Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pljackanje tokom FamRaida| ID:6149 ID:6148 (Porodica: Gold Family)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2140
Players nickname
Emina Rodrigez
Suspect ID
6149 6148
Date of violation
Jan 1, 2022
Time of violation
16:50
Proofs
https://youtu.be/kJlk71spKNA

Eminaaa

Player
Player
Poštovani,

započeli smo FamRaid te u toku napada oni mene dižu i robaju... sve se vidi na snimku!

(Pošto nisam ni ja bila sama sigurna da li se to smije, pitala sam prijatelja preko bubice, on je zvao iste sekunde admina koji mu odgovara da ne smiju to raditi, te se zato čuje par njegovih riječi...Nadam se da to neće ispasti problem)

S poštovanjem,
Emina

Last edited:

Son Goku

Player
Player
imam POV bice postavljen (ako bude potrebe) gdje smo to odradili i gdje admin pod mojim upitom rekao da smijemo to raditi hvala lijepo

Son Goku

Player
Player
Poštovani,

započeli smo FamRaid te u toku napada oni mene dižu i robaju... sve se vidi na snimku!

(Pošto nisam ni ja bila sama sigurna da li se to smije, pitala sam prijatelja preko bubice, on je zvao iste sekunde admina koji mu odgovara da ne smiju to raditi, te se zato čuje par njegovih riječi...Nadam se da to neće ispasti problem)

S poštovanjem,
Emina
i da na snimci je znaci kao sto se vidi ne tokom napada vec tvoja familija je mrtva znaci poslije napada je sve se izdesavalo tako da nije u toku napada jer to je sasvim nelogicno kao sto si ti navela :cool:

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Na kraju samog videa se vidi da su igrači razumeli da to ne smeju raditi.
  • Ovaj event je OOC te igrač 2140 nije bio dužan da posluša zahteve.

LOCK

Status
Not open for further replies.
Top Bottom