Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
95
Players nickname
Sali gold
Suspect ID
1838,1870
Date of violation
Dec 18, 2021
Time of violation
15:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-clxi6Ty-Mc

Sali Gold

Player
Player
MG u toku rpa , Pisali su na ooc chat je reko , kako moze on to da vidi dok je u rpu? a onaj drugi kaze da su presli u OOC , nema ooc-a dok nema admina !
i jos jednu bezobraznu prozivku moze malo bakra , prozivku nas rome moze malo bakra , zna da ima rome koji skupljaju bakar da bi preziveli i on to koristi u rpu proziva nas rome, nacionalnost je strogo zabranjeno i OC I IC , namerno je to reko vise puta kao sto prozivaju Mudju strimera kad udje na server , a prozivke na Rome necu dozvoliti ma kog bio i sta god bio!

Last edited:

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Ja sam ti rekao odma pricamo ooc tako da ne vidim zasto se vracas u RP situaciju kad sam je ja prekinuo jer lik vredja ooc konstanto i jos to priznaje. Lep pozdrav sad cu te okaciti kako lootas u gunfightu cisto sa se kiselis u demorganu jos malo. Ahahaha za to sto si napisao kako ja vidim ooc chat ja ga vidim jer pricam ooc i necu da dozvolim da me neko vredja ooc i da se pravi pametan ....

Sali Gold

Player
Player
Ja sam ti rekao odma pricamo ooc tako da ne vidim zasto se vracas u RP situaciju kad sam je ja prekinuo jer lik vredja ooc konstanto i jos to priznaje. Lep pozdrav sad cu te okaciti kako lootas u gunfightu cisto sa se kiselis u demorganu jos malo. Ahahaha za to sto si napisao kako ja vidim ooc chat ja ga vidim jer pricam ooc i necu da dozvolim da me neko vredja ooc i da se pravi pametan ....
Samo ti pricaj ooc u toku rpa i uzivaj! i nauci kad se prica ooc !

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Samo ti pricaj ooc u toku rpa i uzivaj! i nauci kad se prica ooc !
Sad cu da ti pustim snimak kako tvoj drugar kaze sad cu da ti pravila objasnim u tom trenutku on prekida rp , i ja vam posle toga govorim sve ooc .... tako da ipak nisam ja prekinuo rp nego vas covek ....

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Evo kako lik pominje pravila samim tim prekida RP , plus sam vam rekao da pricam ooc , kao sto mozete videti na gang chat ooc vredja, i sve sto je on rekao nista nije bilo vezano za RP nego je vredjao ooc

Zuks

M A N G A N O
Player
Evo kako lik pominje pravila samim tim prekida RP , plus sam vam rekao da pricam ooc , kao sto mozete videti na gang chat ooc vredja, i sve sto je on rekao nista nije bilo vezano za RP nego je vredjao ooc
hahaha ljudi sami sebe sjebali 😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom