Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1703
Players nickname
Nikola Ali
Administrators nickname
MILAN OSTRIC
Date
Dec 18, 2021
Time
2:23 am
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/29339/

Nikola Ali

Player
Player
Postovanje,

Molim vas da i ovu kao i ispod navedenu zalbu procitate sa razumjevanjem jer je stvar ozbiljna, hvala puno!

eto link zalbe po kojoj mislim da sam uvelike nepravedno kaznjen i da se zalba ili nije lijepo proucila kako sam zamolio ili krivo shvatila.

Dakle...
smatram da sam sve lijepo detaljno objasnio i opisao i da sam si dao truda jer sam i naveo da nije prvi put da imamo problem sa navedenima. Gore spomenuti administrator je SVE odbio te je kaznio mene zbog pravila 3.1 vrednjanje oc (zato sto sam im u trenutku ljutnje nakon sto su se vratili i napravili ponovo RK te nas provocirali i vrijedali preko voice-a) rekao da su kerovi. Shvacam njegovu odluku jer stvarno jesam rekao da su kerovi, ali je receno pod jakim afketnom i bio sam ljut tog trena jer su ocigledno odigrali extra ne fer te su nakon svega ismijavali nas i sprdali se i izazivali. U svakom od videa se vidi da na pocetku nisam nista pisao te kad su dosli i izazivali i ismijavali sam napisao pod afektom. Zao mi je, stvarno.

Dobio sam ban na 3 dana zbog toga, dok niko od njih svih nije dobio nista. Jasno sam objasnio cijelu stvar i dao sam si vremena. Shvacam svoju gresku ali takodje i dalje smatram da nisam pravedno banan jer nikada nisam pravio probleme i nisam pocetnik te znam kako rp funkcionira. Zao mi je zbog moje greske i molim vas da skinete ban jer 3 dana je jako puno s obzirom da ionako ne mogu igrati svaki dan. I zamolio bih da se prijasnja zalba pregleda jos jednom i da se kazne okrivljeni. Hvala i nadam se da razumijete moje stajaliste. Ispricavam se jos jednom.

Lijep pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom