Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Divlji Zapad | Neformalna organizacija

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan Sivi

Active Member
Leader of unofficial org
Ime porodice: Divlji Zapad
Vlasnika porodice i ID: Bruno Sivi | 80
Broj kuće od porodice: 510
Forum link od vlasnika porodice:

Bruno Sivi
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: Sivi#3145

Logo familije: Pin on Divlji Zapad

Istorija porodice:

Prije 10ak godina pobjegao sam od kuće. Od cijele porodice, osjećao sam se usamljeno. S ostatkom novaca uspio sam si priuštiti novac za drugu državu. Uplatio sam na lotu i dobio sam puno novaca. Mislio sam sad sam bogat. Sad mi niko ne treba. Idem u neki državu, kupit neku skupu kuću totalno promjenit svoj život. Odlučio sam Los Santos. Nekako, to mi se činilo kao najbolji grad. Stigao sam u hotel. Razgledavao sam kuće i mislio koju bi mogao kupit. U hotelu sam upoznao dva dečka. Svi troje smo čekali taxi. Činili su mi se baš dobri i sprijateljili smo se. Isto su bili novi i pričali smo isti jezik. Isto ko ja, ništa nisu imali ovdje u Los Santosu. Ja sam predložio da budemo cimeri za početak jer nisu imali novca. Kupili smo kuću u tzv. Mirror Parku. Kuća je imala dobar pogled na grad i bazen. Za početak nam se činila super. Odlučili smo više uložit u biznis i ostale stvari. Prije nego što sam ih upoznao bio sam toliko usamljen da sam se osjećao kao u Divljem Zapadu. Ja sam predložio da osnujemo porodicu. I napravili smo je. Svi smo se osjećali usamljeno, i zato smo napravili porodicu Divlji Zapad.

Cilj porodice:

Cilj porodice je bavit se legalnim i nelegalnim poslovima kako bismo došli do novca. Skupit puno vjernih, poštenih članova koji će bit uz nas.

Porodična zanimanja:

Porodična zanimanja su rad na porodičnoj naftnoj bušotini, preprodaja oružja i droge. Pljačkanje prodavnica i ljudi.

Rankovi u porodici:

(1) Radnik: Novi u porodici, radi na porodičnim biznisima.

(2) Iskusan radnik: Duže vrijeme je u porodici, ima više iskustva. Isto radi na porodičnim biznisima.

(3) Pomoćnik: Pomaže svima u porodici, u pljačkanju, naftnoj bušotini, traženju članova, itd...

(4) Brat: Duže vrijeme je u porodici, stekao povjerenje viših činova.

(5) Doktor: Dosta dugo u porodici, ima svo povjerenje viših činova, glavni dok ih nema.

(6) Organizator: Organizira sve u porodici, od porodičnih biznisa do pljački. Odlučuje ko ulazi, izlazi iz porodice, odlučuje ko dobija veći čin.

(7) Zamjenik: Glavni u svemu u porodici dok nema direktora.

(8) Direktor: Glavni, osnivač porodice.

Pravila porodice:

1. Poštuj svakog člana, uvijek!
2. Pokazuj svoju porodicu u najboljem svijetlu.
3. Imaj povjerenja i ne izdaj.
4. Nemoj ostavit rezervoar porodičnog auta prazan, barem na pola i na propisanom parkirnom mjestu ili vrati u garažu.
5. Pomaži ostalima u porodici kojima je potrebno.
6. Ne prekrši nijedno pravilo grada.

Last edited:

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom