Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
267
Players nickname
Radomir Putnik
Suspect ID
120
Date of violation
Jan 13, 2022
Time of violation
8.26
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=O9xsiL8mDko&ab_channel=MilosMilosevic

radomir

Player
Player
dok sam stavljao zalbu na njega za udaranje automm u green zoni on je opet dosao krenuo sam za njim da ga pitam sta je problem ostalo se sve vidi i cuje kako mi govori da sam ..debilcina .. ja sam ga udario autom par puta iz odbrane jer necu da me ubija bez razloga ..

loshm1

touch grass
Player
dok sam stavljao zalbu na njega za udaranje automm u green zoni on je opet dosao krenuo sam za njim da ga pitam sta je problem ostalo se sve vidi i cuje kako mi govori da sam ..debilcina .. ja sam ga udario autom par puta iz odbrane jer necu da me ubija bez razloga ..
Brate to je ghetto, on tu moze da te ubija bez razloga, to tvoje je cist VDM

radomir

Player
Player
on je mne navukao ka getu baiting nemojte e praviti ludi a nek je vdm moj njegovo je onda psovanje :D lep pozdrav n znam sta se ti mesas u zalbu

radomir

Player
Player
ako ja trebam u demorgan za vdm nije problem al isto tako ti trebas za baiting i za psovanje lep pozdrav

radomir

Player
Player
a samim tim koko ste komentara stavili vidi se da si kriv jos zoves nekog da se mesa u zalbu odlucice admini

loshm1

touch grass
Player
Nikog nije on pozvao, branim ga jer mi je prijatelj. Nije on tebe navukao(baiting), već si ga ti krenuo carram-ovati, i dosli ste do ghetta gde te je on krenuo ubijati, i ti da ne bih umro krenuo si da vdm-as. Lep pozdrav:D

radomir

Player
Player
Nikog nije on pozvao, branim ga jer mi je prijatelj. Nije on tebe navukao(baiting), već si ga ti krenuo carram-ovati, i dosli ste do ghetta gde te je on krenuo ubijati, i ti da ne bih umro krenuo si da vdm-as. Lep pozdrav:D
ne znam cemu laganje lik vdm radi celo jutro i svaki dan hhaahhah

Veljko Nevolja

Player
Player
Brt, ja tebe navukao u geto hahahahha, ti si mene kreno pratit i ja sam te samo kreno pucat, to sto ti ne znas pucat pa moras gazit ljude nije moj preblem, na snimku se vidi tvoj cr i vdm

radomir

Player
Player
pa svo vrme si to pokusavao da me izvuces iz green zonne ne bitno ne mogu se raspravljat sa tobom nk ja odem za vdm al ces i ti za psovanje :D

radomir

Player
Player
i na kraju si mi izgurao auto u vodu .. dok sm bio opet u areni posle svega

Status
Not open for further replies.
Top Bottom