjeve jer imate taoce. Riješiti če se žalba na kojoj su oni postavili.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom