Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1013
Players nickname
Christina Alonso
Suspect ID
4840
Date of violation
Jan 5, 2022
Time of violation
23:50
Proofs
https://imgur.com/a/ZXT6vpV

Galaxy4Life

Player
Player
Bio sam u organizaciji 2 nedelje jednom sam izaso zbog svadje koje stvara urke i ostali njegovi drugari koje ubacuje da skupljaju platu kao sto je Mike Amiri dobije odma rank 24 ili nzm koji je vec narednik i on afka po ceo dan skuplja platu druga stvar svadjaju se non stop u ooc chatu ponasa se mnogo bezobrazno i mislim da zasluzuje warn iz tog razloga sto uopste nema postovanja prema svoj clanovima niti sagledava kako treba da se ponasa. Cak me njegovi clanovi nazivaju kurvom nemam snimak za to ali to je radio od prilike Miljenko Popara koji me non stop vredja kao sef tajne sluzbe. A ja cu staviti sad dokaze kako se oni svadjaju oko toga da on brani nekome da tunira auto tacnije komandantu saja i tako to sve cete videti u chatu slikano. Mozete da vidite u logove koga je ubacivao u org i kome je davao rankove i kad je izbacivao tako da ono resite to je na vama. Samo da dodam plus prosli komandant saja puca civile po gradu pumparicom pred rutinskoj kontroli gde su bili dosta policajaca ako su ga videli mogu da potvrde bio je Yoni Salvatore u to prosli kolega i cak meni da ukor za najmanju sitnicu a njega nista...

Last edited:

Stepanic

Player
Player
Ne znam sta se ti mesas u odluku blackliste? Igrac moze biti blacklistovan iz razloga sto je mozda ranije uzeo pancire ili mozda maske i sada zeli da izadje? Posle trebam da ga jurim po forumu da dobije za OOC korupciju ban?
Tvoje nije da se pitas za odluku ko ce i iz kog razloga da bude blacklistovan :)

Urke

Player
Player
Ja kao lider imam puno pravo da naredjujem u svojoj organizaciji kako i sta hocu. Ovo jadno namestanje warn-a je toliko trulo sa tvoje strane. Molio si me da te vratim u FIB kad su se vratili Miljenko i ostali, ja cu licno da komandujem ko ce biti kad na duznosti jer ste se previse opustili. Neces mi ni ti, nit iko drugi odredjivati koga cu ja stavljati na BL. A ja ti se kunem, i kad sledeci lider FIB-a bude bio, ti opet neces moci uci u FIB. Ti mi ovime ne mozes napakostiti warn, napakostio si svoje ime u mojim ocima. Pozdrav.

Galaxy4Life

Player
Player
Ae posalji mi dokaz gde sam ja to tebe molio da se vratim ti si sam hteo da me vratis nemoj kao prvo da lazes kao drugo pricao si clanovima da me zelis nazad jer ocigledno ti nedostajemo pa nas vracas u fib nebitno je ne mozes zbog tunecar da stavljas igor fiky na blacklistu to ne moze to nije razlog sinak razumes?! i kao drugo ne mozes da pretis nekome da nece uci u org ako ce biti drugi lider to je plus i pretnja eto vidite i sami administracija!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom