Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
269
Players nickname
Seval Murinjo
Suspect ID
6897
Date of violation
Jan 2, 2022
Time of violation
2:14
Proofs
https://youtu.be/2s2ih14O0w8

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Lica su sinoc pocinila otmicu sluzbenog lica to jest mene i na snimku se jasno vidi i cuje da lice uzima mene kao taoca i pritom mi nista ne govori ja sam se u tom trenutku trznuo i bilo me je jako strah jer me nije upozorio na tu radnju a po svim pravilima lice mora da me obavijesti za svaku radnju. I pritom ovo lice iza mi u sred RP sitacije prijeti na neku ruku forumom

Petarv

Player
Player
Joj jadan jesi se cimnuo?Odma se place na forumu,Ja nisam bio taj al ovo sto si sad napisao je presmesno

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Video ti nije dostupan. Imas 6h da ispravis greske.

Dzordz Mirkonson

Player
Player
Lica su sinoc pocinila otmicu sluzbenog lica to jest mene i na snimku se jasno vidi i cuje da lice uzima mene kao taoca i pritom mi nista ne govori ja sam se u tom trenutku trznuo i bilo me je jako strah jer me nije upozorio na tu radnju a po svim pravilima lice mora da me obavijesti za svaku radnju. I pritom ovo lice iza mi u sred RP sitacije prijeti na neku ruku forumom
Konstantno si pricao da se ne bojis za zivot imam ja svoj pov ako treba i plus cu da okacim sto si prekidao rp radnju

Dzordz Mirkonson

Player
Player
dodatno video ne traje 1 minut ... sve jedno kacim ja svoj pov ako treba

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Konstantno si pricao da se ne bojis za zivot imam ja svoj pov ako treba i plus cu da okacim sto si prekidao rp radnju
Slusaj sine ti da imas sta da objavis ti bi objavio vec sinoc nemoj mnogo da mi se stresiras a admine bi zamolio da pogledaju taj moj POV i odrede konacnu odluku hvalaa

Dzordz Mirkonson

Player
Player
I jos jedno da ne zaboravim ovde se jasno vidi FearRp sa tvoje strane toliko od mene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom