Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na administratora: Aurelio Niagara

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4840
Players nickname
Urke_Stojkovic
Administrators nickname
Aurelio_Niagara
Date
Jan 5, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/35173/

Urke

Player
Player
Pozdrav, u zalbi u kojoj smo dobili WARN nije validno. Da bismo dobili WARN, koliko sam upucen, na PoV-u moraju biti minimum 3 coveka iz iste organizacije da bi se WARN dobio. U ovoj zalbi se vidi samo 2 FIB vozila koja stoje, jasno se vidi na minuti 2:01 da izmedju moze da se progura vozilom. Zamolio bih administratora koji reaguje na ovu zalbu da pogleda ceo snimak koji se nalazi u linku ispod. Jasno se vidi i samo slep covek ne vidi da moze da se prodje izmedju 2 vozila, ulaz u NG uopste nije blokiran. Pritom, administrator Aurelio je odbio da resi ostatak zalbe koji mu je bio prilozen, odnosno, Ballasi su uradili sledece i administrator je precutao:

0:15 - CR
0:18 - 0:25 - PG / Dok ga pucaju, leci se.
1:00 - ID 5567 sa revolverom dize svog coveka u toku gunfight-a.
1:30 - VDM #2
1:34 - ID 53 (lik ballasa), koji je umro se dere i psuje. Sto smatram da je OOC psovanje, posto je mrtav (PG)
2:01 - Vidi se prolaz koji je omogucen da prodju vozila (da ga samo milimetar pomere, a i to je pitanje).

Moji ljudi su na samom dolasku u NG morali napustiti svoja vozila, odnosno vidi se da cilj nije bio da blokiraju, oni su vec upali u zasedu od strane Ballasa. Smatram da je moja organizacija nepravedno dobila WARN. Ocekujem da odluka bude pravedna i da ovime i sam Ballas bude sankcionisan za brdo prekrsenih pravila. Isto, ne moze FIB da se krivi jer su 2 vozila bila parkirana bukvalno jedan do drugog, razumem da smo dobili verbalnu opomenu, ali WARN je previse.

LINK:

Prince Dior

Player
Player
1:30 Carino kraljin bebo moja dje ti vidis ovde VDM de molim te pogledaj opet taj POV , 0:18 dje ti vidis da njega iko puca sreco moja mozda si napusen pa lete baje oko tebe ali care nema metaka. 1:34 Kralju nije bio nikakav OOC insult nego reko je nekom nasem. Al ajd sreco moja kad bi bilo to vec kako je ovo NIJE TVOJ POV!

Prince Dior

Player
Player
I da ti kazem

Aurelio Niagara​

je jedan od najjacih i postenih Administratora na serveru odkad ja igram i cjelo respect i postovanje od mene!

Urke

Player
Player
Zamolio bih uvazenu administraciju da suspenduje forum nalog doticnom koji se nicim pozvan mesa u zalbu.

Prince Dior

Player
Player
Zamolio bih uvazenu administraciju da suspenduje forum nalog doticnom koji se nicim pozvan mesa u zalbu.
Mesam se krades POV od mog brata i naravno cu da se mesam jel pov ima copyright i mozemo te tuzit za copyright

Suljo Sukic

Player
Player
Nakon pregleda zalbe odlucio sam odbiti ovu zalbu
Organizacijama nece biti skinut warning ali sljedece osobe ce biti kaznjene
ID 5567 ce biti kaznjen za Power Gaming dize igraca sa puskom u ruci
ID 53 ce biti kaznjen za Power Gaming prica dok je mrtav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom