trovo.live
na strimu od njihov pripadnik Od 5h i 39 minut se vidi kako ja sam svatio da mi je to zapleno sve iz auta dok cekao prijatela da izlazi od zatvora oni random otisli i na parkingu zatvora pretrazili meni auto i zaplenili municija i oruzje od vrednosti 3m za njihove greske sto ne poznaje ni jedno pravilo ja izgubio 3m zelim da sveee dobro proverite i da vidite da na snimku oni sa drugi ludima se pucaju a mene bez da da pretraze bez da nadje nesto ilegalno kod mene bez da traze pasos oni mmene zaplene sve od auta zelim admina da strogo ovo osudjuje bezobrazluk ovog detetaaaa zbog toga sta ima komplekci kon mene i samo sta je procito ime moje na vopzilo on to uradio bez ikakvog ic razloga kao prvo moje auto je bilo na parkingu zatvora a i ja sam posto je zatvor green zonee ja poznajem dobro pravila grada i dobro znam sta smem i ne smem oni su tek tako random bez ikakvog ic razloga meni zaplenili 3m zelim ovo da resi veci admin nadam se da ce i da resiii posto ovako nemoze zbog necije ne znanje dobro pravila sta sme da radi kao sahp pripadnik i ili ne sme da radi ja da platim sa mojim 3m ulozeni novac u municija i oruzje ...... na snimku se vidi kako nero kaze njemu da oni mene laze da fib to dozvolio da mi pretrese auto a to se nije desilo to se cuje na snimku u vremetrajajanja 5h i 50 minuti poznavajuci sami da nesmete to radit random i bez dozvole fiba da preturite tek tako auto zeleliste da mene izlazete i da umesate fib u celu pricuuuu kako oni su vam dozvolili da preturite auto koj nije tacnooo ......
vako vise ne ideee sa glupim forama to prolaze kod deca kod mene ne........
U SLUCAJU DA STRIM BUDE IZBRIZAN ZBOG TOGA DA IZBEGAVAJU SVOJU KAZNU NADAM SE DA CE ADMIN DA BUDE PRAVEDAN STIME STA CE TO RESIT NA NACIN KOJ ON ZNA ,,,,