Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Stefan Markovic
Suspect ID
9028
Date of violation
Dec 17, 2021
Time of violation
12:34
Proofs
https://youtu.be/EAazY320zT0

Petarv

Player
Player
Izvinjavam se sto nemam s moje strane pov al kao sto mozete da vidite ona je imala pusku na glavi medjutim nije izasla i digla ruke vec je ispala supermen i pocela pucati po meni a pre toga iskela je video kada je rekla da ce nas pohapsiti prva je opalila metak cime je zapocela deathmatch i zbog cega je cela porodica dobila warn.

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Izvinjavam se sto nemam s moje strane pov al kao sto mozete da vidite ona je imala pusku na glavi medjutim nije izasla i digla ruke vec je ispala supermen i pocela pucati po meni a pre toga iskela je video kada je rekla da ce nas pohapsiti prva je opalila metak cime je zapocela deathmatch i zbog cega je cela porodica dobila warn.
Prvo procitaj pravila za pisanje zalbe , pov mora biti tvoj a ne da krades tudji video zapis.,koji pritom upotrebljen protiv tebe i tvoje familije tacnije organizacije pa se tuzakas po forumu i ako znate da ste failali. Dovidjenja

Petarv

Player
Player
Zato smo svi pusteni sa izvinjenjem iz demorgana a da sam ja ti ne bi se pravio toliko pametan ako ne vidis napisao sam izvinjavam se zato sto nemam svoj pov a vidi se na snimku sve.Nit smo prvi poceli pucati.

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
● Nedovoljno dokaza, videozapis je uklonjen​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom