Pozdrav, u zalbi u kojoj smo dobili WARN nije validno. Da bismo dobili WARN, koliko sam upucen, na PoV-u moraju biti minimum 3 coveka iz iste organizacije da bi se WARN dobio. U ovoj zalbi se vidi samo 2 FIB vozila koja stoje, jasno se vidi na minuti 2:01 da izmedju moze da se progura vozilom. Zamolio bih administratora koji reaguje na ovu zalbu da pogleda ceo snimak koji se nalazi u linku ispod. Jasno se vidi i samo slep covek ne vidi da moze da se prodje izmedju 2 vozila, ulaz u NG uopste nije blokiran. Pritom, administrator Aurelio je odbio da resi ostatak zalbe koji mu je bio prilozen, odnosno, Ballasi su uradili sledece i administrator je precutao:
0:15 - CR
0:18 - 0:25 - PG / Dok ga pucaju, leci se.
1:00 - ID 5567 sa revolverom dize svog coveka u toku gunfight-a.
1:30 - VDM #2
1:34 - ID 53 (lik ballasa), koji je umro se dere i psuje. Sto smatram da je OOC psovanje, posto je mrtav (PG)
2:01 - Vidi se prolaz koji je omogucen da prodju vozila (da ga samo milimetar pomere, a i to je pitanje).
Moji ljudi su na samom dolasku u NG morali napustiti svoja vozila, odnosno vidi se da cilj nije bio da blokiraju, oni su vec upali u zasedu od strane Ballasa. Smatram da je moja organizacija nepravedno dobila WARN. Ocekujem da odluka bude pravedna i da ovime i sam Ballas bude sankcionisan za brdo prekrsenih pravila. Isto, ne moze FIB da se krivi jer su 2 vozila bila parkirana bukvalno jedan do drugog, razumem da smo dobili verbalnu opomenu, ali WARN je previse.
LINK:
0:15 - CR
0:18 - 0:25 - PG / Dok ga pucaju, leci se.
1:00 - ID 5567 sa revolverom dize svog coveka u toku gunfight-a.
1:30 - VDM #2
1:34 - ID 53 (lik ballasa), koji je umro se dere i psuje. Sto smatram da je OOC psovanje, posto je mrtav (PG)
2:01 - Vidi se prolaz koji je omogucen da prodju vozila (da ga samo milimetar pomere, a i to je pitanje).
Moji ljudi su na samom dolasku u NG morali napustiti svoja vozila, odnosno vidi se da cilj nije bio da blokiraju, oni su vec upali u zasedu od strane Ballasa. Smatram da je moja organizacija nepravedno dobila WARN. Ocekujem da odluka bude pravedna i da ovime i sam Ballas bude sankcionisan za brdo prekrsenih pravila. Isto, ne moze FIB da se krivi jer su 2 vozila bila parkirana bukvalno jedan do drugog, razumem da smo dobili verbalnu opomenu, ali WARN je previse.
LINK: