Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5567
Players nickname
Takeo_Ishi
Suspect ID
4840
Date of violation
Jan 4, 2022
Time of violation
21:52
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=tN-MnS9u5hA

Nidzolaaa

Player
Player
Pozdrav,
Prijavljujem FIB organizaciju zbog njihovog FAIL-a koji su danas ucinili na pljacki gun store.
ukratko, mi smo imali 2 taoca i FIB lider nije mario za taocima (nije prvi put) i nije ispunio zahtjev koji mu je LIDER Ballasa dao i stoga su taoci ubijeni.

takodje, zelim da nagovjestim da lider FIB-a koristi MG kako bi video gdje je i sta je radio igrac koji zeli da se pridruzi FIB-u.
npr u mom slucaju:
Bio sam u Ballasima, izasao, ocistio dosije i dosao da se pridruzim i on je rekao: "ne moze, jer si bio u ballasima i sa tom ekipom si".
Samim tim LIDER FIB-a je koristio MG (zapamtio mi je ID) i takodje nisam imao nikakav kontakt dok sam sa njim bio u Ballasima, tako da nije mogao da zna da sam u Ballasima bio, jer sam bukvalno bio 3 dana tad u Ballasima.
takodje, ne znam kakve veze ima ekipa s kojom sam na RP serveru? ako nekog ne volis u rl, to ne znaci da mozes da ti radis sta hoces ako si dobio lidera neke organizacije.

Admini foruma, izvinjavam se, ali sam morao iznesem jos ovu cinjenicu cisto da ne otvaramo jos jedan thread.
Sto se tice ovog thread-a, sve je u u dokazanom prilogu na youtube.

Urke

Player
Player
Razlog za ubijanje taoca je bio pretresanje vaseg coveka, pozdrav.

Stepanic

Player
Player
Pozdrav,
Prijavljujem FIB organizaciju zbog njihovog FAIL-a koji su danas ucinili na pljacki gun store.
ukratko, mi smo imali 2 taoca i FIB lider nije mario za taocima (nije prvi put) i nije ispunio zahtjev koji mu je LIDER Ballasa dao i stoga su taoci ubijeni.

takodje, zelim da nagovjestim da lider FIB-a koristi MG kako bi video gdje je i sta je radio igrac koji zeli da se pridruzi FIB-u.
npr u mom slucaju:
Bio sam u Ballasima, izasao, ocistio dosije i dosao da se pridruzim i on je rekao: "ne moze, jer si bio u ballasima i sa tom ekipom si".
Samim tim LIDER FIB-a je koristio MG (zapamtio mi je ID) i takodje nisam imao nikakav kontakt dok sam sa njim bio u Ballasima, tako da nije mogao da zna da sam u Ballasima bio, jer sam bukvalno bio 3 dana tad u Ballasima.
takodje, ne znam kakve veze ima ekipa s kojom sam na RP serveru? ako nekog ne volis u rl, to ne znaci da mozes da ti radis sta hoces ako si dobio lidera neke organizacije.

Admini foruma, izvinjavam se, ali sam morao iznesem jos ovu cinjenicu cisto da ne otvaramo jos jedan thread.
Sto se tice ovog thread-a, sve je u u dokazanom prilogu na youtube.
Lider ima potpuno pravo da odbije ili primi nekoga, po njegovoj zelji. Druga stvar, sam si dosao u fib i rekao: Ja sam bio pre u FIB, da li mogu da se vratim? Niti si poslao aplikaciju, niti bilo sta.

To sto ti drugar ballasovac javlja OOC chatu da ga uzimaju, lika kome je oduzeta komunikacija. Vidi se na 2:00 gde govori u OOC radio chatu, uzimaju me, ubijte ih.

Kayn_Darkin

Player
Player
Jeste, rekao sam ti dacu ti oba taoca pusti ga i ne pretrisi na sta si ti odlucio da te boli uvo za 2 taoca nego ti je vazno da mu uzmes jednu pusku i par metaka. Uzas.
Prepusticu Kuratorima da odluce. Sa vama ne zelim da nastavljam daljnju komunikaciju.

Stefan Mangano

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Thread na ovu temu vec postoji, zalba ce biti pregledana na drugom threadu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom