Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9028
Players nickname
Timi_Bradford
Suspect ID
871
Date of violation
Jan 8, 2022
Time of violation
21:40
Proofs
https://youtu.be/860W6RRwR38

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Kao sto se vidi trcim kroz prazan tunel uzimam cover i odjednom neko krece da mi skida HP odjedno me ubija i 2 sekunde kasnije se pojavi id 871

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Cekam POV ID-a 871 ima 12h da dostavi svoj POV.

Sonic Brzic

Player
Player
niko nam nije kriv sto imamo potato pc pa se grafike ne ocitavaju ovo nije ni prvi ni poslednji put da se nekom desi da ne vidi nekad ne vidim ni clanove porodice a on pored mn

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
To je za zatvor zato sto je takva skripta, od pocetka servera igram i idem na banku i jedini bug je bio ono kad server nije radio i rage izbacio update.Ovo prvi put vidim

Sonic Brzic

Player
Player
To je za zatvor zato sto je takva skripta, od pocetka servera igram i idem na banku i jedini bug je bio ono kad server nije radio i rage izbacio update.Ovo prvi put vidim
lepo kazem ne vidim ni clanove porodice i van zatvora bilo gde ni admina nekad ne vidim... niko mu nije kriv sto ima los pc i grafika ucitava nakon 100000godina

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Ja nekada ne vidim ljude takoder. Nekad im vidim samo id, a nekad mi se pojave nakon nekog vremena. Mislimda je ovdje to slucaj.

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Na POV-u ID-a 871 se ne vidi nista sumnjivo. Verovatno je bio bug sa nestajanjem u enterijerima kao sto se desava u zgradi vlade itd.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom