Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5030
Players nickname
Roonie Wixx
Suspect ID
2741
Date of violation
Jan 8, 2022
Time of violation
20:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LffF9hcRL_k

Luka Stevanovic

Player
Player
Sve se vidi na POV-u. Igrac 2741 me je skemao za 933 hiljade dolara. Kao sto se vidi na POV-u ja sam njemu dao 933k, on je rekao da ce mi vratiti posle FZ-a. Posle FZ-a sam morao da izadjem iz igre, moj drug Mihailo Dior 3306, ga je pitao kada ce mi vratiti novac. Na to je odgovorio "Nikad u zivotu". Dan kasnije sam ga pitao preko discorda kada ce mi vratiti pare posto vidim da ne mozemo da resimo na IC nacin moracemo na OOC. On mi je odgovorio "Bezi bre u k, Presao si u FIB, tazi od FIB-a.
//////////////////////////////////////////////////////

maisony9

:)
Player
Nije ovo skem ljubi te brat i nije do para već do principa,primili smo te u organizaciju i iz poverenja ti dali poziciju turfera, ti si nas sjebo i pre nego što si izašao ukrao si dosfa municije i stvari, vrati nam municiju i to što si uzeo i ja ti vraćam pare kao što sam rekao molio bih administratore da dođu i da rešimo to IC vraćanjem stvari i novca. Šaljem logove

maisony9

Player
Administrator Ivkezz Obama je upucen u tu situaciju kad je doticna osoba krala iz naseg skladista i receno mi je da stavim na forum, ja nisam hteo da stavim i jednostavno sam vratio njemu kako je i on nama, ako sam pogresio sto se tice toga ja se izvinjavam neka dodje administrator do mene i vratice se pare momku, al opet da mi neko krade iz skladista a da ja ne smem nista povodom toga IC da uradim malo mi je nesigurno al ajde. Svakako evo logova:
proof: 3 slike ima.
ovo je uzimano sve u roku od nekoliko minuta i to u kasnim vecernjim satima.

Last edited:

maisony9

Player
Generalno Pravilo 6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila

maisony9

Player
Ja sam samo postupio po IC-u, ja da sam stavio tebe na forum ti bi ban dobio a ja tvojim banom ništa ne postižem, jednostavno sam ti naplatio to što si pokrao bez dozvole ičije. Ako sam pogrešio zamolio bih administratora koji bude rešavao slučaj da dođe do mene sa ovim gospodinom i vratiću pare, nisam hteo da kršim pravila ako sam postupio pogrešno izvinjavam se.

Luka Stevanovic

Player
Player
Administrator Ivkezz Obama je upucen u tu situaciju kad je doticna osoba krala iz naseg skladista i receno mi je da stavim na forum, ja nisam hteo da stavim i jednostavno sam vratio njemu kako je i on nama, ako sam pogresio sto se tice toga ja se izvinjavam neka dodje administrator do mene i vratice se pare momku, al opet da mi neko krade iz skladista a da ja ne smem nista povodom toga IC da uradim malo mi je nesigurno al ajde. Svakako evo logova:
Ja tu ne vidim nista da budem iskren zbog rezolucije, kada budem video tacno koliko cega sam uzeo vraticu.

Luka Stevanovic

Player
Player
I tada smo isli na fz ili na event. Imao sam turfera, delio sam ljudima. Prepusticu administraciji da odluci, ako bude ispalo da sam krao svaki metak ce biti vracen. Pozdrav

maisony9

Player
Lepo si mogao da dođeš i da rešimo a ne samo da izađeš iz organizacije i uzmeš svu municiju , sasvim jednostavno ako si ti nas pokrao zašto bi ja tebi vraćao te pare?

maisony9

Player
Pogledaj vreme sinovac kad si uzimao municiju i gunove kakav fz i event u 12 i 1 uveče hahahahaahh

Luka Stevanovic

Player
Player
Generalno Pravilo 6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila
Ja sam sa porodicnog racuna uzeo jel? U regroupu kada sam bio rank 2??

maisony9

Player
Pričam o organizaciji zeznuo sam se oko pravila al svejedno je isto, ne smeš krast ni iz organizacije ni iz familije normalno samo što za tebe izgleda to pravilo ne važi..

Luka Stevanovic

Player
Player
Pričam o organizaciji zeznuo sam se oko pravila al svejedno je isto, ne smeš krast ni iz organizacije ni iz familije normalno samo što za tebe izgleda to pravilo ne važi..
I ne znam jel znas da idem da se pucam po getu pa trosim, robaju me itd. Kao sto sam rekao neka administracija odluci. Ako ispadne da sam te pokrao vraceno ce sve biti, ako si ti skemao vratices pare. Dosta offtop komenta. Toliko od mene

maisony9

Player
Ne znam čemu ovo sve, pozajmio si mi pare za rukavice nije prošlo ni 2 dana uzeo si nekoliko hiljada municije za asault rifle i očekuješ da ti vratim? Šaljes drugara da me pita kad ti dajem pare nazad a uzeo si pun đavo municije bez ikakve dozvole(ukrao).

maisony9

Player
I ne znam jel znas da idem da se pucam po getu pa trosim, robaju me itd. Kao sto sam rekao neka administracija odluci. Ako ispadne da sam te pokrao vraceno ce sve biti, ako si ti skemao vratices pare. Dosta offtop komenta. Toliko od mene
Vreme u logovima kad si uzimao ima takođe, u razmaku sat vremena uzeo si 3k municije, jel si ti išao u boj druže? I to u kasnim večernjim satima od 12 do 1h uveče... bože bože

Luka Stevanovic

Player
Player
Ne znam čemu ovo sve, pozajmio si mi pare za rukavice nije prošlo ni 2 dana uzeo si nekoliko hiljada municije za asault rifle i očekuješ da ti vratim? Šaljes drugara da me pita kad ti dajem pare nazad a uzeo si pun đavo municije bez ikakve dozvole(ukrao).
Posle fza sam izasao i to je bilo pre 22:00

Luka Stevanovic

Player
Player
Vreme u logovima kad si uzimao ima takođe, u razmaku sat vremena uzeo si 3k municije, jel si ti išao u boj druže? I to u kasnim večernjim satima od 12 do 1h uveče... bože bože
Bice sve vraceno od municije. Ali moje parw neces meni vratiti

maisony9

Player
I zasto se uzimaju klipovi sa mog strim?
Brate ne znam ni ja, dečko pokušava očigledno da me namesti za ban, em je 48h+klip, em je pokrao municiju u velikoj količini, em je uzeo klipove sa tvog strima... ne znam brate tuga iskreno da se namešta ovako,primimo ga u organizaciju pokrade municiju i izadje i ocekuje da mu jos dam pare hahah bože...

Luka Stevanovic

Player
Player
Brate ne znam ni ja, dečko pokušava očigledno da me namesti za ban, em je 48h+klip, em je pokrao municiju u velikoj količini, em je uzeo klipove sa tvog strima... ne znam brate tuga iskreno da se namešta ovako,primimo ga u organizaciju pokrade municiju i izadje i ocekuje da mu jos dam pare hahah bože...
Rok je 4 dana :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom