Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
377
Players nickname
Nikola Nevaljalic
Suspect ID
3235
Date of violation
Dec 27, 2021
Time of violation
1:01
Proofs
https://youtu.be/sm64Do5Sshk

Stepanic

Player
Player
Ako se zalite, mozete makad sve od pocetka da stavite. Ne samo da secete sta vama odgovara.
Druga stvar, Mujo Mustafic je upucen u situaciju i zamolio bih admine da on odgovori na ovaj report.

P.S: Zamolio bih admine da pogledaju deo njihovog snimka 6:50 kada se vidi da momci koriste discord. Vidi se da id 2741 se idalje cuje iako prestaje da prica i kako neko kaze "Sta cemo sa ovim" (iako se vidi da niko ig ne prica, ni porednjega ni na radio)

Last edited:

Smajser

Balkan gang shit/Bosko Buha on fire
Player
Ako se zalite, mozete makad sve od pocetka da stavite. Ne samo da secete sta vama odgovara.
Druga stvar, Mujo Mustafic je upucen u situaciju i zamolio bih admine da on odgovori na ovaj report.

P.S: Zamolio bih admine da pogledaju deo njihovog snimka 6:50 kada se vidi da momci koriste discord. Vidi se da id 2741 se idalje cuje iako prestaje da prica i kako neko kaze "Sta cemo sa ovim" (iako se vidi da niko ig ne prica, ni porednjega ni na radio)
Nije diskord nego me neko prebacio u drugi room pricali smo sve preko radia na discu sam bio defan

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

• ID 3235 će biti kažnjen za RP2WIN. FIB agent dok je na dužnosti on MORA imati svoju legitimaciju kod sebe, s obzirom da je u vašem slučaju FIB agent bio na dužnosti morao je strahovati za svoj život i pokazati ID. Da je bio van dužnosti imao je pravo koristiti /try komandu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom