Veliki pozdrav i poštovanje cijeloj administraciji. Na dan Dec.20.2021. u 23:10h sjedim u autu na semaforu u centru grada i nemam s nikim posla. Dolaze mi momci, vade puške te me kreću maltretirati. Ja govorim ljudima da nemam veze s njima, da rade što su radili do sad te da mene puste na miru. ID "18" vadi pušku prijeti mi da će me ubiti ako se ne maknem i ja mu kažem da on mene nema pravo maltretirati u centru grada bez RP razloga, na što se on naljutio i ubio me. U tom trenutku ja iz ljutnje govorim "Jebem li ti mamicu" jer mi je više dosta takvih ljudi koji dođu na server i kvare drugim igračima RP jer misle da su uhvatili Boga za muda. Ja se duboko ispričavam na svom jeziku ali morate shvatiti i moj dio priče. Ja sam na tom serveru preko mjesec dana, prijatelj i ja koji smo zajedno došli smo donirali na server preko 2000 eura u tih malo više od mjesec dana da bi ja bez ikakvog dokaza, bez ikakve objave na forum dobio ban 7 dana? Zašto nigdje nema threada gdje ID "18" traži ban za mene i objavljuje POV? Zašto svi mi ostali igrači ovog servera sve te korake moramo napraviti, držati se pravila, snimati POV itd., a neki imaju imunitet i mogu što hoće? Koliko sam ja puta samo zvao admina da mi dođe jer mi je netko opsovao mamu ili nešto još gore od toga uvijek Vam je odgovor bio "Stavi POV na forum". Ja priznajem da sam pogriješio ali na koju foru je on mene mogao ubiti u centru grada bez da je kažnjen IKAKO? Želim da mi se unbana account na 10min kako bih mogao platiti poreze od bunkera i biznisa inače ću izgubiti skoro dva mjeseca igre, truda, znojenja, živciranja, smijeha itd., zbog jedne krive riječi. Hvala unaprijed.