Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1649
Players nickname
Zibizzareta Roberto
Suspect ID
834 1416
Date of violation
Dec 24, 2021
Time of violation
18:01
Proofs
https://streamable.com/u58pyk

Zibizzareta Roberto

Player
Player
1.11 Zabranjeno je prisiljavati ljude da rade animacije iznimke su podizanje ruku ili klečanje (samo za policajce)
- ID : 834 imate na snimku sve.
- Uz konsultovanje sa adminom iz razloga sto pravila nisu definisana kako treba, obicnom civilu mozes samo traziti da podigne ruke.
- ID : 1416 imate isto na snimku
- Lootanje sa Assault Riffle u ruci, dzeparenje dok su ruke spustene i to odaljen od mene 2m.
Prvi snimak : Vendetta
Drugi snimak : Vendetta (1)

Vuk Darkin

Player
Player
1.11 Zabranjeno je prisiljavati ljude da rade animacije iznimke su podizanje ruku ili klečanje (samo za policajce)
- Uz konsultovanje sa adminom iz razloga sto pravila nisu definisana kako treba, obicnom civilu mozes samo traziti da podigne ruke.
- Lootanje sa Assault Riffle u ruci, dzeparenje dok su ruke spustene i to odaljen od mene 2m.
1. ID:834 ima pravo da ti trazi animacije sa podizanjem ruku iza glave
1. ID:1416 ima pravo da te opljacka bez podignutih ruku i moze uzeti pusku dok u drugoj ruci ima pusku
poz

ItsAlex

сука блять
Player
Kao prvo,kao gangster i pripadnik neoficialne organizacije mogu da te teram da radis emotove kao sto su (klecanje na kolenima) a ne plesove ili druge animacije.Pozdrav.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 1416 dobit će kaznu za PG
  • Podizanje oruzja sa zemlje sa puskom u ruci.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom