By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imam 1h pov mogu sutra da postam ako bas hocesAko se zalite, mozete makad sve od pocetka da stavite. Ne samo da secete sta vama odgovara.
Druga stvar, Mujo Mustafic je upucen u situaciju i zamolio bih admine da on odgovori na ovaj report.
Jos bolje, moze. HvalaImam 1h pov mogu sutra da postam ako bas hoces
Nije diskord nego me neko prebacio u drugi room pricali smo sve preko radia na discu sam bio defanAko se zalite, mozete makad sve od pocetka da stavite. Ne samo da secete sta vama odgovara.
Druga stvar, Mujo Mustafic je upucen u situaciju i zamolio bih admine da on odgovori na ovaj report.
P.S: Zamolio bih admine da pogledaju deo njihovog snimka 6:50 kada se vidi da momci koriste discord. Vidi se da id 2741 se idalje cuje iako prestaje da prica i kako neko kaze "Sta cemo sa ovim" (iako se vidi da niko ig ne prica, ni porednjega ni na radio)
Pored toga sto si naveo, Mujo Mustafic je upucen u situaciju i rekao je da ce on pogledati zalbu.Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Promenite Naslov i Opisite Situaciju
Imate 12 sati da ispravite ove greške