Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected MG, PSOVANJE MAJKE OOC, porodica Legijon Anonymus | ID 2722

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
ID 3983
Players nickname
Pablo Shimano
Suspect ID
ID 2722 | porodica
Date of violation
Dec 22, 2021
Time of violation
17:05
Proofs
https://imgur.com/a/J2FcNZH

Proxima_Neutrino

Player
Player
Poštovani, prijavljujem jučerašnji događaj koji se dogodio, a to je sljedeći,

Kao i svaki dan što obavljamo neke stvari među mnogima, a to je RAID-anje druge familije, naravno, raidali smo familiju Legijon Anonymus, kao što možete vidjeti pod svojim logovima, nakon tog raid-a, gospodin sa ID 2722, nije nikako znao gdje se nalazi naša porodična kuća, a to ću vam sad dokazati prvenstveno sa klipom koji vam dostavljam, trenutno klipovi i screenshootovi.

PRVI KLIP, PRVI DOKAZ:

Na 6 do 7 sekunde možete čuti da ne znaju gdje živimo.

Razlog iskorištavanja njihovog isječka sa stream-a je to što mi je ADMIN rekao da iskoristim zbog MG-a i OOC psovanja, sad vam prilažem DOKAZ broj 2, koji se nalazi u CHAT-u na njegovom kanalu, a to je da mu čovjek koji je zvan ingame dolazi na kanal te mu piše broj kuće i gdje se nalazimo.

DRUGI DOKAZ SCREENSHOOTOVI:

A sada u nastavku slijedi dokaz broj 3 kad nam stignu do porodične kuće, započnu napad, ali međutim mi smo se našli kod kuće te smo ih pobili, te oni smatraju da smo mi na njih uradili stream snipe, a gospoda su se naljutili nakon našeg RAID-a na njih, te su iskoristili informaciju sa kanala da oni mogu na nas uzvratit, pošto su izgubili, počeli su govoriti stream snipe, te su nas prijavili radi toga na forumu bez ikakvog dokaza, nakon čega sam ja kontrirao SCREENSHOTOM i rekao dok skupim još materijala, da ću ih lično prijaviti radi ovoga.
U tom videu kojim vam prilažem čuje se psovanje, očito je da se koristi DISCORD za komunikaciju, ništa INGAME, nikakva radio veza ili komunikacija, nakon toga što su pali, počeli su na UŽASAN NAČIN PSOVATI TJ. SPOMINJANJE RODITELJA OOC od mnogobrojnih strana!
Da se nečiji roditelj okreće u grobu i tako dalje, čut ćete sami sve.

1 min i 12 sekunda -- prvo OOC psovanje mame te korištenje DISCORD komunikacije.

Zatim na 3 minuti i 15 sekundi možete čuti kako gospodin koji se nalazio sa ID 2722 kreće se jako ružnim željama i psovkama na RAČUN MAME! POVRIJEĐEN SAM KAD SAM TO ČUO!

A pošto su se sa tim svi složili nakon što je gospodin to izrekao, prijavljujem IDUĆE ID: ID 2722, ID 10733, ID 6770, ID 6854, ID 11810, ID 7256, ID 6790.

DRUGI KLIP, TREĆI DOKAZ:

TRAŽIM DA IH SE KAZNI RADI OVIH RUŽNIH STVARI ŠTO SU URADILI, HVALA I VELIKI POZDRAV ADMINISTRACIJI!

ILegija

Player
Player
oni su radiali kucu i pobili prvo svi nas ispred kuce pa zapoceli raid imam snimak i okcijume ga upravo saad a ovo sto stream snipate zato treba da dobijete sada ban od admine

ILegija

Player
Player
ovo je cist streamsniping molim bracu admine da zatvore ovu porodicu na nekoiko sati i zato sto su faillali raid na nas prvo su nas pobili pa zapoceli raid na nas ima snimak i o tome na trovu a ovo sto rade nije dozvoljeno koliko ja znam to su bas ti stream sniperi sto sam ja okacio na forum

gisa

Player
Player
ja sam psovao majke a ne igi i rekao sam da jebem majku strim snajperima a vi ako ste se pronasli u strim snajperima to je vas problem i samim tim ste strim snajperi. hvala

ILegija

Player
Player
ovo je moj snimak sa trova prijavljaujem te za kradju copiright a neverujem da ce grand da podrzi ovo

Proxima_Neutrino

Player
Player
Sve se jasno vidi u POV-u i odlično je objašnjeno, ako vi to ne shvaćate, meni je žao, ako vi mislite da je bio streamsnipe, ali to nikako nije bio, a pošto sam razgovarao sa ADMINOM, jasno mi je rekao da mogu cropati i iskoristiti to.

Proxima_Neutrino

Player
Player
oni su radiali kucu i pobili prvo svi nas ispred kuce pa zapoceli raid imam snimak i okcijume ga upravo saad a ovo sto stream snipate zato treba da dobijete sada ban od admine
vaša se kuća nalazila u ghettu, tako da imamo to potpuno pravo uraditi i provjeriti dali je kuća za raid ili ne, hvala! a to što ste se vi htjeli osvetiti, a niste znali koja kuća, pa iskoristili to iz chata, metagaming! nemam se šta više ponavljati, sve piše gore u mom threadu, prvom postu, pročitajte ga 2x ako treba, hvala lijepa, ostalo prepuštam ADMINIMA, a za psovanje roditelja pročitajte pravila!

ILegija

Player
Player
neznam koj admin tebi reko da ti mozes da uzimas moj snimak sa trova gde sam ja licno brate moj spremi se na tuzbu ne zajebavam se ima da pisem trovu oni znaju ko si ima da te tuzim a koj admin ovo podrzava neznam stvarno ima sigurno 14 god ko i ti ne raspravljam se decom mali a ni majke ne pcujem posto imam 32 god mogu otac da ti budem rekop ti decko ko je pcovao gore prematome molim lepo

ILegija

Player
Player
i jos nesto ovaj sto pise broj kuce na trovu to je isto jedan tvoj brate moj tako da ste 3 stream snipera sami ste se odali
cujemo se za ovo za copiright braco

Proxima_Neutrino

Player
Player
neznam koj admin tebi reko da ti mozes da uzimas moj snimak sa trova gde sam ja licno brate moj spremi se na tuzbu ne zajebavam se ima da pisem trovu oni znaju ko si ima da te tuzim a koj admin ovo podrzava neznam stvarno ima sigurno 14 god ko i ti ne raspravljam se decom mali a ni majke ne pcujem posto imam 32 god mogu otac da ti budem rekop ti decko ko je pcovao gore prematome molim lepo
Legendo otkud tebi da si ti stariji od mene? po tvom pisanju bih rekao da imaš ti 14 godina, ali nema veze, neću se raspravljati, može spreman sam za tužbu, a taj tko je tebi bio na streamu, mene ne interesira, ja sam osobno isto streamer, sigurno ne tako mali kao ti, a također isto neb' sigurno išao od stream-a do stream, takorečeno tražio male i sitne streamere, a to što ti nekoga u ingame kontaktiraš, pa ti se dolazi u chat i iskorištavaš informacije iz chat-a, to je protiv pravila, to što ste vi bili ubijeni u GHETU, imali smo svako pravo, a nismo imali nikakvu informaciju ili saznanje da ste to vi, pošto vas ne možemo prepoznati nikako, ipak smo STRANCI? a nakon što smo vas uklonili, probali smo kuću pored RAID-at i uspješno smo odradili, a to što se vi idete svetiti, pa onda MG-at i OOC psovat, ispod svake inteligencije! Živio, to je to od mene! A što se tiče TROVA, nauči šta je copyright, a šta ne, nećeš daleko dogurat na TROVU. ŽIVIO!

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju).

Zatvoreno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom