Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7906
Players nickname
Evion Gaming
Suspect ID
4633
Date of violation
Jan 3, 2022
Time of violation
18:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-vPp5cLNgy4

Evion White

Player
Player
RDM u gradu vadjenje pusaka pretnje i ubianja !
ova Porodica je zamjenija Organizaciju sa Porodicom i Grad sa Ghetto
dok sam cekao jednog momka za trade i stao na desnu stranu da me Auti ne pokupu dosla ova porodica i pocela to sta se na POV vidi..
ja bi glasao odma da se ova porodica pod hitno okani !! jer su tako isto jednog iz moje porodice ubili bez razloga! ..
samo sto prodjes kroz Ulice odma doalzu ko u ghetto !

ID11139
ID9477
ID12348
ID11974
ID4633
ID3740

Rifet

Player
Player
Momak ti nisi stao onde ti si cjelo vrijeme izazivo svirao i nemoj da prica da si cekamo nekog stalno dolazite ti i ovaj u crvenom autu i izazivate ja sam ti rekao da se sklonis sa mog posjeda(kuce) ti nisi brojao sam ti da odes ti nisi ja sam te (ubio).

Jamy Diesel

Player
Player
E ovako
Od kako smo napravili familiju ljudi nas gaze autima, sviraju udaraju nam auta pucaju nas sa zgrada. I to se desava po ceo dan svaki dan ovih 3 dana. Kradu nam panele svaki dan.
Danas ceo dan dolazite svirate nam, udarate nam auta, pucate nas.
I onda vi tu dodjete ispred kuce ne zelite da se maknete provocirate nas. Cekam odgovor admina. Okomili se na nas i Pordicno blago, drill, royal i Cygani

Jamy Diesel

Player
Player
Zamolio bih ako admini ovo pregledaju da sacekaju posto imamo pov cele situacije samo da mi se javi covek koj je snimao to

Dragan Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Čeka se odgovor ID-a 4633. Ima 12 sati da odgovori. U suprotom ce dobiti kaznu za RDM u gradu.

Dragan Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 4633 dobit će kaznu za RDM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom