Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Petar Vukanovic
Suspect ID
5080
Date of violation
Dec 20, 2021
Time of violation
17:10
Proofs
https://youtu.be/bqPZmM3fPOM

Petarv

Player
Player
Prvo nisu mi procitana prava,drugo PG sportskim autom ide off road i za kraj mg u zatvoru covek u civilu koji je policajac zna moje ime a nisam mu ni dao pasos nit sam bio na poternici.Ovo bi trebao da bude warn za ceo LSPD kao sto smo i mi dobili onda ako ovo nije onda nema veze.

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Prvo nisu mi procitana prava,drugo PG sportskim autom ide off road i za kraj mg u zatvoru covek u civilu koji je policajac zna moje ime a nisam mu ni dao pasos nit sam bio na poternici.Ovo bi trebao da bude warn za ceo LSPD kao sto smo i mi dobili onda ako ovo nije onda nema veze.
1. prava su ic stvar(ako ti nisu procitali odes u pd ili gov i zalis se i taj policajac ili oni se kazne), 2. lik u civilu je bio inspektor :D,

Akara

Player
Player
Petre, prestani da radis ovakve stvari, da places posle adminima da te spasavaju ili nesto da ti srede. Jedan si od najvecih mgera na celom serveru, stalno mgas, stalno govoris ID, i stalno pokusavas nekome nesto da smestis, zaboga vise ja koji te znam ti kazem da si stvarno preterao i da si dosadan ja ne znam kako administracija trpi da neko govori njima sta da rade. Postavio si video gde govoris MGas i jos mnogo toga, dobio is IC jail 60min za 10 min se vracas iz zatvora na mesto lokacije i to znas da je admin tamo sve znas, ajde malo razmisli. Pretis warnovima IC i zivkas me, ne mogu da verujem sta radis...

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Petre, prestani da radis ovakve stvari, da places posle adminima da te spasavaju ili nesto da ti srede. Jedan si od najvecih mgera na celom serveru, stalno mgas, stalno govoris ID, i stalno pokusavas nekome nesto da smestis, zaboga vise ja koji te znam ti kazem da si stvarno preterao i da si dosadan ja ne znam kako administracija trpi da neko govori njima sta da rade. Postavio si video gde govoris MGas i jos mnogo toga, dobio is IC jail 60min za 10 min se vracas iz zatvora na mesto lokacije i to znas da je admin tamo sve znas, ajde malo razmisli. Pretis warnovima IC i zivkas me, ne mogu da verujem sta radis...
Covek rekao sve. Tvoji ljudi su isti kao ti u sred rp-a zovu admina a tebi tvoji kazu da smo vam upali i ti odmah zoves akaru na discord zbog ic stvari. H A O S

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu
● ID 4734 bit će kažnjen za MG
● Čitanje prava je IC žalba, pročitaj prvo pravila servera, to nigdje ne piše tamo !
● Vozač mercedesa bit će usmeno opomenut za 2 sekunde offroad vožnje. ( Ono je sve bila glavna cesta, samo u motanju je prešao offroad )
● ID 2443 ( ti ) bit će kažnjen za MG ( i sam si MG radio kada je 4734 MG-ao. U tim situacijama ne trebaš i ti MG raditi )

U buduće ču odma odbiti žalbu. NASLOV NE MOŽE BITI OVAKAV
Isto tako ne odlucuj ti kazne, tvoje je da postaviš žalbu​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom