Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ovo nije zalba na sve. Samo na one koji se pronadju.

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Nikola
Administrators nickname
Svi
Date
Dec 19, 2021
Time
12h
Proofs
.....

Nikolaaaa

Player
Player
Zeleo bih da pitam do kada ce da se bande stite i da im se dozvoli da gaze drzavne organizacije, da se vracaju na evente posle 5 min nakon sto su dovrseni. Do kada ce moci raditi sta god zele. Recicete mi da postavim sve na forum. Ali zasto bih kada admini sve prate i sve vidi. Ali nece da kaznjavaju. Isto bih vam skrenuo paznju na Admine koji kazu " Mi ne znamo to. Radite kako zelite" ili izmisljaju pravila. Smatram da sva pravila koja su napisana to su ta pravila. Nema nepisanih pravila koja odgovaraju bandama i idu u prilog bandama. Pogledajte koliko clanova ima u drzavnim organizacijama. Nemojte racunati NG i GOV. I onda pogledajte koliko ima u bandama. Koja je to ravnopravnost da bande smeju sve i mogu sve a drzavne ne toliko? Isto bih naglasiio za warn. Drzavne smeju samo 3 a bande 5? Recicete vi radite prijem clanova. Mi radimo ali svi beze u bande ili izlaze da budu civili jer nema nikakve ravnopravnosti i pravde. Pa bih vas zamolio ako vam nije problem da se to dovede u red.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom